Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: Qtek 8310 - dotaz ohledně SMS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím.

    Chtěl bych se zeptat majitelů Qtek 8310, zda při psaní sms je při začátku každé nové věty automaticky první písmeno "velké"?

    Na Mobilmania v diskusi pod recenzí Qtek 8310 někdo napsal dotaz, jak nastaví, aby při každé nové větě (za tečkou) bylo automaticky velké písmeno. Docela jsem se toho zalekl. Tohle umí starý prašivý telefony, tak bych se divil, kdyby to Qtek neuměl.

    Příklad: Ahoj, jak se vede. Přijdu v šest hodin. Dám ti do tlamy.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No me to teda pise velka pismena tak jak ma. Za kazdou teckou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    Funguje to bez problemu akorat velky pismenko se udela az udelate mezeru (do posledni chvile to vypada ze tam zustane maly). Ze zacatku sme si to vzdycky upravoval, ale pak jsem zjistil ze to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    8

    SMS doručenka s číslem telefonu: neexistuje nějaký SW, který do doručenek napáruje k číslu Jméno kontaktu, nebo dá v SMS alespoň možnost dohledat majitele čísla v SMS. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Tak tohle snad by měla být základní vlastnost u tohoto SP. Tedy párování jména Kontaktu a čísla jeho telefonu (mobilu nebo pevného).

    A dohledání dalších detailů o tom Kontaktu je otázka dvou stisknutí navigačního kolečka. U přijatých SMS.

    Synchronizací s PC přes ActiveSync (nebo ze SIM karty z předchozího mobilu) mám v Kontaktech všechny kontakty se všemi čísly (= všemi možnými čísly) na ten Kontakt.

    No a když mi někdo pošle SMS z takového čísla, tak tam (= v seznamu doručených SMS) mám vždycky jméno toho Kontaktu. A stačí pak dvakrát do něj a mám před sebou všechny detaily toho Kontaktu (jako v Outlooku na PC).

    Vždycky je k dispozici ještě Nabídka a v ní spousta dalších možností.

    Třeba "Uložit (to číslo s novým jménem) do kontaktů" (když ho tam ještě nemám a chci ho tam - v SP, PDA, PC - mít), nebo (dál) to číslo i vložit do už existujícího Kontaktu (= seznamu jeho tel. čísel).
    Do SMS/Nabídka/8 Uložit do kontaktů a bud "Vybrat" jako "Nová položka" nebo naťukat klávesy pro příjmení a pak "Vybrat". Jsem v editaci stávajícího Kontaktu a můžu to nové číslo (z dodané SMS) uložit do vhodné položky.

    V doručenkách (= potvrzení o dodání SMS příjemci, ale ne o jejím otevření příjemcem!) to opravdu nechává jenom číslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    8

    už jsem si nainstaloval od Sunnysoftu SMS Filter, který páruje tel. čísla v SMS doručenkách s kontakty
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Citace Původně odesláno od Prefect
    už jsem si nainstaloval od Sunnysoftu SMS Filter, který páruje tel. čísla v SMS doručenkách s kontakty
    Tento program způsoboval vymazání posledního znaku v odeslané sms.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    "Vyskakuje" na 8310 nova prichozi sms jako v mda vario? Tam se cela sms na par vterin ukazala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Prefect
    už jsem si nainstaloval od Sunnysoftu SMS Filter, který páruje tel. čísla v SMS doručenkách s kontakty
    Jasně. Na SMSky používám robota SMS GateKeeper na PC přes Mobile.cz, tak mě povrzení doručení doteď nezajímalo.
    Ten balík od Sunnysoftu jsem na Qteku zkusil - nic. Stejné, jako předtím. Nejspíš tím, že to není určené pro WM 5.0.
    Přestože ta doručenka skutečně obsahuje pořád jen číslo, stačí na to číslo kliknout v nabídce "Ověřte správnost čísla" a hned nato akci zrušit červeným sluchátkem. Pak jsou všechny dostupné informace o kontaktu (jak už uvedeno výše) na displeji. Ke vzniku odeslaného (a na druhé straně ani nepřijatého) hovoru přitom nedojde.
    Jméno kontaktu to (na Qteku 8310 s WM 5.0) ale v doručence skutečně nezobrazuje.

    to: cenebris
    SMS nevyskakuje. Jenom nahoře se objeví ikona obálky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    8

    mě SMS Filter od Sunnysoftu funguje OK na WM5 Qtek8310, musíš pouze UNLOCnout telefon jinak ty rady s tím klikáním, no... nic moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    to: cenebris
    SMS nevyskakuje. Jenom nahoře se objeví ikona obálky.
    Diky - myslel jsem ze to je stejne jako v variu Skoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mohl bych někoho poprosit, kdo by sem típnul screenshot, jak vypadá na Qteku 8310, když dorazí sms? Nějak tomu nerozumím. To jako, když přijde sms, tak se jen někde objeví malá obálka?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    to: Prefect

    HA HA, jestli mému objevování pro mě nových oblastí a diskutování o nich říkáš rady, to mě přeceňuješ. )
    Aspoň jsem se zase zasmál. Dodnes jsem ani nevěděl, co je u SMS "doručenka". Díky za nápovědu, že něco takového existuje. :yes:
    Tady hledám rady já sám. Přijdeš-li na něco, co by mohl vědět kdokoliv další (třeba já), a není-li tu o tom zatím nic, dej vědět taky.

    Odemknutý Qtek už mám skoro od začátku (v 1001 mám 1), jinak bych na něm nemohl jet skoro žádnou další aplikaci. Přesto mi instalace Unlocku od SS hlásila, že nemám to správné systémové oprávnění. Jestli ten jejich UnLock nečeká právě zamknutý SP. Jak jsi to měl před jeho spuštěním ty?

    to: Petr.Sybol

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Milane, díky.

    To není moc ideální upozornění. Původně jsem doufal, že se objeví větší okno s údajem, od koho sms pochází a volbami např: "přečíst" a "ignorovat".
    Škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Bod 2 - pokračování. Tlačítko Zpráva. Všechno ještě s neotevřenou zprávou. To je už lepší?

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC VOX...dotaz ohledně SIM
    Od Onygzz v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 19:33
  2. Blbej dotaz ohledně instalace qip
    Od Bajzík v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 11:07
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 23:57
  4. dotaz ohledne rom z xdadevelo.... 1.2
    Od stoupa88 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2003, 11:51