Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 31 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 460

Téma: T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od Marphy
    mysli si o tom to, ze kdyz v takovem pripade budes chtit telefonovat tak to ten PIN po tobe chtit bude
    Tak to si myslis spatne, jelikoz jsem potom Vario standardne pouzival po zbytek dne a to vc. telefonovani a pin jsem zadavat nemusel. Vecer jsem pak delal chteny SR po nejake instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tusim ze uz se to tu nekde probiralo - kde je u Varia na SW klavesnici otaznik ?

    tady neni


    tady taky ne


    taky nic ....


    a tady uz vubec ne


    Tak kde teda je ?????
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    nastav si na klavesnici velka pismena, dej shift a...ejhle je tam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    nastav si na klavesnici velka pismena, dej shift a...ejhle je tam
    Myslis pomoci CAPS locku ?

    UPRAVENO:Uz jsem to pochopil - jiny typ klavesnice ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Nainstalil jsem si Sunnysoft Interwrite, malou lokalizaci. Ta klávesnice nemá chybku. Akorát nevím, co to udělá po uplynutí 14 dnů.
    http://www.sunnysoft.cz/clanek.php?clanekid=92
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    to variowizzard:
    1) docela by mne zajimalo odkud mas tu 2 GB miniSD. Pokud vim, tak v CR jeste nejsou k dostani.
    2) 300 MHz - neni to trochu overkill s pretaktovanim, videl jsem 240, max. 260,ale 300 jeste ne

    Manigk
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    kartu jsem si privezl z USA (119,-Usd)
    na 300MHz drži,ale pouzivam jen pri navigaci,jinak 252MHz(taky bojim :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    http://www.tpug.org/index.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0



    Jejda, to je čínsky ops: . Jakej používáš soft na přetaktování?? Když jsi toho vyzkoušel tolik, mohl bys tedy doporučit něco, co tu ještě nebylo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    tak to te zklamu,mam take jenom znamy ale dobry OmapClock v 0.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Nerad se pletu, ale nefungují už náhodou (chválabohu) na WM 5.0 i aplikace pro smartphony?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Takze lidi naposledy:
    WM5.0 spojuje obidve platformy. Software zo Smartphonu su pouzitelne aj v PocketPC a opacne. Osobne par kuskov softu zo SP na PPC pouzivam a nerobi to ziadny problem. Hlavnou otazkou kompatibility ale ostava ovladanie. PocketPC ma touchscreen a malo tlacitok,pricom SP ma tlacitka a bez touch.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Podle me to spojeni MS planoval uz na verzi 5, ale nepovedla se uplne - zejmena v ovladani. WM5 for PocketPC melo byt ovladatelne jiz zcela bez stylusu, ale vsichni dobre vime, ze jsou situace, kdy se bez nej proste bohuzel neobejdeme. Takze kompatibilita na urovni kodu uz je - co bezi na PocketPC melo by bezet i na smartphone a naopak. I kdyz problemem je samozrejme rozliseni obrazovky na starsich smartphonech, ktere jeste nemaji 240x320.
    Plne kompatibility a tedy i uplneho ovladani OS bez stylusu se ale (snad) dockame az v pristi verzi OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Bohužel není kompatibilní ani většina programů, takový Pocket Breeze ani nenaistalujete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Zalezi na konkretni aplikaci,ale ten OmapClock v 0.2 v pohode bezi a hlavne na taktovani CPU u Varia snad jeste nic jineho neni,nebo se pletu???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 31 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. Reakcí: 216
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 19:47
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11