Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: TT5 + n35 - ztráta nastavení GPS

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Obrátil se na mě kamarád, jestli prý nevím, proč jeho TT5 na Aceru n35 zapomíná nastavení GPS. Normálně prý funguje a najednou se stane, že po zapnutí píše, že nemá zařízení GPS. Tak se vleze do nastavení GPS a tam je "Bezdrátové zařízení TomTom". Změní to zpět na Ostatní kabelové GPS na portu Navagator, ale tak do týdne to má opět zpátky na Bezdrátovém zařízení TomTom. Ostatní nastavení TT5 jsou v pořádku, ztratí se jen údaj o použité GPS.
    Má s tím někdo zkušenosti, proč se to děje a co se s tím dá provést?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    14

    V poslední době jsem kamarádům instaloval celkem 3x Acer n35 a dá se říct, že problém nebyl. Pokud překousneš případnou nejapnou OT poznámku, tak tento nápis se mě objevoval jen pokud není vysunuta GPS anténa = nepracuje přijímač = nebliká modrá LEDka.

    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    32

    no jasny, to je nejaka blbost. jednoduse proved hard reset (po zazalohovani), nainslauj TT a zkus to znova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    On není třeba hardreset, stačí vlézt do nastavení a místo Bezdrátové TomTom GPS nastavit Ostatn kabelové, port NAVAGATOR a je to. Akorát je to otravný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Obrátil se na mě kamarád, jestli prý nevím, proč jeho TT5 na Aceru n35 zapomíná nastavení GPS. Normálně prý funguje a najednou se stane, že po zapnutí píše, že nemá zařízení GPS. Tak se vleze do nastavení GPS a tam je "Bezdrátové zařízení TomTom". Změní to zpět na Ostatní kabelové GPS na portu Navagator, ale tak do týdne to má opět zpátky na Bezdrátovém zařízení TomTom. Ostatní nastavení TT5 jsou v pořádku, ztratí se jen údaj o použité GPS.
    Má s tím někdo zkušenosti, proč se to děje a co se s tím dá provést?
    Jestli ten tvůj kamarád nemá třeba nainstalovanej GPS GATE.Jestliže se udělá soft reset,GPS Gate se vypne.Musí se znova spustit a po té najet do TT5.To mě dělalo GPS na Aceru problém s určením polohy.Z ničeho nic na ulici se vyhodila pozice o 100m vedle a Miloslav začal hulákat abych se obrátil atd.Takže jsem udělal soft reset,pustil znova TT5 a pak celou cestu z Brna do K.Varů byla pohoda.Někdo má podobné zkušenosti:?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Vally
    Citace Původně odesláno od tortoise
    Obrátil se na mě kamarád, jestli prý nevím, proč jeho TT5 na Aceru n35 zapomíná nastavení GPS. Normálně prý funguje a najednou se stane, že po zapnutí píše, že nemá zařízení GPS. Tak se vleze do nastavení GPS a tam je "Bezdrátové zařízení TomTom". Změní to zpět na Ostatní kabelové GPS na portu Navagator, ale tak do týdne to má opět zpátky na Bezdrátovém zařízení TomTom. Ostatní nastavení TT5 jsou v pořádku, ztratí se jen údaj o použité GPS.
    Má s tím někdo zkušenosti, proč se to děje a co se s tím dá provést?
    Jestli ten tvůj kamarád nemá třeba nainstalovanej GPS GATE.Jestliže se udělá soft reset,GPS Gate se vypne.Musí se znova spustit a po té najet do TT5.To mě dělalo GPS na Aceru problém s určením polohy.Z ničeho nic na ulici se vyhodila pozice o 100m vedle a Miloslav začal hulákat abych se obrátil atd.Takže jsem udělal soft reset,pustil znova TT5 a pak celou cestu z Brna do K.Varů byla pohoda.Někdo má podobné zkušenosti:?: :?:

