Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: TomTom Menu Designer

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nejlepsi a zarucene funkcni verze Dot Net Frameworku 1.1 a 2.0 vcetne patchu a ceske lokalizace a spravne registrace do systemu nainstalujes pres Windows Udate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    13

    Tak sem si nahazel vsechny mozny aktualizace, dokonce uz vim ze mam legalni windows , ale tem MENU DESIGNER porad chce nejaky svoje net.frameworky. Proste me vubec nepusti v pokracovani instalace. Poradte pls co s tim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No tak je nainstaluj. (To není součástí win update).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    13

    no to bych rad, ale nikde na netu sem nesehnal tu verzi 1.1.4322 co ji to chce. Jen nejakou 1.1 SDK, a tou to nejede a pak tu 2.0. S tou to taky nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    vilik_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od wolker
    no to bych rad, ale nikde na netu sem nesehnal tu verzi 1.1.4322 co ji to chce. Jen nejakou 1.1 SDK, a tou to nejede a pak tu 2.0. S tou to taky nejede.
    Mě to s 2 jede. A nainstalovat to šlo naprosto hladce. Někdy se stane, že v systému jsou nějaké kodeky, třeba na video, které se tlučou s jinou instalací. :? Někdy opravdu nezbude nic jiného než formát a install.(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Me ta aplikace taky jede, ale nefunguje mi to pak v PDAcku (n35). At ten adresar dam kamkoli, zadny novy menu se mi v TT6.020 neobjevi. Nevite nahodou kde je pejsek zakopan?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    A davas to do spravneho adresare? V rootu PDA to je: /TomTom/SDKRegistry
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Jo, skousel jsem vsude, muze to byt tim ze mam TT nahrany v ROMce a odtamtud ho spoustim?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 00:11
  2. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 23:21
  3. TomTom Menu Builder a ztraceni neznamych prikazu
    Od vladas_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-03-2006, 13:14