Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 16 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 239

Téma: HTC Universal, MDA Pro, i-mate JASJAR, Qtek9000 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Kolega ale nechtel lokalizaci zrusit uplne, chtel jen prepnout na malou cestinu, tzn. ponechat jen ceskou klavesnici. Dnes jsem to schvalne testoval take, ale varianta nainstalovat jen tuto malou cestinu bohuzel neni mozna, v Extended ROM je pouze cab na velkou lokalizaci. Tak jsem stahnul ze stranek Sunnysoftu malou lokalizaci samotnou, a nainstaloval po hard resetu jen tu, ovsem ta jiz vyzaduje registraci, caby osetrujici registraci velke lokalizace umistene v Extended ROM na ni jaksi neplati. Jinymi slovy, jina varianta nez ta kterou jste zkousel (aneb ani ryba ani rak) bohuzel neni. Bud lokalizovat vsechno, nebo nic, tak jak jiz naznacil kolega Havlicek..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Děkuji Vám oběma za pomoc. Dopadlo to tak, jak jsem nechtěl - hold se s tím smířím. Je to zpomalení fakt tak poznatelné?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Při běžné práci se systemem není, konkretně tahle lokalizace (po doinstalování příslušných opravných patchů) dle mých několikatýdenních zkušeností z používání šlape celkem dobře. Kupodivu. A kdyby nezabírala tolik místa tak ji používám i nadále.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Nechce se mi věřit, že by toto nešlo: při zavřeném PDA se nedozvím o ztraceném volání či přijaté SMS? Ono to nejde přiřadit těm LEDkám?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Ale ono to normálně signalizuje ztracená volání či SMS tím, že se ledka rozbliká oranžově. Je to v nastavení upozornění...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Uf, díky, funguje. Věděl jsem, že to tam musí být, "Nastavení-Upozornění" jsem kontroloval, ale nenapadlo mě, že se to bude jmenovat "Osvětlení". Myslel jsem, že je to rozsvícení displeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Jen mě teď tak napadlo, k čemu je vlastně na boku HW tlačítko podsvětlení? Já zatím přišel jen na to, že když mi vypne podsvětlení a zmáčknu ho, tak se display zase rozsvítí. Ale tu samou službu mi udělá kterékoli jiné tlačítko.
    Případně, dá se nějak tohle tlačítko přemapovat třeba v registrech?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Samo ze se da premapovat, uz rok mi na nem bezi Skype. Tady je instalacni cab jez toto premapovani v registrech umozni. Pak uz si na nej clovek muze pres nastaveni namapovat cokoliv.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Díky moc, ne nadarmo se Vám přesdívá Mistro )
    Jen pro zajímavost, co má to tlačítko dělat primárně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Standartně to dělá přesně to co píšete, bohužel..
    Citace Původně odesláno od Dash
    Já zatím přišel jen na to, že když mi vypne podsvětlení a zmáčknu ho, tak se display zase rozsvítí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    czfoto_ce4you
    Guest

    Dobrý den, prosím o pomoc:
    Získal jsem MDA Pro alias HTC Universal, Qtek 9000, i-Mate JasJar atd, a to
    odbolokovaný zřejmě od rakouského T-Mobilu, v němčině. Verze ROM je 1 30.113 GER. Moc jsem se na něj těšil, myslel jsem si, že nebude problém do něj nainstalovat lokalizaci od Sunnysoftu, ale narazil jsem. Nelokalizovala se hardwarová klávesnice a hlavně se přestala rozbalovat nabídka windows, takže se vlastně k ničemu dalšímu nemohu dostat. Malá lokalizace funguje, ale jen na softwarové klávesnici, takže výhodu té hardwarové nevzužiji. Po hard resetu se to vrátilo do němčiny, ale ta se mi nelíbí, velkou klávesnici jsem chtěl kvůli českému psaní a prostředí bych nejradši české, snesl bych anglické, ale německé moc ne. Moc Vás prosím o radu, jestli je nějaké řešení (složitější softwarový zásah bych radši svěřil odborníkovi) nebo se přístroje mám radši rychle zbavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Doporučil bych flashnout jinou romku, nejlépe ROM 2.50WWE AKU3.2 beta13, kterou tady používají snad všichni. Info o ROM je tady

    Co se týče HW klávesnice tak stačí vyměnit windows soubor sym.txt za soubor upravený Milošem Strouhalem, nebo si jej přímo upravit. Rozhodně není důvod se Uniho zbavovat. Lokalizace jako taková je zbytečná, jen zabírá místo v paměti a SW klávesnici je zbytečné používat, když je tam tak krásná velká HW klavka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    6

    ...nestačí, neboť se jedná o klávesnici (Germany). Klávesnice bude mít zaměněno Z/Y, což by nevadilo, ale průšvih je se symboly, ty jsou posunuty o jednu klávesu. Naštěstí lze vše upravit v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    czfoto_ce4you
    Guest

    Nojo, díkz za rady, ale to je právě to, že na takovéhle zásahy si netroufám. Já jsem normální uživatel, potřebuju aby mi to šlapalo, ale nejradši bych si to nechal od někoho zkušenějšího vyladit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Nezkoušeli jste někdo s Universalem BT handsfree Jabra BT800? Že by se tím dal nahradit chybějící vnější displej při zavřeném PDA při příchozím hovoru, pokud by ovšem ten displej na BT sluchátku zobrazoval i jméno volajícího ze seznamu. Proto se ptám, jestli to někdo nemá ověřené?

    A rozmluví mi někdo toto sluchátko z nějakého důvodu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 16 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení HTC Universal (i-mate JASJAR)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 12:03
  2. HTC Universal (i-mate JASJAR)-T-Mobile Mda4
    Od michal94_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 17:50
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 15:10
  4. Reakcí: 427
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 00:13