Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 16 PrvníPrvní ... 513141516 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 239

Téma: HTC Universal, MDA Pro, i-mate JASJAR, Qtek9000 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #211
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Ahoj,
    pořídil jsem si taky Uniho a to konkrétně od německého T-Mobile. Problém je v tom, že má klávesnici namapovanou jako QWERTZ a po nainstalování tlačítek je pod Z=Y Y=Z a většina znaků psaných přes funkční tlačítko+klávesu je namapovaná jinak. Už jsem si na to zvykl a píšu spíše poslepu,ale přece jen by bylo lepší,kdyby to pasovalo. Je možno to nějak přemapovat?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nekde v teto diskuzi je uz pres rok cab ktery to premapuje tak aby ty klavesy pasovaly. Jmenuje se neco jako german keyboard patch ci tak neco.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Tak jsem to taky našel. Díky moc za ochotu. Nainstaloval jsem to,ale pak jsem musel přenastavit regionální nastavení poněvadž to hodilo na Germany. Je to ale O.K. a je to hned lepší práce na klávesnici.
    Ještě jednou díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Mám ještě jeden problém. Mám navigaci TT6 a GPS to přiřadilo com0. Na TT6 v nastavení GPS najdu a nastavím vpohodě. Teď jsem zkusil nainstalovat iGO 2006 a tam je problém, že to zná jen porty 1 a výše. Com0 tam není. Nejde ani automatické vyhledávání. Když chci GPS-ce přiřadit com1 nebo jiný větší tak mi napíše, že nelze vtvořit a ať si zkontroluji nastavení. Nikde jsem v nastavení ale žádnou možnost nenašel.Na variu com0 není a tak to jde bez problémů.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Vcera jsem resil stejny problem na Qteku 9000 jednoho naseho zakaznika. Kvuli SmartMaps, take neumeji COM 0. Dej ten COM port zeditovat a zkus jej prenastavit na COM 4, COM 5, COM 6, COM7, COM 8 ci COM 9. Me se to chytlo tusim na COM 4. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od szoustal
    Ahoj,
    pořídil jsem si taky Uniho a to konkrétně od německého T-Mobile. Problém je v tom, že má klávesnici namapovanou jako QWERTZ a po nainstalování tlačítek je pod Z=Y Y=Z a většina znaků psaných přes funkční tlačítko+klávesu je namapovaná jinak. Už jsem si na to zvykl a píšu spíše poslepu,ale přece jen by bylo lepší,kdyby to pasovalo. Je možno to nějak přemapovat?
    Díky
    Ak sa ti nechce instalovat ten CAB a potom znovu nastavovat regional settings, staci upravit registry a rebootnut. Je to nasledovny kluc:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\OEM\Qwerty] / origin. hodnotu zmen na 66567 (angl layout v ROMe je myslim 66569)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A nebo jde instalnout jeste jeden cab jez to prenastavi zpet na Czech Regional Settings. Trosku jsem si kdysi hral.. Idealni je dat si oba caby natrvalo do Extended ROM, pak ma clovek po kazdem hardresetu zarizeni nastaveno spravne rozlozeni klavesnice ale i spravny Regional Settings. V configu musi byt samozrejme na prvnim miste ten pro zmenu rozlozeni klavesnice, teprve pak ten pro zmenu Regional Settings. :yes:

    Edit: asi takhle nejak..
    LOCK:Enabled
    CAB: \Extended_ROM\Disable_Security.CAB
    CAB: \Extended_ROM\BA_GER_Hardware_Keyboard_Patch_for_W WE_ROM.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Czech_Regional_Settings_UNI_280406.C AB
    .
    .
    .
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Ještě by mě zajímalajedna věc. Jak řešíte IntelliDialer a vytáčení kontaktů s diaktrikou. Na Compact a Vario existují upravené knihovny,která to umožňují. na Uniho jsem nic podobného nenašel.
    Díky

    Edit:
    Tak jsem tam nahrál smartdialing z TyTna a funguje to.
    Teď už mi snad k dokonalosti nic nechybí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Kluci, máte Uniho něčím přetaktovaného?.Zkoušel jsem Pocket Hackmaster a Xcpuscalar, ale nic moc. Na Variu to mám přes Baterystatus ze 195 na 252 a je to úplně v pohodě stabilní a rychlé. Uni je dostatečně rychlý i tak, ale přece jen mi to nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pro me je uni dostatecne rychly,takze nemam potrebu pretaktovavat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Pro mne samozřejmě taky. Ale znáš to, jednomu to nedá a zkouší. Navíc je tam pak taky možnost aby to v klidu jelo na menší takt a tím pádem šetří baterku i procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Je možno nějak v registrech přemapovat internetové tlačítko na Operu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    44

    Nevite co delat, kdyz mi pocket outlook po soft resetu vymaze nasteveni emailovych uctu? Mam je zvlast, ne pres stolni outlook. ROm mam Universal_Vodafone_11362_WWE_ROM.zip.

    Diky, ja tu masinu snad nerozchodim do beznyho provozu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkusil bych upgrade ROM, tahle je už hodně stará
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    44

    Mam novejsi 1.90.96 a stejny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 16 PrvníPrvní ... 513141516 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení HTC Universal (i-mate JASJAR)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 13:03
  2. HTC Universal (i-mate JASJAR)-T-Mobile Mda4
    Od michal94_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 18:50
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 16:10
  4. Reakcí: 427
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 01:13