PLANstudio: mohu zase poprosit o aktualizaci bodu zajmu? Konkretne geocachi. Diky.
PLANstudio: mohu zase poprosit o aktualizaci bodu zajmu? Konkretne geocachi. Diky.
Máte je mít!Původně odesláno od S474N
http://www.pdamapy.cz/pocket-pc/body-zajmu/
Diky, tomuhle alespon rikam rychlost. :yes: :yes:
Kde jsou ted ke stazeni body zajmu? Na vyse uvedene adrese uz nejsou. Diky.
Body zajmu a veskere aktualizace nyni najdete na v Samoobsluze na www.pdamapy.cz, kde pokracuje podpora produktu SmartMaps.Původně odesláno od stonek
http://www.pdamapy.cz/samoobsluha/
Mohu zase pozadat o aktualizaci geocachi?
Provedeno, najdete ji v Samoobsluze na www.pdamapy.cz.
Hezký den!
Dekuji, ale nic tam v Samoobsluze nemam:
Kde nic nemáte? V Samoobsluze na www.pdamapy.cz/ jsou body přístupné pro ty, kteří mají zaregistrován jakýkoliv produkt pro PPC.
Pro PLANstudio: již jsem vám dvakrát položil stejný dotaz (jednou mailem, podruhé zde v diskuzi) a stále bez odpovědi.Je ten dotaz tak banální, že za vaši reakci ani nestojí? Za očekávanou odpověď již jsem vám dvakrát poděkoval, tentokrát si to nechám až po vaší reakci, bude-li jaká...
Mile PLANstudio, v tom pripade si laskave ujasnete pojem a prujem. Na strankach pisete nasledujici:
Nabídka Samoobsluhy:
přeskočit navigaci
Elektronický obchod – Objednávky softwaru a map pro PDA, GPS přístrojů a příslušenství.
Registrace a aktivace – Registrace a aktivace produktů.
Bonusy a aktualizace – Bonusy pro registrované uživatele – body zájmu, aktualizace aplikace atd.
Ja tam tedy vidim pro registrovane uzivatele a ne pro registrovane produkty. :sarcastic:
Omlouvám se, ale ještě nevím jak odpovědět - přemýšlíme, jak import vyřešit...
V PDA je to více komplikované, proto spíše zvolíme buď generování POI na webu a nebo v naší aplikaci pro PC.
Bohužel to má však nižší prioritu než další funkce, takže ještě nevím...
Každopádně je tady vždy možnost zaslání požadovaného seznamu přímo nám a my jej převedeme do potřebného formátu.
Takže, jak jsem slíbil - děkuji za odpověď. Vaší ochoty vytvořit mi soubor s body zájmu "na zakázku" si cením, ale přijde mi to jako poněkud kostrbaté řešení, o citlivosti dat nemluvě (co když si chci vytvořit POIs svých milenek, se kterými se nemíním s nikým dělit?). Jestliže dokážete vyrobit soubor s body zájmu z mnou dodaného souboru (třeba *.csv?), nemohli byste takový konvertor zpřístupnit? Třeba jako bonus pro vaše zákazníky?
Je zde ještě jeden problém - interně program pracuje v jiných souřadnicích a formátu, než které by jste pravděpodobně zadával.
Tzn. že teď konvertor není obecně příliš použitelný pro běžné uživatele a vyžaduje další pomocné programy.
Prosím tedy o trpělivost, během března určitě něco připravíme.
Letošního?Ne, promiňte, dělám si legraci. Tak držím (hlavně sobě) palce, ať se vám dílo podaří.