Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 53

Téma: Mapa CZ v605 vs v632

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Dobrý den,
    chci se zeptat nevíte-li někdo náhodou jaký je v těchto mapách rozdíl?
    Všude se tu ve foru uvadí jako stará mapa v571.
    Tu v605 jsem dostal ke GO500 a tak nevím jestli má smysl dát 60 € za novou.
    Dík za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    No ja myslel ze 605 byla jen Velka Britanie ale co si zkus - jestli mas cisla domu u Prahy a jestli muzes vyhledavat v mestech na morave, jinak podrobnost 605ky by mela byt slusna, co se tyce chyb tak vetsinu co byla v 571 je i v 632 aspon tech v mem okoli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Nejde o mapu 605, ale 608 (Eastern Europe). Ta 608 je celkem slušná i vesnice na Moravě se dají vyhledávat podle adresy (ulice samozřejmě né). Praha ani jiná města nemají čísla popisná. Silnic je tam o něco míň než u 632. Já si stáhl z netu 632 a to mě přesvědčilo koupit si tuto zatím nejnovější mapu do druhého PDA, co teď mám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Ne jedná se o mapu DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map v 605.
    Čísla domů v Praze jsou. Morava jako třeba Karviná je i s ulicema.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    17

    Ja mame ted novou TomTom Go 700. V tom je mapa v606 wester Europe. Karvina se daji vyhledat ulice. Je to to nejnovejsi co ted TomTom ma?
    V praze myslim nekde i cisla popisna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Mám verzi 632
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Číslo mapy neudáva celkom jej novosť,ale príslušnosť k mapovému podkladu,napr.
    v571 je mapa Great_Britain_Plus,obsahuje podrobnú mapu Anglie a Irska a prejazdnú mapu Europy(to sú tie "Plus" verzie máp)
    v632 je mapa DE_AT_CH_PL_CZ_Plus,analogicky mapy jednotlivých štátov +prejazdná mapa
    v608 je Eastern Europe-Map,mapa východnej Europy,ale určená pre zariadenie GO500,primárne myslím nieje určená pre PPC zariadenia,ale môžem sa mýliť.:?
    v606 je zas mapa západnej Europy pre G700.

    Celé je to trošku neprehľadné,ale podstatné je že tie mapy sú kompatibilné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    17

    No parada ))
    a kdzy si co nejlepsi pokryti CR ..tak jakou mapu si dokoupit..nebo mam tu nejlepsi.....vubec netusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Verze 632 je nejnovější mapa CZ,D,A,PL,CH
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    5

    Těsně před vánocemi jsem v Sunnysoftu koupil TTN 5 - mapa CZ,D,A,PL,CH je zde ve verzí 571. Jak se lze dostat k verzi 632 ? Proč Sunnysoft neprodává SW s aktuálními verzemi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od bohbroz
    Těsně před vánocemi jsem v Sunnysoftu koupil TTN 5 - mapa CZ,D,A,PL,CH je zde ve verzí 571. Jak se lze dostat k verzi 632 ? Proč Sunnysoft neprodává SW s aktuálními verzemi?
    Tak to nevím.... Ale sehnat se dá,tedy ta mapa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Martin Sušanský
    Ne jedná se o mapu DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map v 605.
    Čísla domů v Praze jsou. Morava jako třeba Karviná je i s ulicema.
    jsou cisla i jinde treba ve zline??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Peta
    Citace Původně odesláno od Martin Sušanský
    Ne jedná se o mapu DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map v 605.
    Čísla domů v Praze jsou. Morava jako třeba Karviná je i s ulicema.
    jsou cisla i jinde treba ve zline??
    v 632 nejsou ani v Brne, pouze Praha
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    vidce tam je??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Peta
    vidce tam je??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mapa Španělska
    Od Pytlas v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 13:10
  2. SK mapa pro TT5
    Od Fede v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 12:24
  3. Mapa CR
    Od zidrad v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 22:26
  4. mapa do MDA
    Od Martin Čihák v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-12-2004, 00:55
  5. Mapa ČR
    Od amer v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-03-2003, 14:08