Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Qtek 8310 - podsvícení klávesnice?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Klávesnice se rozsvítí POUZE po zadání 0 nebo při pohybu joystikem - při stisknutí jiné klávesy zůstane temná. A navíc svítí jen chvilku. Jak z toho ven? Registry jsou u WM5 trochu jiné, než u WM3 a tím pádem návody z diskuzí nefungují...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Už jste někdo vymyslel, jak na to, aby klávesnice svítila dýl, než tři vteřiny? Nejhorší je to, když chci odemknout klávesnici ve tmě, musím mačkat poslepu, páč po třech vteřinách zhasne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Máte-li Qteka vylepšeného o novější (i-mate SP5) ROM, ovládání podsvícení klávesnice je tady. Na starém systému to podle dosavadních informací nechodí.

    Nastavení podsvícení klávesnice je na 5, 8, 10, 15, 20 a 30 sec. Ikona Power Managementu se ukládá do Příslušenství.

    Ikona SW - vlasatá žárovka. Ovládání - no problem.

    Aivosi (pozdrav jeho i-mate dodavatelům :yes: ) i ostatní - užijte si.



    Když si budete chtít nastavit něco jiného:

    V:
    HKLM/SOFTWARE/HTC/KEYPAD
    změňte v:
    KB_LIGHT_TIMEOUT
    DWORD Value
    na vám milejší číslo.

    V Power Managementu přednastavené intervaly tam umísťují čísla 5000, 8000, 10000, 15000, 20000 a 30000. Dejte si tam, co chcete, třeba 60000. Drží to.

    Na aktualizovaném (novém, i-mate SP5) systému na Qteku 8310 tedy konečně to, co jsme dřív tak postrádali. Prosím ještě o ověření i na starém (originálním dodaném) systému Qteka. Díky za zkušenosti.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    hmm, tak nevim, todle uz mam nastaveno hned od zacatko AKU2 updatu, tahle aplikace je jen pro lehke nastavovani, ale ta hodnota, stejne tak funkcnost je tam uz po updatu, neni potreba nic instalovat (ja nic instalovane nemam a mam nastaveno 10s)....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak CDL Power Management na původním systému nefunguje. Instalace proběhne, ale pokus o spuštění skončí hláškou:
    App. will only work on i-mate SP5 devices.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Milane, nejede mi to. Vyskakuje mi stejná hláška jako u IPF. Novou ROMku mám, nevím, kde je chyba. Jestli to nebude tím, že mám SP5m a ne SP5. Stejně nevím, odkud to máš, protože na stránkách imate.com zatím nic není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    na SP5m to jde bez problemu...zkus to normalne pres registry...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Přes registry to jde. Mě šlo spíše o funkčnost té utilitky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Autorem Power Managementu je "rob22", přispívající v http://www.mobilejoe.de/joeforums. Je majitelem i-mate SP5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    S novou ROM od Qteku tahle utilita nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Podsvícení klávesnice se dá měnit i u nové originální ROM přímo pro Qteka. Není k tomu potřeba žádný SW navíc. Stačí nastavit v klíči

    HKLM\SOFTWARE\HTC\KEYPAD
    hodnotu:
    KB_LIGHT_TIMEOUT
    typu:
    DWord
    na požadovaný obsah:
    počet sekund krát 1000

    Je tam 5000 pro 5 sec., nastavte si třeba 15000 pro 15 sec. atd., podle chuti. Ověřeno, chodí.

    Thanks to conan_troutman z Halifaxu, forum modaco. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tu "složku" KEYPAD sis vytvořil sám? Protože já tam žádnou takovou nemám :? .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Nic jsem teď netvořil, byla tam. Byla-li tam, nebo se tam dostala jinak, teď už neřeknu (nevím). Zkus to tam přidat.

    \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\KEYPAD
    KB_LIGHT_TIMEOUT
    20000

    Teď tam mám těch 20000 místo původních 5000.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-07-2007, 19:38
  2. Qtek 8310 nejde podsviceni klavesnice
    Od necry_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 12:02
  3. prodloužení doby podsvícení klávesnice qtek 8310
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 08:13
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 07:55