Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 31 z 31 PrvníPrvní ... 21293031
Zobrazené výsledky: 451 až 460 z 460

Téma: T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

  1. #451
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Panove, mate nekdo zkusenosti s bluetooth profilem "SIM Access", viz muj dotaz zde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #452
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    Uff takze procetl jsem vsech 46 stranek + jeste nejake co mi vypadli z hledani ale reseni jsem nenasel
    Jde nejak nastavit aby kdyz stahuju neco vetsiho z netu se soubor ukladal primo na pametovku?
    Potreboval jsem ted stahnout asi 100 MB ale po chvilce se mi stahovani zastavi a zahlasi ze je malo volneho mista.
    Na karte mam volne asi 1GB takze prostor na karte urcite je.
    Pocitam ze Vario pri stahovani nejdriv soubor nacita do zarizeni (jako do cache) a pak to bud po nejakem bloku nebo cely soubor presune na kartu.Jenze v pameti Varia asi dost tezko vykouzlim 100 MB
    Takze tohle je pro vetsi soubor naprosto neprijatelne Jde to nejak obejit?
    Nebo kde delam chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #453
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    No zaklad je asi v tom, ze "stahovani souboru z internetu" neni nejaka obecna operace, ale nejspis na to pouzivate Pocket Internet Explorer, ne? A ten se chova zrejme stejne jako na PC, tj. nejprve stahuje soubor do tempu. Stalo by za to zkusit v registrech zmenit umisteni tempu, anebo pouzit jiny webovy prohlizec nebo primo downloader pro tenhle ucel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #454
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    JJ presne tak pouzil jsme Internet Explorer kterej je soucasti systemu.
    Mam jeste nainstalovanou operu ale pres tu jsem to nezkousel predpokladal jsem ze se to bude chovat stejne.
    Potreboval jsem neco stahnout z rapidshare a odtamtud to myslim nejde stahovat pres zadny download akcelerator?
    Jak se da teda zmenit to umisteni tempu?Predpokladam ze se jedna o neco jako temporary internet files.
    Zitra to jeste zkusim s operou a uvidim!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #455
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    189

    Tady najdete odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #456
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    Diky eLKA nasel jsem tam presne to presunuti temporary inter....
    Ted uz stahuje velke soubory i PIE !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #457
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Zdravim..
    Jsem novy majitel MDA Vario qtek 9100 a mam takovy dotaz.. nema nekdo zkusenosti s tim ze kdyz mam odblokovany telefon a chci si nastavit internet na vodafone live! a delam to podle toho navodu ale napise mi to ze stranka nelez zobrazit a pritom to mam presne. Nevite nekdo co s tim nebo ma s tim nekdo zkusenosti dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #458
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    zkus tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #459
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Diky urcite zkusim jen jeste dotaz instalace se provani tim ze to jen pretahnu do mob a dam nainstalovat? jeste s tim nemam zas takove zkusenoosti..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #460
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Zdarec odborníci, pokazil se mi zvuk na Variu, jinými slovy když někam volám nebo přijmu hovor, tak čas hovoru běží a já neslyším toho druhého a on neslyší mě. A taky nejsou slyšet systémové zvuky. Vydává to zvuk pouze ve formě vyzvánění u příchozího hovoru. Prvně jsem si myslel, že je to softwarová chyba, protože se to druhej den vzpamatovalo. Ten den co se to stalo jsem přístroj několikrát restartoval a to nepomohlo. Ovšem po jednom dni, co to fungovalo, se to zase pokazilo a už s tím nehnu. Měl jste někdo stejnej problém? Podařilo se vám to vyřešit? V servisu mi řekly, že by to stálo asi 1000kč, ale říkám si, jestli má cenu do toho investovat. Rád bych, pokud by to šlo nějak snadno, případně levně opravit, jinak to prodám na součástky a koupím si novej telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 31 z 31 PrvníPrvní ... 21293031

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 19:47
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11