Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 31 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 460

Téma: T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    jinak jsem testoval několik telefonů na to HF a každý měl problémy...
    I kdyz stahnu hlasitost na minimum, muze u Varia hovorit jen jedna strana. U mych minulych tel. tomu tak nebylo. Co je ale horsi, ze pri normalnim volani bez hlasiteho HF reprak zkresluje a skrehota tak, ze take musim mit stazenou hlasitost a i tak je zvuk velmi neprijemny. Asi 14 dni jsem mel jeho "bratrance" Smartphona 8310, ktery byl v tomto ohledu spickovy: vyvazeny a prirozeny zvuk. Vim, ze si nekdo na zkresleni repraku u Varia uz stezoval, jak dopadla reklamace? Dik Strasa
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    to ze protistrana vola z pevne je jedno, pokud ma na pozadi sum a je slyset u Tebe a je detekovan jako hlas, tak vypne Tvuj mikrofon a potom neni slyset Tebe a to je to, co reklamujes. Jinak ten "plny duplex" je diskutabilni, ale to sem asi tematicky nepatri (i kdyz eliminace casti problemu zeslabenim hf muj nazor podporuje).
    Já koupil kartu od A data a teď se mi Qtek několikrát denně restartuje (pokuď je to tou kartou). Nevíte někdo jak zapnout nějaké logování abych poznal kolikrát denně se mi to restartlo a abych mohl vyzkoušet jestli se to restartovává i bez karty
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    me to ten qtek taky cas od casu udela (max 1x denne) a mam kartu od sandisku, takze bych v tom problem nehledal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Jednou denně by to nevadilo, ale dneska jsem si toho všimnul asi 4x a to na něj nekoukám pořád. Právě proto bych chtěl nějak nastavit záznamy o restartech a zkusil to s kartou a bez ní
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no hele tak ji vyndej a zase den sleduj ne clovece :sarcastic:

    btw. po kazde restartu chce telefon PIN tak to muzes poznat i podle toho ne :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od Marphy
    Hele a jak by podle tebe probihali konferencni hovory navic za pomoci HF? to jako kdyz jeden mluvi tak to vsem ostatnim vypne mikrofony jo? no to je srandovni teorie... proste spatnej kus nic vic...
    presne tak to je, hlasity odposlech nema v konferenci co delat. Jinak konferencni hovory se realizuje transcodingem vsech hlasovych streamu do jednoho, takze tam "vysilackovy" efekt nastava pouze a jenom u cloveka s hlasitym HF, u nikoho jineho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Krevety
    no hele tak ji vyndej a zase den sleduj ne clovece :sarcastic:

    btw. po kazde restartu chce telefon PIN tak to muzes poznat i podle toho ne :yes:
    S tím pinem jeto dobrej nápad. Já ho tam totiž nemám nastavenej a tak nepoznám kdy se telefon restartuje :yes: (proto sem to nemoh sledovat clovece ):sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od patak
    Já koupil kartu od A data a teď se mi Qtek několikrát denně restartuje (pokuď je to tou kartou). Nevíte někdo jak zapnout nějaké logování abych poznal kolikrát denně se mi to restartlo a abych mohl vyzkoušet jestli se to restartovává i bez karty
    Mrkněte na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=9739
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od patak
    Já koupil kartu od A data a teď se mi Qtek několikrát denně restartuje (pokuď je to tou kartou). Nevíte někdo jak zapnout nějaké logování abych poznal kolikrát denně se mi to restartlo a abych mohl vyzkoušet jestli se to restartovává i bez karty
    Po Tobe nechce qtek po restartu pin? Neni to sice logovani, ale poznas, ze se zarizeni restartlo vlatne hned, pze dokud ho nezadas, nefunguje telefonni cast.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Tak zajímavej poznatek. Teď se mi poprvé restartoval a PIN nechtěl. Při manualním restartu ho vyžaduje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Nevím, tady na fóru psall, že se mu Vario samo od sebe jen tak restartovalo. Říkal jsem si, mám štěstí, mě se to ještě nestalo. Stalo se právě teď. Vario se restartovalo a od té doby nereaguje na nic. Když stisknu klávesu nebo tapnu na displej, rozsvítí se, a to je vše. Nepomůže ani další SR. A jak se tak dívám, na today nemám žádnou aplikaci z těch, co tam včera byly. Na jiném serveru jse zaslechl, že s Varii je dost lidí nespokojeno, protože to jsou nedodělky. Začínám mít stejný názor, před pár dny nemožnost psaní SMS a teď nereaguje na nic (. Poslal jsem si z netu SMS a Vario se jen rozsvítí a za chvíli zhasne. Jinak nic. Asi zkusím HR a pokud budu muset, vrátím zpět původní romku, pokud to ovšem bude možné :sarcastic:...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Nevite nekdo jestli lze z varia posilat vizitky pres sms nebo nejaky trik jak nejjednoduseji poslat tel. cislo z adresare?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Z kontaktu odesle "klasickou" vcard .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od privat
    Ma sice funkci v menu vCard, ale to je jen odeslani jako MMS. Abych mohl prijimat a odesilat vCard pres SMS, musel jsem nainstalovat
    DERS s.r.o. vCard Send and Receive
    Zde prikladam vCard send and recieve, v diskuzi o tomto programu pokracujte prosim zde

    Jen upozornuji, ze je potreba po instalaci provest restart PDA, aby fungoval i prijem.
    Vytvoreno firmou DERS s.r.o.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60

    stj stj je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    51

    Prosim vas funguje niekomu na Variu MortRing ? Mne sa to nepodarilo rozbehat tak aby skupiny zvonili ako ich nadefinujem, tak neviem ci je to pristrojom alebo nieco robim blbo :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 31 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  2. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 18:47
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11