Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: LOOX N500/N520 Hard reset jak na to

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od Stheepan
    Citace Původně odesláno od RychJ
    Citace Původně odesláno od Stheepan
    Panove trapny dotaz: jak je opici trojhmat na FX LOOX N520 (asi bude stejne jako na N500) pro hard reset? mel jsem XDA3 ale na tomhle to proste neumim Diky
    Zmáčkni tlačítko pro on/off,současně Levé dolní tlačítko a reset. Pak ty dvě tlačítka drž než naběhne...
    Tak nevim, 1x se me to timto zpusobem povedlo, ale ted kdyz potrebuji HARD RESET znovu, nedari se. Nevite cim by to mohlo byt? ci pripadne nemate vyzkouseny nejaky soft ktery hadr vyvolate take?
    Citace Původně odesláno od Brco
    Napr. psShutXP, vie PDA vypnut, SR a tiez HR. A da sa oskinovat.
    Citace Původně odesláno od Stheepan
    Citace Původně odesláno od Brco
    Napr. psShutXP, vie PDA vypnut, SR a tiez HR. A da sa oskinovat.
    HR sice nabidne, ale nezafunguje, probehne pouze soft
    Jde to i trojhmatem tak jak je popsano jen se ty tlacitka musi chvilku pridrzet.

    Uvedeny soft funguje tak jak ma - mam s nim zkusenosti. Pokud chces docilit HR musis tuknout do prporku windows

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    jasne, na praporek jsem tapnul, k HR me to vyzvalo, probehl restar PDA ale zase nabehlo (bez kalibrace) a vsechna data zustala zachovana....takze HR neprobehl..

    mas overeno ze funguje na WM5?



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Clovece mas pravdu za overeni jsem risknul HR - veril jsem ti neudelalo ho to . Cize asi zbyva jen trojhmat - nekdy mne to take nejde na poprve ale zkousej kyzene se dostaví.

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Mno, jenze ja uz to zkousim asi hodinu coz me zrovna nebavi

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Postup:

    Jde to - chce to jen trosku trpelivosti:
    ON OFF- Kalendar(pokud to tlacitko mas premapovane tak asi zpatky namapovat na kalendar) pockat az vse zhasne pich stylusem do dirky (jen pich-nikoli držet) a drzet klavesy(on/off a kalendar) dokud to necinkne - chce to vydrz.

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    uz je vse OK, THX

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Vyrešeno zamčeno:yes:



Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:10
  2. Flash update ENG - Pocket LOOX N500 / N520 and Keylock Patch
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 07:55
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  4. Hard Reset na Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 22:26