synchronizace více kalendářů
Nejsem zatím majitelem PPC a proto mám jeden dotaz na který jsem nenalezl odpověď.
Umí WM5 a nejnovější activesync synchronizaci dvou kalendářů a dvou databází kontaktů?
Jestli ano, umí to standardně nebo potřebuje nějaký program třetí strany?
Děkuji za odpověď.
Umí WM5 a nejnovější activesync synchronizaci dvou kalendářů a dvou databází kontaktů?
Jestli ano, umí to standardně nebo potřebuje nějaký program třetí strany?
Děkuji za odpověď.
Pokud myslíš synchronizaci se 2 PC, tak to umí i starší verze. Stačí Outlook, který máš zdarma u PDA. Jde synchronizovat nejen kalandář, ale i kontakty, úkoly....
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Pokud myslíš synchronizaci se 2 PC, tak to umí i starší verze. Stačí Outlook, který máš zdarma u PDA. Jde synchronizovat nejen kalandář, ale i kontakty, úkoly....[/QUOTE]
Bohužel to nemylsím, to považuji dokonce snad i za samozřejmé. Já právě potřebuji spravovat 2 kalendáře, jeden cizí a jeden svůj. Vlastním Palm a ten to bez nutnosti programů třetích stran (v hodnotě 70USD) nedokáže. Zajímá mě, jestli Active Sync 4.0 umí synchronizovat kromě hlavních složek (kalendář, adresář, atd.. i jejich podsložky.) To zn. Můj kalednář, Petrův kalednář, atd...
Díký za odpovědi.
Bohužel to nemylsím, to považuji dokonce snad i za samozřejmé. Já právě potřebuji spravovat 2 kalendáře, jeden cizí a jeden svůj. Vlastním Palm a ten to bez nutnosti programů třetích stran (v hodnotě 70USD) nedokáže. Zajímá mě, jestli Active Sync 4.0 umí synchronizovat kromě hlavních složek (kalendář, adresář, atd.. i jejich podsložky.) To zn. Můj kalednář, Petrův kalednář, atd...
Díký za odpovědi.
neni nejaka novinka v tomhle problemu? na mych WM06 (htc herald) mam taky pocit, ze kalendar v telefonu nepodporuje vice kalendaru.
outlook mi uspesne pres SyncMyCal synchronizuje tri googlovsky kalendare do slozek (nebo kalendaru) v outlooku na stolnim pc, ale s telefonem se mi synchronizuje jen prvni hlavni kalendar pres ActiveSync.
existuje nejaky jednoduchy reseni, nebo nejaky reseni vubec?
outlook mi uspesne pres SyncMyCal synchronizuje tri googlovsky kalendare do slozek (nebo kalendaru) v outlooku na stolnim pc, ale s telefonem se mi synchronizuje jen prvni hlavni kalendar pres ActiveSync.
existuje nejaky jednoduchy reseni, nebo nejaky reseni vubec?