Hry pro VGA
Nevíte o nějakých dobrých hrách pro můj VGA displej na LOOXikovi 720? Zkoušel jsem nějaké pro QVGA a na ten rozplizlej hnus se prostě nedá dlouho dívat...
Tak leda Athelion 2... :) Zatim jich moc neni.
Asi si na ten rozplizlej displej budeš muset zvyknout, a ještě nějakej měsíc to vydržet...;)
Asi si na ten rozplizlej displej budeš muset zvyknout, a ještě nějakej měsíc to vydržet...;)
[QUOTE="Trainzak"]Nevíte o nějakých dobrých hrách pro můj VGA displej na LOOXikovi 720? Zkoušel jsem nějaké pro QVGA a na ten rozplizlej hnus se prostě nedá dlouho dívat...[/QUOTE]
Transport Tycoon Deluxe, Acky's XP Breakout, WarCraft. A na spoustu her se zacinaj delat VGA fixy nebo patche.
Transport Tycoon Deluxe, Acky's XP Breakout, WarCraft. A na spoustu her se zacinaj delat VGA fixy nebo patche.
Je dobře že alespoň ten Transport Tycoon je zadarmo a v hezkém VGA provedení, páč bych si asi vůbec už nic jinýho pořádně nezahrál.:?
Fakt :O :O :O Me na MDA2 s WM5 nesel, hned jdu zkusit nejakou novejsi verzi a doufam ze to pojede, to by bylo supeeer:!:
ja muzu na VGA doporucit dve hodne dobry hry od pd3a.com - Naval Conficts (klasicke lode, ale vymakane :-) ) a potom logickou hru Scarabeus