Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: MDA Vario a synchronizace WM5 s ActiveSync 4.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím. Mám problém se synchronizací Varia a ActiveSync 4.1 Stále probíhá připojování, obě zařízení se jakoby synchronizují, ale v MDA ActiveSync je napsáno SYNCHRONIZOVANO: Žádné. Po 5.hodinách jsem to vypnul. Zkoušel jsem i odinstalovat a nainstalovat AS4.1 i třikrát HW reset a stále to samý. Má někdo jiný zkušenosti nebo je na to nějakej fígl? Dík za rady.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dobre...s cim synchronizovan? S Outlookem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ano outlok, kontakty, úkoly..... Používám XP a Office 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Už se vám někdy ta synchronizace povedla ? Máte vytvořený účet v Outlooku ? Zkuste třeba odebrat některé položky na synchronizaci (třeba nechat jen kontakty nebo tak)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkusil znova HW reset a uninstall AS4.1 a odebrání USB ze systému. Tak to zkouším znovu vše nainstalovat a uvidím. Dokonce to na Variu ukazuje, že se to synchronizuje, ale max po 3.hodinách to vypínám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem tam nechat jen kontakty, kalendář a úkoly. Tak uvidím. Má se při tý synchronizaci ukazovat nějakej stav přenesenejch dat, nebo až to bude, tak to bude?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak po 15.minutách to hodilo na Variu
    Výsledek:
    Server nelze najít. Příčinou mohou být dočasné síťové podmínky.

    Poslední synchronizace:
    žádné

    Kód podpory: 0x80072EE2


    Tak nevim:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Uz se to tu resilo nekolikrat. Vypnete si firewall. Napr. Sygate firewall je nutne uplne shodit (ne jenom povolit veskerou komunikaci).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Používám ZoneAlarm a když se mě zeptal, tak jsem mu povolil komunikaci s Variem. Zkusím ho vypnout a uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak fakt to je Firewallem. Nechápu. Všechno jsem v něm měl povolený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Myslím, že p. Beecher a už nevím přesně kde, napověděl... WM5 vytváří při synchronizaci síťový most, je nutno ve firewallu vypnout modul síťové komunikace (nebo v tomto modulu povolit proces synchronizace, v každém to je trochu jinak, možná, že to u některých ani nejde), prosté povolení komunikace většinou nestačí, zablokuje ji rezidentní štít. Mám ověřeno, že AcS chodí pod Sygate a Kerio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    vsem dekuji za pomoc.Zrovna z Varia pisu. Je to fakt uzasny zarizeni. S tim firewalem me to fakt nenapadlo. Tak dik ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    21

    Ahoj lidickove,
    mam takovy problem a nevim cim jsem si ho zaslouzil... normalne jsem komunikoval s activesync v praci a pak jsem si nekde v mda nasel WM_xxxx kde krizky jsou moje jmeno do site v praci a tak jsem si to zmenil na Marphy a od te doby pokazde kdyz chci se synchronizovat tak mi to pise ze jmeno uz existuje at zadam jine tak dam Tonda a jedu a pak zase ze Tonda uz tam je tak dam Marphy a jedu a pak musim zase Tondu atd dokola jak u blbejch - jde s tim neco delat? jo a doma jsem porad jen jako HOST (

    diky za rady - jsem taky jen zacatecnik
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nastav si jmeno PDA jak chces a smaz konfliktni partnership v activesyncu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    mam problem se synchronisaci souboru. Synchronisuji jich nekolik a ty, ktere edituji pouze v PDA (qtek 9100) jsou vzdy prepsany neaktualni versi z PC. Mam v pda nastaveno ponechani souboru a i kdyz se soubor ze synchronisovaneho adresare na PC smaze, soubor z pda se na desktop neprenese.
    Prenos PC -> PDA je bez problemu, opacne se vubec nedeje....Poradite, prosim?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Synchronizace s PC, ActiveSync
    Od Youzza v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 11:55
  2. ActiveSync - Synchronizace
    Od crapper_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 21:32
  3. ActiveSync - Synchronizace Outlook
    Od axelx1_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2006, 20:12
  4. ActiveSync synchronizace
    Od Snehulak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 00:19
  5. Synchronizace, ActiveSync,
    Od Ascalabrus v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-04-2004, 07:50