Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 31 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 460

Téma: T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

  1. #121
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Nainstaloval jsem si program batti a po SR mi to hlásí,že asi není dig.podepsán.Vím,že se to tu již řešilo.Nekamenujte mě,ale za nic na světě to nemohu najít.Asi je nutno přeskládat ve Strat Up takovéto programy pod alespoň jeden podepsaný,ale nevím jak.Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Musis prepnout security policy aby OS necheckoval certifikaty binarek. Hledej tady na foru cab "disableSecurity"..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Opravdu moc děkuji.Teď ještě jak to dát v configu na první místo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Lze to pomocí programu Memmaid verze 1.5 určené pro WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na qteku 9100 funguje podle mého odhadu cca 70% her pro starší windows. Dopředu to neumím odhadnout, používám starou osvědčenou metodu pokus omyl. Zkoušej dema nebo free verze ze zdejšího serveru a uvidíš. Nevím, nakolik jsi začátečník s PDA - já ano, proto mi chvilku trvalo, než jsem přišel na to, že některé hry je nutno instalovat ze stolního počítače.
    Citace Původně odesláno od Tony_lkh
    <b>Máte niekto už skúsenosť s hrami na Qteku 9100?</b> Lebo mne sa zdá MOBILE 5 ako začarovný systém, ktorý hry ani nepodporuje. Nie, že by hry boli moja priorita, ale niekdy sa nájde chvíla kedy by najaká fajná gamesa zabila čas. Ozvite sa niekto s niečim naozaj funčkným a otestovaným. Dík
    <br><br>Saman máš nejaký e-mail? alebo najlepšie ICQ ? že by si mi poradil ako nato. dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No... jednou jsem měl nastavenej budík na 6 ráno. V půl sedmý jsem se probudil - kouknu na hodiny, je mi to divný, tak vezmu MDA a zkoumám, kde je problém. Napadlo mě ukončit běh všech programů a najednou mám ložnici plnou veselé melodie budíku. Takže stačí ráno vstát, vypnout všechny programy a budík Vás pak v pohodě vzbudí. :-)
    Citace Původně odesláno od Zool
    Tak ted muj problem:
    Nebudil budik a pak uz ani pripominky z kalendare!
    Dokonce prestal fungovat budik i v Mort playeru.

    Vzdy kdyz sem zarizeni probudil najednou vsechny pripominky a budik zacali hrat ale leckdy tak ze sem se az lek! (Proste se to strasne sekalo)
    ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Zdravím Variákov. Po dlhšej dobe používania MDA VARIO alias QTEK 9100 pridám pár postrehov.Mám tiež podobnú zlú skúsenosť že budík ráno nebudí.Väčšinou pomôže iba rester a zrazu sa všetko rozvoní :-) Vždy mi to robí keď odpájam Qtek cez ActiveSync.Čo ma mrzí ešte viac včera som stratil STYLUS (paličku) všimol som si, že keď ju stláčam do otvoru, neprejdením celá ale stiahne sa iba do polovice a tým padom nedrží ako by mala. Má niekto podobnú skúsenosť?Je to dosť blbé lebo takto ich za mesiac stratím asi 31 :-) každý deň jednu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    28

    s budikom som mal tiez problem, ale opacny :-) mam podozrenie, ze to robil stary soft, ktory mi ostal bezat v noci na popredi (vademecum)
    rano sa budik rozzvonil a nesiel vypnut, na obrazovke na to nebola ziadna volba, nepomahal reset.
    dokonca ani vypnutie dlhym stlacenim "power" a nasledne zapnutie. nakoniec dozvonil nejako sam, ale to uz malo vario blizko k pokazeniu o najblizsiu stenu.

    takze asi vseobecna skusenost a rada, nepouzivat stary soft, vzdy upgradovat na poslednu verziu a akonahle nieco vyslovene nepodporuje WM5, nepouzivat. a ani vtedy to nie je idealne.
    ako palm-m125-refugee sa citim pri Variu zatial dost neisto
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Taky se vam to furt resetuje? Me se Vario proste nekolikrat za den softresetuje - pak zase automaticky nabehne. Mam tu posledni TMO ROMku. Cim to muze byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Taky se vam to furt resetuje? Me se Vario proste nekolikrat za den softresetuje - pak zase automaticky nabehne. Mam tu posledni TMO ROMku. Cim to muze byt?
    zapnutym wifi. Vypnul jsem ho a v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Ja mam WiFi vypnute! I BT a GPRS. A stejne se mi to resetuje!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Takže asi takhle: celkově na mě active sync nepůsobí příliš důvěryhodně - chová se totiž stejně jako celé windows různě při stejných podmínkách.

    no a stylus - on NĚKDY při zasouvání ZACVAKNE a někdy ne - záleží na tom, jak se zasunuje (natočí) - neumím to popsat, ale poznám to rukama - když nezacvakne, vysunu a zacvaknu - uf...

    Citace Původně odesláno od Tony_lkh
    Zdravím Variákov. Po dlhšej dobe používania MDA VARIO alias QTEK 9100 pridám pár postrehov.Mám tiež podobnú zlú skúsenosť že budík ráno nebudí.Väčšinou pomôže iba rester a zrazu sa všetko rozvoní :-) Vždy mi to robí keď odpájam Qtek cez ActiveSync.Čo ma mrzí ešte viac včera som stratil STYLUS (paličku) všimol som si, že keď ju stláčam do otvoru, neprejdením celá ale stiahne sa iba do polovice a tým padom nedrží ako by mala. Má niekto podobnú skúsenosť?Je to dosť blbé lebo takto ich za mesiac stratím asi 31 :-) každý deň jednu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    28

    Dufam, ze to nie je off-topic.
    Ak sa chcete zbavit otravnych zvukov pri vyskoceni menu a spusteni prikazu z menu, tu je postup:

    1. vytvorte si na PC prazdne subory MenuPop.wav1 a hwandsw.wav1
    2. nakopirujte ich do Varia do adresara Windows
    3. vo Variu spustite Total Commandera a premenujte ich na MenuPop.wav a hwandsw.wav
    4. softreset

    za nakopnutie dakujem http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=3441
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Taky se vam to furt resetuje? Me se Vario proste nekolikrat za den softresetuje - pak zase automaticky nabehne. Mam tu posledni TMO ROMku. Cim to muze byt?
    Mně se to resetuje pouze s přídavnou pamětí. Mám 1GB od A-Data
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Ja dnes od rana pouzivam intenzivne WiFi (dokonce jsem na 264Mhz pretaktovanem Variu dost intenzivne volal pres Skype), kazdou chvili jsem se pripojoval pres GPRS/EDGE, mam pustene vsechny perzistentni aplikace (od GPRS Speed az po WisBar), mam pretaktovano na 264MHz, mam ve Variu vlozenou 1GB pametovou kartu, mam aktivovane BT, atd... (proste nevim, cim vic bych tu cihlu uz mel zatizit) ... a od rana ani jeden restart. Zato baterka je uz pomalu na dne ;-)

    A pak treba mam softresetovane ciste a nezasitovane Vario jen tak bez pouzivani (nevolam, netukam) a ono se proste samovolne zresetuje. I kdyz vypnute necinne lezi na stole.

    Proste zadny determinismus v tom tedy nevidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 31 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 19:47
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11