Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 31 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 460

Téma: T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Vážení kolegové, tato diskuze navazuje na diskuzi T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard), která se stala již velmi rozsáhlou a tím pádem dosti nepřehlednou. Proto Vás prosím o pochopení. Do této diskuze pište jen tipy, triky a zkušenosti. Pro řešení konkrétních problémů použijte nebo založte samostatnou diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zdrojem informací může být i diskuze Prvních 60 minut s Qtek 9100 v ruce
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    <b>Máte niekto už skúsenosť s hrami na Qteku 9100?</b> Lebo mne sa zdá MOBILE 5 ako začarovný systém, ktorý hry ani nepodporuje. Nie, že by hry boli moja priorita, ale niekdy sa nájde chvíla kedy by najaká fajná gamesa zabila čas. Ozvite sa niekto s niečim naozaj funčkným a otestovaným. Dík
    <br><br>Saman máš nejaký e-mail? alebo najlepšie ICQ ? že by si mi poradil ako nato. dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    od doby smartphonů hraju občas http://www.pocketnew.net/index.php?act=dukwite
    na Variu bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Stará, nicméně moje nejoblíbenější Age of Empire jede bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    12

    Zdarec palec, pánové sháním nějáký prográmek na přtektování mého Varia. Zkoušel jsem Scalara ale ten na tento typ procesoru nefakčí, můžete něco poradit čím bych zvýšil výkon tohoto PDAčka? Ptám se proto, protože nahrál jsem si tomtoma 5.21 a co nepřišlo za zděšení když jsem vyjel a tomtom nestíhá. Aktuální pozice se překresluje cca tak každé 3 sec. což je docela běz . Co stím máte někdo podobné zkušenosti? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Zdravim,
    jsem cerstvy majitel MDA Vario a predem rikam, ze je to me prvni zarizeni s woknama. Pred tim jsem pouzival symbian a nebyt toho, ze n9500 je strasne pomala, zustal bych u tohoto systemu.
    Prvni problem, ktery jsem zaznamenal byl, ze nevim, kde se nastavi, aby GPRS zustalo zaple porad. Jakmile vypnu nejakou aplikaci, ktera ho pouziva, je tam patrne nejaky time-out a po case mi prestane fungovat. To se mi stava, kdyz mam zaple treba icq.
    Druhy problem, ktery me trapi. Poradte mi prosim nejakeho icq klienta. Na 9500 jsem se chystal agile i zaplatit, ale za tuhle hruzu, co je pro windows mobile nedam ani korunu. A z icq.com jsem sosnul klienta, neni uplne nejhorsi, ale je neprehlednej, pomalej atd.
    diky moc za pomoc zacatecnikovi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    12

    Podle mě se GPRS nevypne pokuď ho spojíš manuálně START-NASTAVENÍ-PŘIPOJENÍ - PŘIPOJENÍ - SPRAVOVAT STÁVAJÍCÍ PŘIPOJENÍ - a jak máš možnosti přes co vytáčet tak na to klikni a drž až se objeví připojit (a mělo by to být ). Jinak co se týká ICQ používám klasické ICQčko a jsem snim docela spokojenej je teda pravda že práce sním dá trochu zabrat. , ale po chvili to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od vario
    od doby smartphonů hraju občas http://www.pocketnew.net/index.php?act=dukwite
    na Variu bez problémů
    Na Variu jsem s hrama problém neměl (pokuď nepočítám nějáké piškvorky od Sunnysoftu, atd). Většinou mě hry fuckují, mám jich tam narvaných asi dvacet a zcela bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    12

    Pánové, zháním něco na přetaktování Varia, myslíte že něco existuje? Tento procesor nepodporuje zatím mě žádný program na takt. Hoďte něco do placu. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Predchazejcici diskuze se zavrela, protoze se placalo paty pres devaty, a ted uz to zas zacina...

