Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Nejde aktivovat...

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od Martin Říha
    Koupil jsem v Sunnysoftu a měl jsem shodný problém - nešlo aktivovat. Chyba je na straně výrobce - vyměnili mi kartu s Product code a všechno je OK. Jsem prý už devátý
    devátý na Sunnysoftu,ale kolik lidí ještě čeká doma a snaží se to rozchodit.Je to fakt blbý,člověk se na to těší a ono :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    17

    to jo, musím ale uznat, že výsledek stojí za to. Cesta s TomTom mě nadchla.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Instalace pro Palm/Pocket PC je na CD 1, na CD 2-CD 7 jsou potom mapy.
    U starších verzí instalačních CD není na CD 1 ještě hlas, ten je potřeba doinstalovat tuším z CD 6 (instalace si řekne o CD).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Takže problém byl vyřešen reklamací ve velkoobchodě a vrácením peněz. Po této zkušenosti už nemám vůbec chuť něco od Tomtomu pro zákazníky objednat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    to já jsem s TT5 100% spokojenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Pres vikend jsme u kolegy resili podobny problem a bezuspesne - pokud muzete nekdo poradit pls:
    Kolega si chtel doinstalovat a aktivovat mapu Francie, ale bohuzel po nakopirovani z CD na kartu (iPAq 4700, 1GB CF) ji TomTom (po UPG 5.21) na te karte nevidi?! Zkouseli jsme reinstalaci TomToma ( nakonec i celeho systemu) hodit mapu na SD kartu .... nic
    Setkali jste se s tim nekdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od JaK
    Pres vikend jsme u kolegy resili podobny problem a bezuspesne - pokud muzete nekdo poradit pls:
    Kolega si chtel doinstalovat a aktivovat mapu Francie, ale bohuzel po nakopirovani z CD na kartu (iPAq 4700, 1GB CF) ji TomTom (po UPG 5.21) na te karte nevidi?! Zkouseli jsme reinstalaci TomToma ( nakonec i celeho systemu) hodit mapu na SD kartu .... nic
    Setkali jste se s tim nekdo ?
    já tedy ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    A co je to za verzi mapy Francie? Mělo by to být v soudoru *.pna

    On totiž TT ve verzi 5.21 bere jen novější verze map...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jak automaticky aktivovat NaviPanel?
    Od maXtreme_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2010, 14:02
  2. Po opětovné instalaci na stejnou kartu nelze Sm aktivovat
    Od Hunter_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 09:20
  3. Ako aktivovať USB bluetooth na N520
    Od Peter2005 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2007, 07:55