Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: LOOX N500/N520 rešení komunikace přes Bluetooth - řešení chybějícího BT

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Po přečtení tohoto příspěvku jsem se rozhodl založit nové tema - určitě to stoji za to - diky za skvely tip. Jdu testovat.

    Citace Původně odesláno od HUgo.j
    Mám zkušenost zase z jiného soudku. Připojil jsem USB Bluetooth adaptér i-Tec k mému FS LOOX n500 přes kabel (USB host), který mi zaslal Šeba a k mému údivu BT funguje. Nemam v PDA dohrávané žádné ovladače ani prográmky pro BT, ale připojení na internet přes NOKIA 6230i po chvilce zkoušení proběhlo v pořádku. Myslím, že by takto šel vyřešit problém chybějícího BT pro všechny n5xx za rozumnou cenu.
    Citace Původně odesláno od HUgo.j
    Ještě foto.
    :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00113873_BT_NV7L.jpg 
Zobrazení: 52 
Velikost: 38.9 KB 
ID: 3726  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Uz se o tom psalo loni v rijnu, viz info na

    http://www.solopalmari.com/content/view/564/38/1/3/

    to Šeba: jsou jeste k mani mini kabliky s USB hostem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ano jsou.

    Jen jsem vse zkousel a zjistil jsem ze BT zarizeni se vidí ovsem pokud po nich neco chci tak nejsem niceho schopen docilit.
    Mohl by nekdo napsat jak treba docilil propojeni s telefonem na net? Nevite nekdo o nejakem BT klientovi - ktry by se dal nahrat do tohoto zarizeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Mám připojení přes internet GPRS od T-mobilu a nastavení PDA jsem provedl s pomocí maníka z datapodpory na infolince T-mobilu. Nastavení je děláno na IrDA. Pak když jsem to odzkoušel, že vše funguje, dal jsem Spravovat stávající připojení. V Nastavení/Připojení/Připojení/E2C karta Úkoly a v ní jsem vybral kartu Modem a dal Upravit dané připojení. Na první kartě v kolonce Vybrat modem zadám Bluetooth a pak Další. Zde jsem kliknul na Nová partnerství a najde to telefon. Kliknu na něj a dám Další, naskočí Nastavení partnerství. Zde mám zaškrtnuté okénko Dialup Networking a dám Další. Ostatní nastavení připojení už jen projedu. Když mi to skočí zpátky do Nastavení/Připojení/Připojení/E2C vyberu kartu Upřesnit a tam Vybrat sítě. Zde v kolonce pro připojení na internet zadám E2C.
    Vše pozavírám a spustím IE, kde zadám požadovanou www adresu a v tuto chvíli začne probíhat připojení, na telefonu dám Spojit s PDA a tel. chce zadat kód. Po vložení kódu se na PDA objeví hláška Bluetooth a zde kliknout na Ano, zadat kód pin a další. Proběhne spárování a připojení se uskuteční.
    Připojení mi funguje jen přes spuštění IE, ale při příštím připojování se nemusí už nic zadávat a lze pak internet využívat i pro ostatní aplikace.
    null
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    null
    naskočí Nastavení partnerství. Zde mám zaškrtnuté okénko Dialup Networking
    Tak az po tuto obrazovku je to ok.Ale okenko Dialup Networking se mi proste nikde nezobrazi - proste mi to nenabidne zadnou sluzbu.Zkousel jsem na dvou telefonech.
    Vi nekdo jak na to.
    Dalsim problemem je ze nelze PDA korektne zviditelnit pro ostatni BT zarizeni (tedy lze jen kdyz pda vyhledava zarizeni) Dokonce se v horni liste objevi i ikona BT a ve spodni liste se objevi okno s upozornenim ze se to a to zarizeni pokousi o spojeni.Cize peogramove je PDA vybaveno - ted si myslim ze schazi jen nejaky BT manazer. Nevi nekdo o nem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    HUgo- prosim mohl by jsi sem dat obr. kde zaskrtavas Dialup Networking ja po sparovani telefonu mam viz. obr.proste nenabidne mi to zadne sluzby.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00114202_pc_capture2_73Tt.jpg 
Zobrazení: 43 
Velikost: 12.9 KB 
ID: 3735   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00114202_pc_capture3_qhcq.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 12.4 KB 
ID: 3736  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Problem muze byt v pouzitem BT donglu. Ten I-Tec evidentne "jede" na defaultnim MS BT stacku, ktery je ve wokynkach, pokud je dongle jiny (typicky MSI dongly apod.), muze vyzadovat jiny BT Stack a proto i kdyz se jako USB zarizeni identifikuje a nainstaluje, nemusi poskytnout prislusne profily-sluzby.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Tak takhle je to u mě.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00114334_2_6Dm4.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 13.2 KB 
ID: 3742  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak mam jeste jednu prosbu - muzes nejak blize identifikovat ten tvuj BT dongl treba link - abych ho mohl porovnat s tim svym - mam taky itec kupoval jsem jej presne pred rokem.Jinak diky za ochotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Jelikož jsem v praci a na internetu na svém PDA, našel jsem to je na nějakých PL stránkách. Je to přesně tenhle.
    http://www.nss.pl/article/articleview/275/1/26/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak to je presne ten, co mam taky...

    Sebo, ja si ho klidne s tebou vymenim, mne je to v PC uplne jedno, co tam budu mit za BT dongle...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:10
  2. Flash update ENG - Pocket LOOX N500 / N520 and Keylock Patch
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 07:55
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  4. LOOX N500/N520 Hard reset jak na to
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:55