Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 195

Téma: český Smart Dialer pro WM5, WM6 (Vario, Wizard, Compact II, ....)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Ahoj,

    upravil jsem si knihovnu pro Smart Dialing na HTC K-JAM a teď mi funguje vyhledávání kontaktů s diakritikou. MDA Vario má jiný build a proto je potřeba upravit stejnou knihovnu, ale jinou verzi. Moje verze je:

    Smart Dialing
    Version 2.2 (Build 21176)

    Instalace je následující:
    1. Stáhni si novou knihovnu do \temp
    2. Vypni Smart Dialing
    3. Pomocí Resco Exploreru přejmenuj původní
    \Windows\smartdialing.dll
    na
    \Windows\smartdialing.dll.orig
    4. Nakopíruj novou knihovnu (je důležité použít Resco)
    copy \temp\smartdialing.dll
    paste přímo v adresáři \Windows
    ignoruj "warning ROM will be overwritten..."
    5. Soft reset
    6. Zapni Smart Dialing

    Já MDA Vario nemám, ale "Šaman" snad dneska dopracuje svou verzi pro MDA Vario. Principielně můžu upravit jakoukoliv verzi, když bude čas.

    Šamane, díky za poskytnutí správného nástroje... Je to už spousty let, co jsem disassemleroval ručně MC6502 (Commodore Plus/4, Commodore 64, Atari) a 8080/Z80 (PMD85, ZX Spectrum).

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak tady je verze pro MDA vario (Smart Dialing 2.2 Build 21355).
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Díky vám oběma :yes:

    Typ pro ty, co nemají nebo nechtějí instalovat Resco Explorer: (vyzkoušeno na TC)
    ...
    1. stáhnout novou knihovnu do složky \temp
    2. přejmenovat novou knihovnu na smartdialing.dll.new
    3. vypnout Smart Dialing
    4. zkopírovat starou knihovnu do složky \temp (pro zálohu)
    5. zkopírovat novou přejmenovanou knihovnu do složky \Windows
    6. přejmenovat novou knihovnu ve složce \Windows zpět na smartdialing.dll
    7. SR
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    super, potlesk vám všem.... Vario se bránilo, po 1. resetu nešla zapnout funkce smartdialing, druhý restart to ale spravil a funguje.. je to bomba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    Tak jsem upgradoval MDA Vario na ROM od Qteku erze 1.6.1.7 a build SmartDialingu je 21527 a nechodí mi to. Přikládám originální DLL a prosím borce zda by to mohli upraviti. Díky moc.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Neni treba, v ROM 1.6.7.1 funguje ta verze pro MDA Vario, mam to vyzkouseny
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od macula
    3. vypnout Smart Dialing
    Můžete mi poradit jak (čím) vypnu Smatr Dialing??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Pustis Phone (zelenym tlacitkem). Pravou kontextovou klavesou do menu a ejhle Smart Dailing Options
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Tak jsem to testoval obě verze na 1.6.7.1 a nešlo mi to, vůbec se nezobrazila volba Smart Dialing Option... v Menu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Neni mozna... Mas tam bordel v tech knihovnach, taky se mi jednou stalo, kdyz jsem patchoval to TMO knihovnu.. Ve \windows prejmenuj tu knihovnu (smartdialing.dll) a zkus ji pak rovnou smazat, kdyz to nepude, tak SR. Tohle delej, dokud ti tam nezustane ta co je v ROM a zacne ti zase fungovat smartdialing (nezapomen ho znova zapnout). Pak tam tu patchnutou knihovnu z Varia nakopiruj, SR a musi to fungovat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Jirka_j
    Tak jsem to testoval obě verze na 1.6.7.1 a nešlo mi to, vůbec se nezobrazila volba Smart Dialing Option... v Menu
    Volba Smart Dialing Option se nezobrazí protože:

    1. Knihovna smartdialing.dll není podepsaná nebo je chybná
    2. Verze smardialing.dll není komatibilní s dialerem

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Psal za to zkousel pro 1.6.7.1 , tak predpokladam, ze ma stejnou ROM jako ja, tam je vse OK..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Možná jsem to špatně napsal, když tam vrátím tu původní knihovnu (ta má velikost v tc 82.4k) tak vše funguje, když tam přehraju tu na Vario (vel. 81.2k) tak ta položka v menu není ani po SR, to samé pro tu druhou verzi knihovny (81.7k). Když vrátím tu původní, naskočí hned menu "Smart Dialing Option" (ale funkční je až po SR).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, predne jsi nenapsal jakou mas ROM, predpokladal jsem ze Qtek 1.6.7.1.
    Jaky zpusobem jsi tam daval puvodni dll? Ta tam je totiz vzdyky, nejde zrusit, jen jde prebit verzi v RAM. Takze jestli jsi ji tam znova nakopiroval, tak tam je 2x.
    Kdyz aplikujes postup, ktery jsem napsal, tak ti to musi funguovat. Nad ostatnima variantama nema cenu diskutovat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    na nové rom od TMO soubor smartdialing.dll z předcozí verze Varia bez problémů funguje, ač se změnil build aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vista Dialer pro MDA Vario
    Od jimm98y_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 98
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 19:20
  2. A701 Smart Dialer
    Od carbik_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 15:59
  3. smart dialer & t9 phone pad (htc universal)
    Od p.a.Ť.o v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2007, 20:15
  4. Český návod na MDA Compact.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-03-2005, 08:20