Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Idos na Pocketpc!

  1. #1
    Guest

    http://www.idos.cz/update/ppc_i.asp?c=chaps&A=0,3669199
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    vypada fajn a je do konce roku zadarmo :c)))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    no doufejme, že to bude zadarmo i nadále []
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Tak sem to zkousel na XDA a nespustil. Nejdriv sem teda do shodneho adresare na SD kartu nahral PID (Prazska integrovana doprava), ale pak nekolik pokusu spojene s restartem vedli pokazde ke stejne hlasce, ze mam malo pameti.

    Zrejme mu 12 programove neni po chuti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    myslim, ze vyrobce psal neco o 64MB ram jako ozkousenem minimu. ja mel na ipaqu 3870 nastaveno 20MB pro programy, ale pri spusteni par programu mi system po spusteni idosu roztahl pamet pro bezici alikace na 32mb (oteviral jsem najenou vlaky CR a prazskou MHD). asi budu muset investovat do SD karty :c))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Hmm, cili PDA s 32 RAM, kterych je opravdicky pekna radka, nepocitaje iPAQ 1900, kterej ma navic OS v RAM, sou jako mimo jo? To neni moc dobre reseni.

    Proc to nemuze swapovat pres SDcko? Tam mam 128 MB :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Toto je konfigurace primo od vyrobce:

    ------------------------------------------------
    Níže je uvedena minimální konfigurace. Obecně platí, že čím je větší celkový počet spojů v JŘ, tím je vhodnější mít kvůli rychlosti odezvy větší instalovanou paměť.

    počítač třídy Pocket PC 2000 nebo Pocket PC 2002 (operační systém Windows CE 3.0),
    procesor ARM, MIPS nebo SH3,
    operační pamět 32 MB.
    -------------------------------------------------

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    44

    Mám iPaq 3830, kde je 32Mb RAM a měl jsem volných 16Mb, program a jízdní řády mám na SD kartě
    a fakt to chodí. Rozchodil jsem PID, Vlaky, Cechy bus a Morava bus.
    Je fakt, že by to mohlo být s trochu menšíma paměťovýma nárokama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Tak sem prisel na to, ze na mem XDA staci presne 10,8 volne programove pameti a PID rozbehnu :-)

    Skoda, ze sem tohle nemel pred 5 rokama, to by byla paradicka. No treba budu autobusem zase nekdy jezdit :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Guest

    Přišel jsem na to, jak nainstalovat IDOS na kartu (možná nejsem první, ale třeba to někomu pomůže).
    Program jsem nahrál na kartu. Jízdní řády se nahrály do Program files. Z adresáře Program files/IDOS/ jsem zkopíroval adresář Data do složky ODP software na kartě a běhá to.
    Ušetřil jsem tak více paměti v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    To samozrejme muzu potvrdit, tak to mam od zacatku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Guest

    Je jednodussi zpusob instalace na kartu. Pouzivam utilitku, programek, Cabinst.exe, pomoci tohoto nainstalujes jakykoliv *.cab kam presne urcis. Programek je zdarma, ale uz nevim kde jsem ho stahnul. Michal
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Ten prográmek CabInstl je na http://www.geocities.com/s_k_s_k_s_kru/ci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP iPAQ 514 a IDOS pro PocketPC
    Od hanzzo2 v sekci iPAQ 5xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 17:46
  2. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  3. Idos ppc
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2005, 11:44
  4. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 13:01
  5. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42