Nedavno som sa rozhodol ze si kupim MDA Vario a tak som si zacal zhanat informacie a vsade soms a docital priaznive kritiky az kym som sa nedostal na tento server. Vela ludi sa tu stazovalo na rychlost. takze moja prva otazka znie.
1. AKo je vlastne z rychlostou a kvalitou pristroja.Myslim hlavne na T-mobile Mda Vario.
Tak a teraz by som sa chcel opytat na niektore veci na ktore som narazil na tomto serveri a ako novacik v oblasti PDA o nich nemam ziadne vedomosti. Vopred sa osprvedlnujem ak u niektore temy boli prezerane ale stravil som hladanim odpovedi vela casu ale nie pri vsetkych sa mi to podarilo.
2.pokial som spravne pochopil extended rom sa pouziva na customizaciu pristroja operatorom. Ako sa da do nej dostat, ake su rizika ked sa zmeni za inu a da sa po pripade zalohovat stara v pripade zarucnej opravy.
3.casto som v diskusiach zbadal *.cab subory. myslim ze sa nimi daju pozmenovat fukcie pristroja. Kam sa tie subory kopiruju lebo to som sa nedozvedel.
4.viem ze sa to uz preberalo ale odpoved som nenasiel. Da sa z Tmobile cz odstranit ceska lokalizacia nejak bez problemov aby vsetko spravne fungovalo.
5. A nakoniec by som sa chcel spytat ci ma zmysel radsej chvilu pockat s kupou kym sa vychytaju chyby vo firmwary alebo sa to da vsetko sravit pomocou vysie uvedenych sposobov.
Viem ze to bolo dost otazok naraz ale budem vdacny za vase odpovede.
Zatial dik