kup jedině sandisk,je to jistota....
jinak jsem testoval několik telefonů na to HF a každý měl problémy...
kup jedině sandisk,je to jistota....
jinak jsem testoval několik telefonů na to HF a každý měl problémy...
to ze protistrana vola z pevne je jedno, pokud ma na pozadi sum a je slyset u Tebe a je detekovan jako hlas, tak vypne Tvuj mikrofon a potom neni slyset Tebe a to je to, co reklamujes. Jinak ten "plny duplex" je diskutabilni, ale to sem asi tematicky nepatri (i kdyz eliminace casti problemu zeslabenim hf muj nazor podporuje).
Hele a jak by podle tebe probihali konferencni hovory navic za pomoci HF? to jako kdyz jeden mluvi tak to vsem ostatnim vypne mikrofony jo? no to je srandovni teorie... proste spatnej kus nic vic...
co se tyka clear type tak to ja treba ani zaple mit nemohu protoze kdyz to udelam mezi temer polovinou pismen mi vsude sviti ruzova barva a je to tak nechutny ze je mi z toho blbe a bylo z toho blbe i prodavacce v TMO a to rikala ze ruzovou miluje... prvni kus co jsem mel to nedelal po jeho vymene z duvodu vadneho bodu na displeji je to tak a kdyz mi ukazovali dalsi kus delal to taky ale bohuzel tenkrat to byl jedinej kus co jeste meli a patej den od koupe na krku tak jsem se smiril s tim ze clear type holt mit nebudu no...
ohledne sd karet... ja osobne si pujdu pro kartu do CzechComputeru a nekoupil bych jinou nez Pretec (dozivotni zaruka) to pak nemusis nic resit...
kartu sandisk ... 1gb mam dve a obe funguji ... jinak se mi jeste libi ATP v testech ma rychlejsi cteni/zapis nez sandisk
Zaujimalo by ma ako MDA Vario bezi s GPS s roznymi programami. Nejake zmienky som uz v diskusiach nasiel ale nejasne. Niekto tusim spominal ze TomTom mu seka. Je to pravda? Skusali ste? A co dynavix a smartmaps skusali ste niekto?
Pokial by na nom behala navigacia s hlasovovymi pokynmi bez sekania a s moznostou prehravat na pozadi mp3 a zaroven s moznostou pocas toho prijat hovor bolo by to postacujuce. Zvladne toto Vario?
zvladne
sandisk taky doživotní záruka a navíc je lepší:yes:
kongston gtaky dozivotni zaruka, ale lepci cena pokud nechcete investovat do sandisku nebo pretecu
Co říkáte na tento 1GB miniSD SanDisk na Cybexu? Za 1500,- (a to ho od včerejška o stovku zdražili) jsem ho nikde jinde neviděl. Není v tom nějaká kulišárna?
Dobre dobre ale kde jste ty karty koupili???
Nikde nemaj nic skladem (maximalne 256 MB a to nechci
V Cechcomputeru sem byl pred 14 dny a miniSD nemeli vubec v nabidce mi rekl ten obchodnik....
V Alzasoftu maj skladem jen ty male......
Extrapoit taky nema skladem......
Na Cybexu jsou taky dva týdny :?...
Zmiňoval jsi CzechComputer - na netu mají dodací lhůtu dva dny.
EDIT: Jo, a jinak jsem zkoušel zde zmiňovaný tip na vypnutí Cleartype a následné zvýšení rychlosti. Funguje to :yes: . A dá se zvyknout, druhý den už jsem nevěděl, že je CT vypnuto.
Mam 1GB A-Data a naprosto bez problemu. Zaruka je sice jen 5 let, ale pochybuju, ze ji za pet let jeste budu pouzivat
Neni problem ji sehnat, maji jich skladem 13....
Ta cena na Cybexu za ten Sandisk je husta.. Bud to je nejaky low-speed, nebo se spletli![]()
Btw: v Alzasoftu na webu tvrdi, ze momentalne maji 1GB Kingston skladem..
super a konkretne ktory navigacny sw s hlas. navigaciou pouzivas?Původně odesláno od Losos
Tak jsem se na tu cenu v Cybexu ptal a prý je správná. Low-speed mi u PDA nevadí, takže jsem objednal. Uvidím, jaký to mechanismus mi do dvou týdnů příjdePůvodně odesláno od Saman
...