Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 46

Téma: Body zajmu

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od S474N
    PLANstudio: to Vam nestojim ani za odpoved??
    Stojite, omlouvam se, ze obcas nestihnu na jeden dotaz z tisice odpovede...
    Jsem taky jen clovek ;-)

    Ad vas problem - pokud mate zakoupenu alespon jednu mapu, nic vam nebrani ji zaregistrovat.

    Pokud nemate zadnou mapu zakoupenu, pak mne uvadite do rozpaku........
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    PLANstudio: nahradit to "registrovane uzivatele" za "registrovane produkty". Takto je to opravdu silne zavadejici.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    stonek_ce4you
    Guest

    PLANstudio: mohu poprosit o aktualizaci geocachi? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Nasel jsem v bodech zajmu mensi chybku. Tezko rici, jestli je ojedinela a nebo rozsahla. Konkretne Burgosova zvireci keska:
    http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=cfe4558a-a7b6-448f-ac81-95273cb8e8df

    http://www.geocaching.cz/Cachemapa.aspx?source=small&x=230&y=150&D=cfe4558a-a7b6-448f-ac81-95273cb8e8df

    SM ji zobrazuje uplne jinde - o cca 1,5 km.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    2PLANStudio: Jak to vypada s programkem pro prevod geokesi? Slibili jste mi, ze hned po zkouskovem se na to jeden clovek mrkne.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od S474N
    Nasel jsem v bodech zajmu mensi chybku. Tezko rici, jestli je ojedinela a nebo rozsahla. Konkretne Burgosova zvireci keska:
    http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=cfe4558a-a7b6-448f-ac81-95273cb8e8df

    http://www.geocaching.cz/Cachemapa.aspx?source=small&x=230&y=150&D=cfe4558a-a7b6-448f-ac81-95273cb8e8df

    SM ji zobrazuje uplne jinde - o cca 1,5 km.
    Me to ukazuje spravne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    sveit: a kde presne ti to ukazuje? Me teda SM to zobrazuji blizko Vysocanska vs. Na krocince, ale spravne je o 1,5 km jinde - viz. fotky

    BTW:asi to mozna bude tim, ze mam novejsi databazi zajmovych bodu. V te starsi to bylo taky OK. Ale v teto koukam jsou i blbe ty souradnice.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00138251_Burgos_1_UxW8.png 
Zobrazení: 45 
Velikost: 59.0 KB 
ID: 4528  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Nevim co mas za ty spojnice, ale kes je presne na miste, kde je pod jeji znackou napsano Flajsnerka. To je misto, kde jsem pred casem zminenou kes nalezl. Tam, kam ti ukazuje zelena spojnice k levemu bodu, tam to urcite neni. Je mi lito
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Tak uz je mi to jasny. podival jsem se do listingu teto kese a zjistil, ze:
    March 25 by burgos (142 found)
    Kesku jsem premistil na nove souradnice 50 06.694, 014 29.187
    Cili, po masazi na pivni slezine to dal na misto o kterem mluvis. Posledni update geocachi u Planstudia je 28.2., tudiz ta zmena se neprojevila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    sveit: tak je uz vse vyresene. Me bylo divne, ze i POI pro TomToma zobrazuji cache tam u Flajsnerky. Ja se byl podivat na te Flajsnerce a tam byla jenom stran zasypana odpadky, takze me to bylo prave divne, ze by tam nekde byla cache. K druhemu mistu jsem se autem moc nedostal - dojel jsem k viaduktu, jenze tam ho nebylo kde odstavit, tak jsem cache nevyzvedl. Zkusim to nekdy priste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Prave kvuli tem hroznejm odpadkum ji nakonec premistil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    mate nekdo body zajmu bankomaty? Na strankach http://www.pdamapy.cz/ jsem se zaregistroval, ale chce to po me dalsi registrace produktu, aby bylo mozne se dostat k bodum zajmu a ke vsemu jeste envim, jestli tam jsou bankomaty...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me by zase zajimala databaze Geocachingu. V samoobsluze stale vidim posledni aktualizaci nekdy z konce unora PLANstudio slibilo, ze po zkouskovem obdobi zimniho semestru bude k dispozici utilitka pro snadny prevod geocachi do Smartmaps.. A uz je zacatek zkouskoveho obdobi letniho semestru

    2cubas: Aktualizace bodu zajmu obsahuje bankomaty ČS, ČSOB, GE, KB, eBanky, Raiffeisen, Volksbank a Živnostenské banky... hold kdyz nemas legalni kopii, nemuzes cekat, ze ti bude PLANstudio servirovat nove aktualizace..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    :-)

    myslim, ze to nebude problem sehnat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Taky bych uvital aktualizaci databaze Geocachingu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přidání bodu zájmu do mapy
    Od Martin Pospíšil v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 09:40
  2. Body zájmu
    Od Rades_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 15:19