Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vhodné PDA pro Dynavix

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli mate podobny problem.Mam Acer N50, 312MHz, 64 Ram, 64 Rom. A pri spusteni Dinavixu, dostanu vetsinou hlasku, ze mam nedostatek pameti. Takze musim PDA restartovat, abych tam nemel bezet jine programy. Pod nastavenim pameti, mam pamet nastavenou na co nejvice mista pro bezici programy.
    Mate nekdo podobny problem??
    Diky za radu.
    Cau David
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Nemas treba pamet zaplnenou ruznymi programy apod. ? Kolik mas volne program memory po resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Po resetu mam volnych celkem asi neco pres 50. Tech 50, pak musim rozdelit na 10 pro data a ten zbytek- 40 musim dat pro programy, kdyz pak zapnu dynavix zbyde mi z tech ctyriciti asi dvacet, a kdyz pak zapnu jeste nakej jinej program, tak mi zbyde pod 20 a dynavix uz hlasi, ze je malo pameti. Potrebuje po startu jeste aspon 20 volnych.
    Tak je skoda, ze sem si nekoupil n50 premium, tam je ram 128. Jak to funguje Tobe? Dik, cau David
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, bohužel u tohoto modelu je to tak jak píšeš. Při TomTomu nevadí mít spuštěno více programů, ale u Dynavixe je to o mnohem horší. Takže když chci jet podle Dynavixe - ve verzi 1.3 s ním už nejezdím- tak nemám spuštěno nic jiného, jinak by to znamenalo tvůj problém, tj. nedostatek paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Myslis, ze kdyz updatuju dynavix na vyssi verzi 1.3, nebo 1.4, tak to pobezi na Aceru n50 jeste hure? Diky, David
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Tak to je fakt divny ze ti nebezi kvuli nedostatku pameti. Tento problem uz byl docela vyresen. Ja mam jeste horsi PDA jak ty a bezi mi naprosto v pohode. Zkus vyckat na 1.4 co vyjde jestli se neco nezlepsi a pripadne se obrat na podporu na strankach Dynavixu...
    Z toho posledniho co jsi psal vyzniva ze mas asi jenom 1.2... pokud je to tak tak bych byl tebou updatnul na 1.3 a muze se to zlepsit. Pokud nechces tak stahovat (protoze vyjde brzy 1.4) tak pockej do patku a stahni si plnou verzi 1.4... to ti uz musi kurna jit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    No hlavně to nepřehrávej na verzi 1.3 !! Je tam víc chyb jak vylepšení, navíc příjdeš o uložené body.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Geocaching - vhodné aplikace
    Od pavel83 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 12:28
  2. Vhodné BT GPS pro Loox C550
    Od axelx1_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 14:53
  3. GPS vhodné na turistiku aj do auta
    Od Jozef035_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 10:25
  4. Poraďte vhodné zařízení
    Od Martin F._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 21:19