Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Qtek 8310 a voice skype

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Nezkousel nekdo skype na volani viz: http://www.modaco.com/Pirazu_port_to_SP5-t231575.html
    Na modacu pisou ze to funguje skvele, ale nejak se tim nemuzu prokousat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    testoval jsem Skype pro PDA + FakeCursor pro první přihlášení.

    Přes WiFi použitelné, přes GPRS nepoužitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    A co EDGE? Myslis ze by to slo? Neni nekde na foru postup v cestine. Tamtomu fakt nerozumim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    Nezáleží na rychlosti připojení, ale spíš na QoS. Bohužel nemám v dosahu EDGE, abych to mohl testnout.

    Se zprovozněním jsem neměl problém

    - stáhnout SkypeForPocketPC_low_cpu_beta.CAB

    http://www.skype.com/products/skype/pocketpc/

    - vytáhnout potřebné soubory z CAB archívu

    000Boing.002 -> Boing.wav
    000Skype.001 -> Skype.exe
    SKYPED~1.003 -> SkypeDialer.dll

    - nahrát někam do Qteku

    - stáhnout FakeCursor.exe z modaco.com (mouse pointer), dá se namapovat třeba na HW tlačítko com manageru

    http://www.modaco.com/Pirazu_port_to_SP5-t231575.html

    - spustit Skype.exe a pomocí FakeCursor.exe provést první přihlášení

    - pro opakované spuštění už není FakeCursor.exe třeba

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Nevite kde v registrech predelat to tlacitko na com managera?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    - nahradit Short_POC.lnk ze stazeneho zipu do \windows

    - HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSNOTES

    prejmenovat 1 na 1ori

    novy string, hodnota "CommManager.exe"

    - hotovo

    Odinstalace: obnovit lnk ze zalohy + smazat 1 z registru nebo HR )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Millo
    A co EDGE?
    Neslo. Na psani zprav ano, na volani zcela nepouzitelne. Trha se to az hanba. Teprve s 3G mi to beha bez problemu a bez trhani hlasu. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Díky, vyzkouším. Mám možnost vyzkoušet HotSpot tak uvidíme.
    Neznáte nějákej soft podobnej tomuto? http://www.mobcam.cz/mobcam.asp
    Telefon by fotil v nejakych intervalech a zasilal by foto na web?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Moje zkušenosti se Skypem na Qteku 8310.
    V instalaci byl rozdíl - v CAB nebyl SKYPED~1.003 ale SKYPED~1.004.
    Přesto popsaná instalace proběhla (ten aktivní kurzorový kříž na displeji Qteka mě fakt pobavil).
    Přihlásil jsem se a úvodní Skype obrazovka po přihlášení k účtu byla na pohled v pořádku. Jenom dolní lišta ne - tam zůstal předchozí systémový obsah - Start, Nabídka.
    A tím to skončilo.
    Nemohl jsem editovat (mazat špatně vložené znaky, nefungovala mi šipka zpět), nefungovaly další Skype obrazovky a vůbec jsem nemohl přepínat mezi jednotlivými volbami (OK atd. bylo mimo displej).
    Přesto jsem se propracoval až k hledání známých uživatelů Skypu.
    U přepnutí na Find jsem ale na dalším displeji skončil. Nekorektním chováním SW.

    Jiří (jirisrbo), můžeš popsat detaily tvé instalace podrobněji? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    naprosto přesný a výstižný popis jak vypadá spuštění Skype pro Pocket PC na SmartPhone K tomu už není nic dalšího třeba dodávat.

    Pouze bych doplnil, při připojení přes WiFi k domácímu routeru jsem se přes Skype dovolal na kohokoliv kontaktů a obráceně, zvuk šel přímo z reproduktoru a nepodařilo se mi ho přesměrovat do sluchátka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    3

    A proč cpete do chudáka Qteka Skype pro PocketPC ?
    Zkuste si vygooglovat betu pro smartphone (nabo jí najít jinak, je na ní odkaz někde na skype.cz), ta funguje celkem v pohodě (tedy na ranou betu)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    skype for smartphone podporuje pouze chat, mně šlo hlavně o možnost hlasové komunikace ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Skusal uz niekto rozchodit Skype cez tento postup nasich ruskych kolegov?
    Skusal som presne ich postup na mojej 8310 nainstaloval "specialny" software na simulaciu dotykovej obrzovky a zatial to nejde...
    Mate niekto s tymto postupom skusenost?
    Skype pre smartphone
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Mám takový problém: při instalaci Skype se mi to nějak seklo a teď mi v registrech chybí HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSNOTES. Budu moc rád, když mi někdo pošlete celý obsah tohoto registru a popřípadě poradíte jak mám zpět nastavit tlačítko pro CommManager. Teď, když ho zmáčknu, tak mi řekne "Nelze nalézt soubor FakeCursor nebo některou jeho součást..." a celý se to sekne.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Mate nekdo odkaz na Skype, ktery lze pouzit alespon pro Chat na Qteku 8310? dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310 s WM6
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 168
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 12:36
  2. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  3. GPS I-TEC BT-339 a Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 14:33
  4. SKYPE Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2006, 15:28
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08