Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 16 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 239

Téma: HTC Universal, MDA Pro, i-mate JASJAR, Qtek9000 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    tak jsem taky uprgradnul z MDA II na XDA Exec od O2 (Universal)

    mam jeden dotaz, jak nastavim podsvetleni klavesnice?
    spustila se mi pouze jednou a netusim jak.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Start -> Settings -> Personal -> Buttons -> poslední záložka Backlight

    a defaultně je nastavená na senzor, takže se spouští jen ve tmě, což slušně šetří baterku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    ok. moc diky to by me ani ve snu nenapadlo. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    když už mluvíme o podsvícení klávesnice, tady je odkaz na "vychytávku" od Miloše Strouhala v registrech" pro úpravu délky podsvícení klávesnice, co si budeme namlouvat, ale těch 10s je opravdu v noci málo


    úprava délky podsvícení klávesnice v registrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    Napadlo me, jelikoz jsem doma pripojen pres wifi, da se rozchodit activesync (synchronizace) pres wifi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Bohuzel neda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    mam problem s BT, zaregistruji si handsfree parrot a jde to v pohode, druhy den prijdu k autu a hned na me qtek rve ze nasel novy bt parrot a chce ho nainstalovat.... a takhle kazdy den.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak ho pridej do seznamu sparovanych duveryhodnych zarizeni....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    no prave tam je i s gps ale druhy den je zase nezna.... mrcha
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    svěho času jsem řešil, byť zcela odlišný problém, ale v zásadě dosti podobný.

    Ať jsem dělal co jsem dělal po zapnutí přístroje jsem měl podsvícení displeje nastavené na 10 sec, byť jsem ho nastavoval na minutu, pomohl až zásah s Pocket Mechanic a odmazání špatných klíčů v registrech, berte to jako tip, ale domnívám se že princip je stejný neb obě hodnoty ( jak podsvícení, tak BT přísušenství ) mají své hodnoty v registrech a pokus se mýlím, tak se omlouvám
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    zatka: S GPS? Takze mas CK3300? Jsi si jisty, ze nemas prohozene napajeni (trvale x spinane) u parrota? Montaznici dokazi lecos a taky je to u kazdeho auta jinak... Kdyz vlezes druhy den do auta, mas v menu parrota svou krabku jako sparovane zarizeni? Zobrazi se pri vypinani klicku na parrotu nejaka hlaska o vypnuti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    mam parrota 3100 bez GPS a GPS zvlast.....

    no snazil jsem se najit reseni a udelal jsem toto:

    hardreset Qtek a pak pripojeni BT a GPS, zadne dalsi aplikace....
    druhy den ok.....
    prejmenoval jsem qtek a ejhle.... uz se zase BT chtelo sparovat
    takze jsem v registrech nasel dve stejna sparovana zarizeni a pak chapu ze z toho byl qtek zmatenej
    smazani bt zarizeni v registrech a pak uz vse chodi
    ..
    chyba je ale u parota, nema rad kdyz se mu zmeni nazev qteka, povazuje to za dalsi jine zarizeni......
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    19

    mam dotaz mate nekdo rozchozenou javu na qtek 9000?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Java je tam standardně a běhá
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Na xda-devu se objevila Dopod 900 CHS AKU3 Beta2 Romka pro Universala. Skoda ze dneska odjizdim na dovolenou, universala mam pekne pripraveneho na cestu, jinak uz bych ji tam tlacil. Po navratu ji ale urcite testnu... kdyby se nekdo nudil, muze ji taky samo zkusit.

    Dalsi .nfo a download zde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 16 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení HTC Universal (i-mate JASJAR)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 13:03
  2. HTC Universal (i-mate JASJAR)-T-Mobile Mda4
    Od michal94_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 18:50
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 16:10
  4. Reakcí: 427
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 01:13