Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Axim X51/X51v, v.WWE, A01

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    az po skonceni flashu
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od gevalim
    Tak bud mluvime kazdy o necem jinem...
    Tak to jsme si vazne nerozumeli...
    Jiste, ja jsem ten BT Stack gramaticky podminoval, tzn. ze jsem si nebyl jist (spise takova prosba)... Holt tezke je dostat se k changelogu jednotlivych AKU.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    no,to se tu pekne kockujete,ale aby nekdo napsal,jestli se neco konkretniho zmenilo,prestala mizet CF karta nebo tak neco ,to ne.... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od iron side
    no,to se tu pekne kockujete,ale aby nekdo napsal,jestli se neco konkretniho zmenilo,prestala mizet CF karta nebo tak neco ,to ne.... )
    Tak at mas radost

    Karty tam jsou obe a od "4. leden 2006, 13:48" nezmizely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    A nevratil se ti problem se zapinanim (nejde zapnout)? Me totiz ano, prave jsem se vratil k A04 a pockam na vic zkusenosti ostatnich...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    to ,ze mi nejde zapnout se mi stava i u 04,tak vecer to flesnu a uvidime.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ze nejde zarizeni zapnout je zpusobeno vypnutim PDA pri zapnute WiFi... Jelikoz WiFi moc nepouzivam (a pred vypnutim PDA vypnu rucne i WiFi), tak nikdy k problemu s nemoznosti zapnout PDA jsem se nesetkal...
    Vypada to na nejaky bug v driveru WiFi nebo v nastaveni loadovani driveru pri zapnuti PDA ze suspend modu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od p3t
    Citace Původně odesláno od iron side
    no,to se tu pekne kockujete,ale aby nekdo napsal,jestli se neco konkretniho zmenilo,prestala mizet CF karta nebo tak neco ,to ne.... )
    Tak at mas radost

    Karty tam jsou obe a od "4. leden 2006, 13:48" nezmizely.

    Tak mas po radosti (pisu mas , pac ja CF normalne nepouzivam)

    CF - fuc
    SD - OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    kruci,ja se z toho asi picnu:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Dell Axim x51v
    Od MID_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:40
  2. WM6, WM5 SE pre Axim X51v?
    Od colombo_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 20:19
  3. Axim X51v a ikony
    Od Klynec v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 12:05
  4. Dell Axim x51 vs. x51v
    Od Big_Mitch v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 11:24