Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

synchronizace více kalendářů

kenika (50)|9.1.2006 08:51
Nejsem zatím majitelem PPC a proto mám jeden dotaz na který jsem nenalezl odpověď.
Umí WM5 a nejnovější activesync synchronizaci dvou kalendářů a dvou databází kontaktů?

Jestli ano, umí to standardně nebo potřebuje nějaký program třetí strany?

Děkuji za odpověď.
Zdenek Malinsky (9781)|9.1.2006 11:29
Pokud myslíš synchronizaci se 2 PC, tak to umí i starší verze. Stačí Outlook, který máš zdarma u PDA. Jde synchronizovat nejen kalandář, ale i kontakty, úkoly....
kenika (50)|9.1.2006 12:45
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Pokud myslíš synchronizaci se 2 PC, tak to umí i starší verze. Stačí Outlook, který máš zdarma u PDA. Jde synchronizovat nejen kalandář, ale i kontakty, úkoly....[/QUOTE]

Bohužel to nemylsím, to považuji dokonce snad i za samozřejmé. Já právě potřebuji spravovat 2 kalendáře, jeden cizí a jeden svůj. Vlastním Palm a ten to bez nutnosti programů třetích stran (v hodnotě 70USD) nedokáže. Zajímá mě, jestli Active Sync 4.0 umí synchronizovat kromě hlavních složek (kalendář, adresář, atd.. i jejich podsložky.) To zn. Můj kalednář, Petrův kalednář, atd...

Díký za odpovědi.
Saman_ce4you (1451)|9.1.2006 12:52
No tohle hlavne neumi interni kalendar na PDA, tam mas proste jen jeden..
in0 (13)|27.1.2008 22:51
neni nejaka novinka v tomhle problemu? na mych WM06 (htc herald) mam taky pocit, ze kalendar v telefonu nepodporuje vice kalendaru.

outlook mi uspesne pres SyncMyCal synchronizuje tri googlovsky kalendare do slozek (nebo kalendaru) v outlooku na stolnim pc, ale s telefonem se mi synchronizuje jen prvni hlavni kalendar pres ActiveSync.

existuje nejaky jednoduchy reseni, nebo nejaky reseni vubec?