Dovoluji si Vás všechny tímto pozvat na v pořadí již sedmý sraz příznivců ce4you, který se uskuteční posledí únorový víkend, tj. 24. - 26. února 2006. Tentokrát spojíme užitečné s příjemným a pojedeme se trochu protáhnout pohybem. Kam? Do SportCentra hotelu SQUASH do dalekého Radotína.
Organizační údaje:
- cena za osobu víkend činí 990 Kč a zahrnuje ubytování, večeři, snídani, oběd,
- parkování před nebo za hotelem zajištěno,
- pokud máte zájem se přihlásit, pošlete mi jako obvykle soukromou zprávu s uvedením počtu účastníků a dobu příjezdu,
- manželky, přítelkyně a podobné dámy jsou tentokrát vítány
- pro neubytované: výběr jídla z JL v cenové relaci 90-150 Kč (za biftek, ale jsou jen dva pro mně), pivo Krušovice 12 za 25 Kč, lahvová Plzeň 35 Kč,
Volná místa:
- pokojů:
- lůžek:
Seznam přihlášených a návštěvníků:
- Pavel Koza
- Zdeněk Malinský
- Petr Schinzel
- Chuck
- Miloš Strouhal
- Crusader
- Karlic
- LCC6
- S474N
- krabička3
- Beecher
- Yasmeene2
- duffioso
- Fanfulík
- Sh0tek
Doplňující informace:
Co bude k vidění:
Seznam zařízení sestavuji podle toho, co mají již přihlášení účastníci srazu uvedeno ve svém podpisu a tudíž předpokládám, že přivezou sebou:
HP hx4700
QTEK 8310
FS LOOX 720
HTC UNIVERSAL MDA Pro
MDA2
DELL Axim X50v
Tento příspěvek bude jako vždy průběžně aktualizován, takže bude obsahovat nejčerstvější a nejúplnější informace a pokyny.Bohužel se z rodinných důvodů nemohu tentokrát zúčastnit, ale doufám, že i beze mne si ten víkend užijete.
Další změny a informace:
- předsedou srazu je zvolen Zdeněk Malinský, tak doufám, že nezapadne sněhem, čili se obracejte na něj,
- kdo chcete využít SQUASH, hodina bude pro účastníky za 120 Kč,
- pokud by měl někdo slabou chvilku, máže přespat za 300 Kč, Zdeněk bude mít pod patronací pokoj s volnými postelemi,
- začátek je v pátek cca ve 18 hodin (pro ubytované večeří),
- v sobotu a neděli je pro ubytované snídaně formou švédského stolu, čas jídla si domluvíte s p. Hradcem. Oběd a večeři také,
- dojíždějící se budou stravovat výběrem z jídelního lístku,
- kdyby byl ještě nějaký dotaz, pošlete mi SZ