Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Ako telefonovať na POI z aplikacie TomTom??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pri "hraní sa" s TomTom_om na Compacte sa mi raz stalo, že mi začalo automatické volání na telef. číslo aktivovaného (buď modrá bublina s telef.číslom POI, alebo v zozname POI - už neviem) Nespomínam si, čo som aktivoval, ale telefon v MDAc začal vytáčať číslo z POI.
    Teraz, keď to chcem úmyselne urobiť, neviem to zopakovať. Vedel by ma niekto naviesť, čo je potrebné aktivivať, aby sa dalo zatelefonovať na POI???
    Ospravedľäujem sa vopred, ak je to známa téma a opakujem ju a preto budem povďačný za link. S funkciou hľadať som neúspešný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Zmenit predvolby/ cislo volani , tak je to alespon na PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ?????
    nerozumiem.
    kde zmeniť predvoľby - v Tom-ovi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Omlouvam se, ale uvedl jsem to blbe. Je to v normalnich volbach, tzn kliknes na navigacni mapu a na treti strance je císlo volani, tam vyberes kategorii POI a vlastni BZ a zobrazi se popis a telefon BZ (pokud je tam zadan)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00114521_Phone_jtg.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 21.8 KB 
ID: 3748  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vďaka za pomoc, teraz je to jasné, až na moju chybku, ze som si nastavil v TomTomMenuDesigner vlastné menu a v programe práve táto služba nie je na výber. Asi ma čaká preinštalovanie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No presne, taky jsem si zkousel udelat vlastni menu (ve standartnim je spousta nepotrebnych, ktery nevyuzivam), ale prave proto, ze mi chybelo cislo volani jsem se vratil ke standartu). I kdyz nemam PDA s GPS, tak vyuzivam cislo volani v podstate jako databazi telefonu, uz jsem nekolikrat hledal cislo pomoci teto volby
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dúfam, že sme týmto vláknom pomohli aj iným experimentujúcim s EditMenu.
    Ešte raz díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    I kdyz nemam PDA s GPS ...
    Milane, právě, že máš PDA s GPS, ale nemáš PDA s GSM

    Ty taky piješ jako Henry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To Libor_m
    A to jsem to psal pred osmou vecer, strizliv jako po narozeni, samozrejme moje chyba :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ešte malý dotaz, nepozná niekto nejakú verziu toho TomTomMenuDesigner, ktorá má tu ikonku-službu: POI/číslo volání ???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Najoblubenejsie aplikacie
    Od Menschik v sekci HD2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 15:19
  2. Je možné telefonovat z pda bez GSM?
    Od Lolek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 15:25
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 15:53