dotaz .... funguje ve Variu 2gb Kingston karta? díky ..
Po nějaké době se mi stane, že při příchozím hovoru nevidím kdo mi volá - ten rámeček dole s kontaktem je vidět jenom z malé části - pomůže softreset, ale o několika dnech je to zase stejné...uměl by mi někdo poradit ?
ja ji mel a bez problemuPůvodně odesláno od Kachna
mam maly problem. vo svojom variu mam Superrom 1.1.
po nejakej dobe mo zacalo blbnut pripojenie na net. som pripojeny cez USB, surfujem po internete a po urcitom case, ktory je vzdy iny mi jednoducho zamrzne pripojenie. ziadne data netecu...
uz som skusal preinstalovat radio rom ale nepomohlo.
normelne premyslam, ze prejdem na nejaku inu komplet romku, napr eng t-mobile.
nestretli ste sa niekto s takymto problemom?
prosimvas mam 2 otázky:
1. nevim jak posílat MMS, vždycky tam dám obrázek, přijemce, ale nikde nevidim tlačitko odeslat :/
2. nemam zvuk u příchozích zpráv, hlasitost mam naplno, v nastavení-zvuky a upomínky-upomínky- příchozí zprava, mam zaškrtnuto základní zvuk Alarm2, ješte mi jde i přehrát a i když zkusim jinej, tak když mi přijde zpráva, žádnej zvuk mi to neudělá ... ví někdo, čim to může být prosim?
ad 2) Nezasahoval jsi do registrů ? Konkrétně na základě této "rady" ?
tak už jsem to konečně rozjel, nevim jak, ale rozjel, zprávu mi to hlásí ... děkuju)
1) ty máš asi češtinu od Jimmyho co ? Pokud jo, tak si stáhni patchPůvodně odesláno od Kachna
Ahoj,
prosím majitele Varia zda by mi poradili-mám možnost zakoupit Vario za cca 4900Kč (1rok staré ,doklad od Eurotelu,krabice atd.).Má malou oděrku na spodu u stylusu.Chci ho pro otce na navigaci do auta.Dá se tato cena akceptovat?
Děkuji za případné info a omlouvám se za dotaz "mimo mísu".![]()
to dkena: Cena by měla být akceptovatelná především pro tebe, ale dle mě je to slušná cena
jinak by se dotaz hodil spíš do rubriky Jaké si mám vybrat / koupit zařízení?, kde se dá na podobné téma lépe diskutovat, sem se to opravdu nehodí, takže kdyby ještě něco, tak zde nic a položit dotaz tam![]()
Už to hledám týden, takže to už nenajdu.
Jak vypnu "ozámení o odeslání zprávy SMS"?
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settin gs">
"SMSNoSentMsg"=dword:00000001 mi nefunguje, klíč jsem vytvořil, ale oznámení se zobrazuje dál. Je to vůbec v registrech? Porovnal jsem je s kolegovými na Compactu II, ten klíč tam vůbec nemá a to oznámení se mu neukazuje. Jen už taky neví, kde to vypnul![]()
Já bych ho nekupoval. Jesli je to jenom do auta jako navigace, tak bych se poohlédl po něčem bez klávesnice, se silnějším procesorem. Jo tohle, to by třeba šlo. Nebo něco ve stylu MDA Compact III, ten má vestavěnej GPS modul, takže o jednu haraburdu v autě méně.Původně odesláno od dkena
Z trochu jiného soudku: bude ofiko WM6 na Vario, nebo nebude ?
Nastavení MMS:
Podle návodu jsem nastavil nové připojení pro internet a mms. Obojí funguje, ale musím přepínat dle toho, co potřebuju (odeslat e-mail nebo mms).
Varianta "automatický výběr" vždy zvolí mms - věděl by někdo, jak automatický výběr zprovoznit ?