Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 53 z 53

Téma: Mapa CZ v605 vs v632

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    43

    zdarec,
    tak by mě zajímalo, jestli v té V632 je na ulice Frýdek-Místek, mám V571 a tam jsou jenom asi 4 cesty přes město..
    Díky moc
    DK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Centrum Frydku-Mistku
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00115530_pc_capture5_uiKV.gif 
Zobrazení: 21 
Velikost: 85.8 KB 
ID: 3804  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od Gattor
    Vally> taky nikdy nemam pet dilku signalu. spis ctyri, ale vetsinou to staci. a ten problem co jsem popisoval se stane opravdu jen kdyz vyrazim bez dokonceni inicializace a trva maximalne 10 min. pak uz vse ok. pokud mas signalu jeste min, zkus to z toho okynka. pak by ti pomohla ext. antena. ty snad jezdis v obnenem voze cico. a GPSGate s tim nema nic spolecnyho.
    Je fakt,že musím nechat PDA tak cca 5 minut v klidu za oknem a pak už to trochu jde,Zjistil jsem,že trochu je to taky přístrojem,měl jsem teď na vyzkoušení Typhoon s také integrovanou anténou a je fakt,že má silnější příjem.Prostě to vidím tak i pro další generace.Zapni --> čekej 5 min. --> GO!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od DK
    zdarec,
    tak by mě zajímalo, jestli v té V632 je na ulice Frýdek-Místek, mám V571 a tam jsou jenom asi 4 cesty přes město..
    Díky moc
    DK
    Místek se taky zlepšil, chyběla Anenská ulice, je tam, ale Místecké naměstí nikoliv. Ale oproti staré verzi obrovský pokrok i v FM
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    43

    Ty bláho, tak super, asi do toho taky půjdu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od DK
    Ty bláho, tak super, asi do toho taky půjdu..
    tak se hlavně neunáhlit a možná vyčkat - současná prodejní verze tuším obsahuje verzi mapy 571, novější 632 je za 60€ update příplatek jak již tady několikrát proběhlo :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    ... to jsem se ale pěkně napálil!!! Koupil jsem před týdnem TOMTOM GO 700. Mapa Western Europe v606. Podíval jsem se na web tomtomu a vidím: nové mapy DE AT CH PL CZ Plus. Cena za stažení - 60€. To je dost, ale co bych neudělal pro lepší orientaci, né? Zaplail jsem kartou a za hodinku jsem měl mapu (405MB) staženou. Moje radost neznala mezí. Hned s ní do TOMTOMu a jedem - celý víkend porovnávám rozdíly. Nenašel jsem ani jeden, ani u nás, na Moravě a ani v Polsku. Proč ze mě vytáhli tomtomáci 1.800,-Kč??? Jestli mi někdo napíše konkrétní rozdíl v těchto mapách, tak mi udělá velikou radost.

    Jinak jsem předtím používal YAKUMO 300 Delta GPS se softwarem MapFactor Navigator 4 Evropa, posléze Navigator PDA 6 Evropa a v porovnání s TOMTOMem neskutečná šunka... Velké chyby ve výpočtu optimálních tras, ježdění po polních cestách a stálé záseky. Nevím co z té kombinace bylo na vině, ale s TOMTOMem naprostý klid a pohodička. Zdravím všechny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Jeden rozdíl najdeš třeba při průjezdu Břežanským údolím od mostu Závodu Míru do Břežan. Stará verze mapy cca po 300 metrech odbočila vlevo do posledního domu a pak už se TomTom dobré 2 km nechytal a pokoušel tě cpát bůhvíkam. Tato chyba je již opravena.
    Bohužel se vyskytuje chyba, která nevím, jestli byla v původní verzi, pokud objíždíte Strahov Vaníčkovou ulicí od Hradčan na Smíchov, nutí vás odbočit do Šrmířské ulice, která je bohužel slepá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Mapa Španělska
    Od Pytlas v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 13:10
  2. SK mapa pro TT5
    Od Fede v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 12:24
  3. Mapa CR
    Od zidrad v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 22:26
  4. mapa do MDA
    Od Martin Čihák v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-12-2004, 00:55
  5. Mapa ČR
    Od amer v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-03-2003, 14:08