    Myslím že problém je v citlivosti Acer n35. Vlastnil jsem ho stejně jako můj kolega. Nyní mám jinou GPS a pokud porovnáme citlivost, tak to je nesrovnatelné. Jeden z příkladů je rychlost zachycení a udržení signálu. Za určitých podmínek mám signál i uvnitř místnosti, kdežto on v tu chvíli ani u okna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od MLB
    Citace Původně odesláno od Vally
    Citace Původně odesláno od tortoise
    Obrátil se na mě kamarád, jestli prý nevím, proč jeho TT5 na Aceru n35 zapomíná nastavení GPS. Normálně prý funguje a najednou se stane, že po zapnutí píše, že nemá zařízení GPS. Tak se vleze do nastavení GPS a tam je "Bezdrátové zařízení TomTom". Změní to zpět na Ostatní kabelové GPS na portu Navagator, ale tak do týdne to má opět zpátky na Bezdrátovém zařízení TomTom. Ostatní nastavení TT5 jsou v pořádku, ztratí se jen údaj o použité GPS.
    Má s tím někdo zkušenosti, proč se to děje a co se s tím dá provést?
    Jestli ten tvůj kamarád nemá třeba nainstalovanej GPS GATE.Jestliže se udělá soft reset,GPS Gate se vypne.Musí se znova spustit a po té najet do TT5.To mě dělalo GPS na Aceru problém s určením polohy.Z ničeho nic na ulici se vyhodila pozice o 100m vedle a Miloslav začal hulákat abych se obrátil atd.Takže jsem udělal soft reset,pustil znova TT5 a pak celou cestu z Brna do K.Varů byla pohoda.Někdo má podobné zkušenosti:?: :?:

    Myslím že problém je v citlivosti Acer n35. Vlastnil jsem ho stejně jako můj kolega. Nyní mám jinou GPS a pokud porovnáme citlivost, tak to je nesrovnatelné. Jeden z příkladů je rychlost zachycení a udržení signálu. Za určitých podmínek mám signál i uvnitř místnosti, kdežto on v tu chvíli ani u okna.
    Určitě,to s tebou souhlasím,můj známej má Typhoon a také chytil signál uvnitř mísnosti a Acer ten nemá šanci,to člověk,když to chce vyzkoušet,tak musí ven teď do těch mrazů a až pak může být hrdý,že má signál.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od Vally
    Určitě,to s tebou souhlasím,...i,to člověk,když to chce vyzkoušet,tak musí ven teď do těch mrazů a až pak může být hrdý,že má signál.
    A my co mame podkrovi, tak lezime na gauci a stresnim oknem jde plny signal .... , to je pak planovani
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Citace Původně odesláno od Vally
    Určitě,to s tebou souhlasím,...i,to člověk,když to chce vyzkoušet,tak musí ven teď do těch mrazů a až pak může být hrdý,že má signál.
    A my co mame podkrovi, tak lezime na gauci a stresnim oknem jde plny signal .... , to je pak planovani
    : :disgusted: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    MilanSu: koukám, že máš 2003SE - nepadá ti TomTom? Mě padá neustále, už jsem se skoro rozhodl dát starou verzi operáku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od Vally
    Jestli ten tvůj kamarád nemá třeba nainstalovanej GPS GATE.
    Dík za tip, na tuti nemá. Čistá n35 + TT5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    TT mi nespadl jeste nikdy, si myslim. Obcas se nekdy stane, ze nemuze chytnout signal, ale to bylo i pred WM2003SE. Jakou mas verzi, ja mam 5.21
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Myslím si,že operační systém na to nemá vliv.Mě teda taky ještě ani jednou nespadl.Verze 5.21
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Jan Jaroš
    MilanSu: koukám, že máš 2003SE - nepadá ti TomTom? Mě padá neustále, už jsem se skoro rozhodl dát starou verzi operáku.
    Ahoj- mám 2003SE na hw6515-a tom-tom mi padá taky-myslíte,že stará verze
    operačního systému by pomohla?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Jan Jaroš
    MilanSu: koukám, že máš 2003SE - nepadá ti TomTom? Mě padá neustále, už jsem se skoro rozhodl dát starou verzi operáku.
    Ja ho skousim asi 2 tydny a jeste mi nespad, a to ho mam zaply porad (denne cca 4 hod v aute za sklem), i kdyz jezdim znamou trasu, jen abych ho provetral a nasel musky. Zatim musim zaklepat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ztráta dat na SD u x500+
    Od Tino_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 10:31
  2. Ztráta dat na kartě
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 17:37
  3. Ztrata/zmena nastaveni po soft resetu
    Od 1lomeno3 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 16:46
  4. ztráta dat N35
    Od foxmar v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 14:09
  5. ztráta nastavení Start menu po softresetu - řešení! :-)
    Od klak_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-08-2005, 20:56