Zakoupil jsem Acer N35, samozřejmě kvůli GPS Navigaci.Vlastním zároveň ještě PDA Fujitsu Siemens Loox 420.Když oba přístroje srovnám co do zpracování (výbavu samozřejmě nemá smysl hodnotit), je Acer oproti FS jako dětská hračka.S FS jsem za 9 měsíců neměl sbemenší problém, zato Acer začal dělat problémy hned po vybalení z krabice.Samozřejmě hned po asi třetím vyjmutí stylusu ze šachtičky se ulomi první výstupek na něm a během tří dnů zbylé dva.Z nabíjecího konektoru se odchlípl boční plíšek, takže jsem si musel nacvičit speciální "grif", abych to neulomil uplně, což se nejspíš stejně brzo stane.Lokalizace a synchronizace proběhla bez problému, nainstaloval jsem si všechny prográmky a věci,co mám i v Loox 420 a už to začlo.Acer nereagoval na vypínaní a zapínání, takže pokud jsem ho chtěl zapnout,musel jsem pomocí SR, což šlo párkrát a pak musel nastoupit HR.Toto jsem opakoval asi dvakrát a pak jsem to vzdal,vždyť jsem si Acera pořídil jen kvůli navigaci,takže teď v něm mám pouze navigační program a českou lokalizaci,což zaplaťpámbu funguje.
Takže resumé na N35 je, že u mne, coby uživatele přístroj propadl na celé čáře,hlavně co do dílenského zpracování.
PS: ještě bych chtěl upozornit na SD Kartu A-Data, pořídil jsem si 2GB kvůli Tom Tom s mapama Western Europe (cca 1.3 Gb) a vyvztekal jsem se s ní až na půdu a hned jsem jí běžel vrátit a teď jsem samozřejmě bez ní, než vyřídí reklamaci.Doporočoval bych všem, kdo si pujdou jakoukoli SD kartu s takto vysokou kapacitou pořídit,aby si kartu na místě vyzkoušeli, aby se vám nestalo co mě.
Mám PDA ACer n35 něco přes týden a kvůli problémům se software (které na jiných pda běží bez potíží) a vadné sd kartě prostě PDA nebudu moci využívat k tomu, k čemu jsem si ho pořídil ještě minimálně dva týdny,což hodně zamrzí.Dílenské zpracování holt budu muset už zkousnout a dál si lámat nehty při vytahovýní stylusu a gps antény.