Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Pripojeni PC pres XDA k Eurotel Data Nonstop

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    5

    Ahoj lidicky. Prosim o radu. Zakoupil jsem si Eurotel Data Phone a chtel bych ho
    pouzivat tak jako svuj predchozi telefon Nokia 7650 k surfovani na Internetu take
    pres svuj stolni PC. Bohuzel, nevim jak na to ci to vubec jde. Mam Eurotel Data Nonstop
    a chtel bych vyuzivat GPRS. Predem vsem dekuji za odpoved a preji krasny den.
    Romisek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Bez nove verze ROM 3.16.52 to nejde.

    Zajdi do servisu http://www.gsmobil.com/gsmobil/index.jsp a zadej nejnovejsi verzi 3.17.03 a radio stack 4.21

    A pozor na ne! Viz. Diskuse
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    5

    Diky. A nemohl bych si nahrat novou verzi sam ? Nema s tim nekdo zkusenosti, pripadne, neporadil by mi postup ? Moc diky a preji super den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    5

    Tak novou verzi uz mam nahranou, ale stejne nevim, jak mam XDA nakonfigurovat, abych se pripojil na internet pres XDA a PC. Prosim, smutne koukam, poooomooooc. Moc dekuji a preji krasny den.[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    mrkni se na www.poinza.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    máš návod, ale na počítači musíš mít operační systém Windows 2000 nebo XP. Na 98 jsem to zkoušel a nejelo to.tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od HELEKAL PETR
    TADY máš návod, ale na počítači musíš mít operační systém Windows 2000 nebo XP. Na 98 jsem to zkoušel a nejelo to.
    tiež ma to zaujíma a už som sa tu na to aj pýtal tak ma celkom potešil tento odkaz- ale smola ten odkaz smeruje len na stránku mobilmánie.Môžeš ho opraviť? alebo daj názov článku.Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Marek Madaj
    tiež ma to zaujíma a už som sa tu na to aj pýtal tak ma celkom potešil tento odkaz- ale smola ten odkaz smeruje len na stránku mobilmánie.Môžeš ho opraviť? alebo daj názov článku.Dík.

    ... návod je i zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Super:yes: idem skúšať dúfam že sa mi to podarí:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Tak jsem to opravil, mělo by to fungovat. Kdyby byly potíže, tak napíšu celou adresu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    fajn už ten odkaz funguje.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nejdou mi stáhnout ovladače, jak jste na tom vy ostatní?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Akurát som chcel napísať to isté. Máte ich niekto:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od ipf
    Nejdou mi stáhnout ovladače, jak jste na tom vy ostatní?
    Já jsem na tom OK, které potřebuješ? Zadej do mé SZ svůj eMail, pošlu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    zdravim mate nekdo nakej navod jak na to linky tady uvedene nefunguji nebo smeruji na mobilmanii mockrat dekuji a prosim rychle bo na mobile nemuzu delat vsechno a jine pripojeni nemam ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PDA a Eurotel Data Nonstop
    Od loutop1 v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 10:44
  2. Eurotel Data Nonstop - wap už zdarma nebude
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-07-2005, 07:46
  3. **POMOC**HP Ipaq h2210+Nokia 6610+Eurote data nonstop pres infra
    Od *David *_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2004, 07:59
  4. Nastavení Go Data Nonstop
    Od MDAn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-06-2004, 20:04
  5. kdo používá eurotel data nonstop na mda
    Od pares v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-04-2004, 18:09