Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 14 z 31 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 460

Téma: T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

  1. #196
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdyz jsem ja kupoval Vario u T-Mobile tak jsem mel 5 dnu na reklamaci, ktera by se resila vymenou, pri jakykoliv zavade (pry bych ji nemusel ani nijak dokazovat). Proste bych prisel a rekl a dostal jiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Pánové prosba v diskuzi bylo tema ve kterem dobry clovek uvedl odkazy na funkční SW pro Vario. Ani za to prase to neumim najit...
    Help me please:-))

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Je to zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Právě jsem narazil na problém. Pokud zprávy SMS pouze minimalizuji a nezavřu task managerem, tak se po Soft resetu smažou veškeré zprávy získané od posledního zavření. Mám nastavené pouze minimalizování Zpráv SMS kvůli rychlejšimu přístupu, avšak toto je velmi závažný problém a musel bych přejít na zdlohavé zavírání. Lze to nějak řešit?

    EDIT: prosím reagujte zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Zdravim.
    Podporuje Vario mass storage?
    Da sa pripojit cez usb na pc a vyuzit ako "usb kluc"? Bez instalacie.
    Mate to niekto odskusane?
    Vdaka za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pomocí tohoto programu ano

    priste prosim vice hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Včera som si v slovenskom T-Mobile kúpil Vario. Zatiaľ som spokojný, ale nepríjemne ma šokovali dve veci:

    1) ActiveSync 4.1 nepodporuje na rozdiel od ActiveSync 3.7 Backup&Restore. To bola fantastická funkčnosť, bez nej je tento nový Windows dosť okýptený. Môžeme len čakať, kým nám Microsoft túto vlastnosť vráti.

    2) Nemožnosť písať diakritické znaky (slovenské, české atď.) na softvérovej aj na hardvérovej klávesnici Varia. Slovenský T-Mobile nedodáva s týmto produktom ŽIADNU lokalizáciu, iba do slovenčiny preložený návod. V roku 2006 si kúpiť vreckový počítač a nemôcť vo Worde používať rodný jazyk - to je fakt rarita. Volal som dnes na hotline slovenského T-Mobilu a tam mi potvrdili, že po slovensky si do tohto počítača ťukať nebudem.

    Vedel by niekto poradiť riešenie? Dá sa kúpiť od SunnySoftu lokalizácia aj na Slovensko? Budem to však ešte ďalej reklamovať u T-Mobilu, lebo to je fakt absurdné, čo tu urobili. S Variom dodávajú 2 CD, z toho na 1 CD je celkovo ca. 12 MB (!!) údajov, tj. USB driver a 2 PDF-súbory s dokumentáciou, inak je to CD úplne prázdne a volá sa "Aplikácie".

    Ďakujem za radu, ako rozbehať diakritiku na Variu!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    ... odporúčam Ti stiahnuť si zo stránky českého T-Mobilu upgrade (má to 52MB) môžem Ti ti aj poslať na CD, budeš mať všetko české aj s diakritikou ....http://t-mobile.cz/Web/Residential/P...KeStazeni.aspx )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    dneska jsme se bavili s Katem na ICQ na tema RAM MDA2 x Wizard. Jak jste na tom vy s RAMkou? Ja mam nainstalovany (co se spusti po startupu) Wisbar, Pocket Plus, Gprs Monitor a GBsoft Teak a mam po Soft resetu volnych zhura 23MB. Kam se podelo zbylych 40? OS si prece nemuze vzit vic jak 15-18MB (mel jsem MDA1 s 32 RAM a OS bral zhruba 12)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od janopi
    ... odporúčam Ti stiahnuť si zo stránky českého T-Mobilu upgrade (má to 52MB) môžem Ti ti aj poslať na CD, budeš mať všetko české aj s diakritikou ....http://t-mobile.cz/Web/Residential/P...KeStazeni.aspx )
    Ďakujem, už som si to stiahol. Len sa to bojím spustiť, keď hovoríš "budeš mať všetko české". Mal by som záujem iba o podporu písania diakritických písmen na SW aj HW klávesnici, t.j. o "malú lokalizáciu". Pri Windows by som bol rád, keby zostal v angličtine. Bolo by také niečo možné pomocou tohto upgradu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    2hrtak: tak se podivej, z kolika mas tech 23 MB volnych. Zarizeni Ti u ramky ani neukaze 64 MB, ale nejakych 44. Uz jsem se o to taky zajimal a je to nejspise normalni, bohuzel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    nevim jestli se to tu uz neresilo, ale nemohu to najit,
    obcas Vario po delsi dobe ztrati kontakt s mini SD kartou (1gb sandisk) a musim ji prsste jenom vycvaknout a cvaknout zpatky a vse je opet ok. Dela to nekomu???

    poznamky pro ostatni:
    - zkousim romku 2.8.7.101 (ta test version) a zatim jsem nemel problem
    - muzu doporucit RegistryWizard (utilita na xda developers),vyborna utilita (v posledni verzi akorat nezaskrtavat nic s default input method - vede k HR) na nastaveni registru
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Me jen obcas vyskoci Media Player a zahlasi, ze byla vlozena pametova karta a jestli chci natahnout videa a hudbu (nebo tak neco), jinak s kartou problem nemam. Mozna je to tim, ze mam jenom 256ku.

    Registry wizard nepouzivam, daleko radeji mam caby od Samana
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, hleadm jak muzu, ale ani za prase nemuzu najit cab, ktery mi umozni psat s Variem na HW klavesnici ceske znaky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    O žádném cabu zatím nevím, ale někde tu je ke stažení soubor sym.txt který se nakopíruje do složky Windows a pak je možné psát znaky. Použij vyhledávání
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 31 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  2. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 18:47
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11