Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Špatné hledání kontaktů s diakritikou i v dialeru na MDA Vario (HTC Wizard)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    Po přechodu z Motoroly MPx200 na MDA Vario mě vyděsilo to , že při snaze najít kontakt s diakritikou je nutno tyto znaky zadat přesně. MPx220 to přitom umí pěkně, tzn. když napíšu "ší" tak mi to filtruje podle š, s, í, i. Nevíte někdo jak toho docílit i na WM 2005 ? :O

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Stačí HLEDAT. Pak by si určitě celkem snadno narazil na tuto diskuzi. :yes:



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    to: Osch
    Ja se obavam ze tohle na WM5 nepojede, ve Variu intellidialer.dll vubec neni, pokud se nepletu(Varia nemam) je tam misto toho smartdialing.dll, ale jestli by sel nahradit intellidialer.dll si nteroufam rict, ale nekdo to muze zkusit

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Óóó :O Tak to pardón.

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Kazdopadne postup bude zrejme stejnym takze to muze byt pro nekoho inspirace

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    Mě spíše překvapuje, že to na Smartphone od MS chodilo pěkně a na WM2005 to není. Spíše mě to vede k doměnce, že to není jen nakonfigurované v OS.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    Takže jsem do MDA Vario prásknul oficiální T-Mobile anglický update 1.6.2.4 WWE.

    A ejhle ho! Hledání v kontaktech již hledá jména s diakritikou (tzn. že když napíšu "Ře" tak mi to najde jak "Řezníčka" tak "Rezka") a lze psát i z HW klávesnice symboly (diakritiku) což nešlo. Bohužel ve speed-dialu to však i nadále na diakritiku se*e ale teď už se to dá docela komfortně přežít

    Hmm tak jsem to ještě testil a je to jinak. Ž, Ř, Š apod. to stále nehledá ale hledá to např. é když napíšete e. Takže posun vpřed ale k dokonalosti daleko.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vlastním Vario od minuléého tejdne a normálně mi to vyhledává podle prvního písmene ž,ř....Třeba Žák Miroslav, Ředitelka, ...............
    Prostě mi to všechno vyhledává. Ani jedinej případ jsem nezaznamenal. Nechápu.

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tady de o hledani v smartialingu (plugin do diappadu telofonu), coz pochybuju, ze ti de, ne v aplikaci kontakty...

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Macii
    Takže jsem do MDA Vario prásknul oficiální T-Mobile anglický update 1.6.2.4 WWE.
    Predpokladam, ze cela ta romka je v anglictine, ze? Jedna se mi o to, ze pokud si to ted prehraju a budu chtit Vario v budoucnu prodat nejakymu neanglictinari, co s tim?

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Zalohovat tu co tam mas? Dokoupit lokalizaci?

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Tak jak se zdá máme tu řešení, ne nadarmo se říká, zlaté české ručičky.
    Tímto považuji tento problém za vyřešený.:yes:



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2008, 18:13
  2. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 21:32
  3. Hledani v kontaktech s diakritikou tlacitky bez diakritiky
    Od reskator v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 78
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 12:05
  4. Hledani v kontaktech s diakritikou tlacitky bez diakritiky QTEK9100
    Od vklacan_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 07:45