Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Navrat synchronizace pres wifi? Aneb AirScanner AirFix beta

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Jak jsem cetl, tak par lidem docela chybi zablokovana moznost synchronizace pres wifi v nejnovejsim activesyncu. Takze snad se nekomu bude tato nalezena a prelozena informace hodit:

    V pameti pda se nachazi program, ktery blokuje navazani synchronizace pres wifi. Jednim z moznych reseni je darmova aplikace AirScanner AirFix, ktera se snazi zablokovat program blokujici synchronizaci po wifi Predtim staci v firewallu povolit sdileni souboru a tiskaren, a pak uz jen zapnout wifi a zmacknout SYNC v ActiveSync na pda. Preji hodne uspechu


    Primy CAB



    PS Nebijte mne, pokud to uz tady bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Oh yes! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Asi si sedim na vedeni, ale kde nastavim na PC moznost synchronizace pres sit? Lze tedy aplikovat navod na nastaveni pres wifi uvedeny na tomto serveru? Mne se to zati nedari.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je potreba akorat zapnout na PC na WiFi sitovem pripojeni sdileni souboru a tiskaren, melo by to pak fungovat samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    na wifi adapteru mam moznost akorat zapnout sdileni pripojeni k internetu ,,,
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na prvni zalozce je v seznamu Sdileni souboru a tiskaren, tak to zapnout... Pripadne je to nutne nainstalovat. Doporucuji take v rozsirenem nastaveni TCP/IP zalozka WINS zapnout NetBIOS over TCP/IP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    The result of this feature removal is that any ActiveSync session (via Bluetooth, IR, or USB) will immediately disable your network connection. Our AirFix program will give the control back to you, which is where it belongs. Please note, you will not be able to sync over a wireless link, just use the network while synced to the PC.

    Pokud umite anglicky, pak je vam vse jasne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Vše nastaveno,ale co se má a kde v samotném ActiveSync zapnout ? Jako připojení tam je jenom COM,Ir a BT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Me se to nedari, mam Ad-Hoc pripojeni, staticky IP, na Wireless adapteru v PC sdileni i NetBios over IP. Ale kdyz dam v PDA sync. tak to rychle probehne a nic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    ahoj tak me se to taky moc nedari , pokazde mi na pda vyskoci prihlaseni do site , Moje VPN, uzivatel ,heslo , domena , a tim sem skoncil ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zpatky na stromy, viz krevetyho prispevek.

    Ach jo... ops: :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AS 4.1 - synchronizace pres wifi?
    Od Zax_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 19:40
  2. synchronizace s outlookem a exchange uctem ve vpn pres wifi
    Od mallox v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 21:09
  3. Synchronizace iPAQu 5450 pres WiFi
    Od samponek v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 17:06
  4. Synchronizace pres wifi u 4700ky
    Od Namornik. v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2005, 12:31
  5. Synchronizace ActiveSync 3.7.1 pres Wifi iPAQ h5450
    Od cz_stalker v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 15:10