Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Qtek G100 navigation PDA or HTC Galaxy platform [mobile-review.com]

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Konkurent PDA s navigací Asus A 636 a Fujitsu Siemens Pocket LOOX N 520 je tu. Přečtěte si celou recenzi:

    http://www.mobile-review.com/pda/rev...alaxy-en.shtml
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00114021_pic002_Y7.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 68.0 KB 
ID: 3732  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Wifi, GPS super, QVGA great, ale zase ty pitomé parametry HW jako pomalý proc (ač už se nejedná alespoň o nějaké dvoukilo) a malá RAM. Každopádně předpokládaná cena, kdyby opravdu spadla, tak jak očekávají, tak to je na druhou stranu karta
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jak mala RAM? Myslis, ze 48MB pameti pro beh programu nestaci? To je mnohem vic nez mas k dispozici na compactu..

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Tak to je RAM v základu a aby bylo jasno, tak zas tak o moc více to není, v Compactu mám 42 MB volné RAMky, ale máš asi recht, za tu cenu (jestli bude a četl jsem správně) je to gut, ten proc ale nikoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jenže v Compactu nemáš, pokud vím, WM 5, které používají RAM pouze pro běh aplikací. Pokud tedy nebudou puštěné zároveň všechny instalované aplikace, mělo by to stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jak jsi uhodl, že nemám? Asi ani nebudu

    Ok. ok, chlapi, máte pravdu, kritiku na RAM zpět
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    hm, nic moc, QTek, který neumí volat už není QTek, kdyby to bylo zkombinováno s vysílací částí, byla by to bomba
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    hm, nic moc, QTek, který neumí volat už není QTek, kdyby to bylo zkombinováno s vysílací částí, byla by to bomba
    jojo ... s telefonem by to bylo dobre ... bez nej je to o nicem ... to uz jsou Enteny nebo jak se to jmenuje. :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung Galaxy S vs HTC HD2
    Od pdq v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 10:55
  2. HTC Touch Diamond - First impressions [mobile-review.com]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-05-2008, 20:37
  3. Review of Windows Mobile 6.0 for PPC (Crossbow) operating system [mobile-review.com]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 09:35
  4. StyleTap Platform: Emulátor PalmOS na PPC
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-08-2005, 08:50