Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 16 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 239

Téma: HTC Universal, MDA Pro, i-mate JASJAR, Qtek9000 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    videl som tam moznost dvihnut telefon po xz (podla vyberu) zvoneniach, takze ano da sa to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    ...Jinak samozřejmě Universal má vibrace tak jako každé jiné MDA.
    Uau, to mě mile překvapujete. V recenzi jsem si toho nevšiml, proto ten blbý dotaz. Doteď vlastním jen hx4700 a LOOX720, takže neznám možnosti MDAček Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Doplnujici informace ohledne 3G jez jsem se snazil overit v praxi:
    Universal i v realu skutecne nema nejmensi problem s prijetim hovoru v prubehu stahovani dat z internetu, prichozi hovor se tim vzdy! (cca 5 pokusu) protlacil a telefon v prubehu stahovani zacal normalne vyzvanet a hovor sel prijmout. Po zaveseni hovoru plynule pokracovalo stahovani dat. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Taktéž funguje hlasové vytáčení přes tento heaset...
    To doporucuju vyzkouset pred zakoupenim headsetu. Mam Jabru, ktera takto fungovala s mobilem, ale s Qtek9000 si v hlasovem vytaceni nerozumi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    BlueTooth headset BlueTrek G2 si s Universalem rozumí a funguje to hlasové vytáčení přes něj. Je to již starší headset, ale funkčně je na tom stále dobře. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak jsem posledni dny tak trochu experimentoval s verzemi Radii v Universalu, a prijde mi, ze ackoliv je verze 1.04.02 verzi nejnovejsi, nemusi byt nutne nejspolehlivejsi a nejfunkcnejsi.. S timto Radiem mi dosta casto dochazel k odpojovani internetu, tedy ne fyzickemu, ale takovemu kdy se vam nenacte zadna stranka, a jste na icq offline ackoliv jste prihlaseni. A je pak nutne pripojeni k internetu manualne ukoncit a znovu obnovit, nekdy i opakovane aby to pripojeni korektne zacalo fungovat. Nesetkal jste se s tim nekdo? nebo jsem sam.. Kazdopadne dnes v praci jsem do cihly bez nutnosti hard resetu nahral o kapku starsi verzi Radia 1.04.01, a zminovane problemy se zmirnily, resp. zatim je nepozoruji. :yes: Kdyz to bude ok, zustane u tehle verze, pokud ne downgraduji jeste nize k verzim 1.03.xx a nebo 1.02.xx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Ja tam mam verziu 1.04.10 a zatial som nepozoroval ziadne problemy. Az na to ze este stale mi nefunguju mailove ucty tak ako maju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jak vam jede SPB Weather? Me ta verze 1.5 jede super, ma to vsak jeden podstatny hacek. Nerefreshuje se mi pocasi, ani pri synchronizaci, ani normalne z internetu. Mam nastaveno refresh jednou za dve hodiny, ale nefunguje to. Jedina moznost aktualizace pocasi je kliknou na "manual update".. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Zdravím, chci se zeptat jak je to s faxem na Qtek 9000 (Universal);
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Jak vam jede SPB Weather?
    Nemáš nastaveno ukládání na SD kartu? To mi taky blblo. Mám teď SBSH PocketWeather a i s cache na kartě jede úplně v pohodě.
    SPB SW (Plus, Diary a Weather) mi v Qteku bohužel dělal celkem velkou paseku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ale v SPB Weather zadna takova volba neni.. Mam program nainstalovan normalne v pameti pristroje, a vse defaultne nastaveno, a automatickou aktualizaci nastavenu na kazde dve hodiny. Ovsem ta proste nefunguje.. Dokud manualne neupdatuju, mam smulu. :no:

    BTW, ja zrusil Pocket Weather, jelikoz mi delal v zarizeni neplechu, zkousel jsem snad vsechny verze, ale stale jsem s nim mel jen potize (zpomaleni behu zarizeni, mizejici ikony pocasi, zobrazovani pocasi jen na dva dny dopredu, mizejici kompletne cely plugin, atd..) :no: Tak jsem v nadeji ze si pomohu presel k SPB, ovsem realita je jina.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Zkus si stahnout posledni verzi PocketWeather (1.24, build 1673). Vazne jsem spokojenej. Verze pred mi blbnula i na Compactu, ale tahle je v pohode.
    S tim ukladanim na kartu to v SPB Weather vazne neni? Mozna jsem si to spletl s jinym softem ...

    Jinak - i kdyz to do teto diskuse uplne nepatri - SPB mi brutalne zpomalovalo start MDA, wakewup a otoceni displeje byla vecnost a to mi posilali opraveny betaverze. Mel jsem ho jako "must have", nicmene na WM5 jeste nemaji vse vychytano.
    SBSH je zatim lepsi. Dokonce je v jejich foru zminka o pripravovanem TaskManageru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    SPB zpomaluje když máš ikony ze SD a vadí mu i zobrazení některých indikátorů ... je doporučováno mít tam jen RAMku ... ověřil jsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    To doporucuju vyzkouset pred zakoupenim headsetu. Mam Jabru, ktera takto fungovala s mobilem, ale s Qtek9000 si v hlasovem vytaceni nerozumi.
    Jabru mám také a hlasové vyzvánění je funkční .... 800tovku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od scenic
    Ahojte, toto som nasiel vcera na xda-dev. Kedze moja znalost anglickeho jazyka je dost mizerna mohol by mi sem niekto o tom hodit nejaky kratky suhrn. Dikes velmi pekne...
    Co som z toho pochopil je ze v druhom januarovom tyzdni by mala vyjst nova ROM-ka pre nase tehlicky.
    ... co mě v tuto chvíli určitě moc zajímá je údajná podpora BT profilu A2D :yes: bude se utrácet :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 16 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení HTC Universal (i-mate JASJAR)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 13:03
  2. HTC Universal (i-mate JASJAR)-T-Mobile Mda4
    Od michal94_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 18:50
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 16:10
  4. Reakcí: 427
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 01:13