    Problem s pretaktovanim Omapu se tu resil x krat, zatim nic. Udajne autor Pocket Hackmasteru prislibil podporu v nejake dalsi verzi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak jeden problem se mi podarilo vyresit (diky skvoste, funguje to)a objevil se dalsi a ten uz me fakt na$ral. Jakej k0k0t, protoze to se neda jinak rict, muze vymyslet, ze kdyz se zmackne tlacitko s cervenym sluchatkem (ktery je navic vyp1c3ny), tak me to odpoji GPRS. chjo. Nevite kudy na tohle? Po case me to zase pripoji, ale icq spadne a ted jsem zjistil, ze me to pripoji asi jen kvuli tomu, ze mam po 15 m nasteveni cekovani mailu. Bojim se predstavit, co se deje, kdyz prijde hovor. Nastesti tento tel pouzivam jen na data.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Zdravim,
    myslim si, ze asi by nebylo od veci tady zminit nejaky seznam veci, ktere je dobre udelat. Sam zkousim co a jak, vetsina veci je znama:
    seznam veci co jsem nasel:

    - neinstalovat kompletni extrom ale jen urcite caby
    - upraveni registru z duvodu urychleni ci usnadneni Varia (cache, animace Start, C vedle ikonky, prenastaveni funkci dvou klaves tesne pod displejem, vypnuti hlasoveho vytaceni a pouziti Voice Command 1.5, nastaveni ukladani co kam, zapnuti cleartypu i v landscape, prepinani zvuk/vibrace pri drzeni comm manager tlacitka)
    - seznam vyborneho softu (Pocket informant a spb pocket plus, total commander, voice command, phm regedit, sprite backup, check notifications)
    - seznam zdroju informaci - co jsem nasel ja (howardsforum, xda.developers, beyondthetech !!!, pocketpcdubai, ce4you)
    - hardware - folie + slysel jsem o problemu s vypadavajicim stylusem (nahrada??)

    moje otazky:
    - stylus - nahrada?mineno nemusi to pasovat dovnitr, co treba 4in1 atd. ??, jaka folie, krome te standartni na Vario
    - da se smazat sddeamon - v check notifications ho muzu kompletne zavrit ale smazat porad nejde
    - jak to ze mi normalni verze skypu sla trosku lepe nez ta pro lowcpu ?? - ikdyz porad to bylo hrozne a nepouzitelne
    -jaky mate zkusenosti s velkou hw rozkladaci klavesnici?
    - slysel jsem ze smartdialing zpomaluje, pravda??
    - jak to vypada s preflashnutim romky? nemam s tim zadne zkusenosti, zustali by ceske windowsi? asi ne, mela by vyznam novejsi verze romky???
    - jak uvolnim vice ram pameti (krome mene bezicich programu, mam po soft resetu kolem 22MB a vys ani tuk, kdyz spustim programy jde to jen dolu.
    - nevite nekdo kdy uz konecne da t-mobile do nabidky mini Sd karty - mam body a nechci to zbytecne kupovat za cashe.

    Jestli jste to docetli az sem tak vam dekuji a gratuluji.
    Uvitam komentare a odpovedi na otazky.

    Manigk
    MDA Vario
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Mam problem....

    Kdyz zapnu Vario tlacitkem On/Off (jenom aktivuji displej) zadam heslo a Vario stoji!!!!

    Dam trebas start a programy a Vario asi tak 20 - 30 sekund nic nedela a pak najednou se vse rozebehne!!!

    Nainstalovany mam jenom tohle:
    Cambridge vxUtil - Nastroje pro sit
    ICQ for Pocket PC - messenger
    TCPMP Media Player - medialni prehravac
    Skype - telefonovani pres web
    Mort´s MortPlayer - audio prehravac
    Total Commander for PPC - souborovy manazer

    jeste upresnim ze v kontaktech mam jenom kolem 150 lidi a v kalendari a ukolech je toho pomalu!!!

    Delal to nekomu taky nebo sem sam a propadne co by ste mi poradili???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Mohu vedetm ktere Caby jste instalovali (MDA Vario), ktere ne a co maji nastarosti. Zajimaji mne vase zkusenosti a duvody.

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 31 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  2. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 18:47
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11