Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: vytahnuti baterky z Acer n50 = HR?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    pripada mi divne, kdyz vytahnu baterku a dam ji hned zpet, tak se mi provede HR, je to normalni? MAm sveho milacka reklamovat?

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    40

    Jo věř tomu že to je normální a radši nechoď nic reklamovat bo by jsi ze sebe udělal debila Víš wydle a programy jsou na ramce to same jak v PC pokud přerušíš dodávku elektrické energie tak se ti hradla vynulují a nemas nic a zavádí se sytém znovu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    no, PDA ma prece zalozni baterku! Volal jsem do servisu a tam mi rekli, ze to je na reklamaci. Mimochodem, obnovovat system kazdy tyden mi prijde hooodne nestabilny. A to pouzivam jen par programu, takze zasekany system nemam, stava se mi, ze proste zapnu PDA a vidim kalibracni obrazovku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    25

    Nevim jestli je to pravidlo nebo nahoda,ale muj N50p vyjmuti baterky precka bez HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    tak to je super, vsechny moje problemy se samavolnym HR jsou zpusobenu urcite tim, ze mi nejede zalozni baterka, uz sem ho dal reklamovat... Zacinal jsem se podivovat nad nestabilnosti tohoto systemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    25

    jen si tak rikam, k cemu by v kolebce byl slot pro (druhy) akumulator, kdyz by pri vyjmuti prvniho doslo na HR.I kdyz na nej uz taky parkrat doslo, asi trikrat jsem acera zapnul a on byl zase v batolecim veku.proste se u nej uplne vybila baterka.netusim proc, byl vyplej a jeste nastavenej na autoOFF po cca 5minutach
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vsemick
    jen si tak rikam, k cemu by v kolebce byl slot pro (druhy) akumulator, kdyz by pri vyjmuti prvniho doslo na HR.I kdyz na nej uz taky parkrat doslo, asi trikrat jsem acera zapnul a on byl zase v batolecim veku.proste se u nej uplne vybila baterka.netusim proc, byl vyplej a jeste nastavenej na autoOFF po cca 5minutach
    I vypnute PDA vam zere energii...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    podle mě je to spíš o náhodě,u mě někdy přepne na záložní,jindy HR.....Mám pocit že už se to tu někde řešilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    HR provede pouze když je nějak kouslej. Když běhá tak jak má, tak se při odemčení baterky automaticky vypne a přepne na záložní baterii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    72

    dobre vediet mne tiez sa vypinal , dal som ho na reklamaciu uvidime co s tym...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    13

    Tohle s HR mi to dělalo taky a taky se mě to kousalo a po zapnutí kalibrační obrazovka a "čisto"

    3x reklamace 2x z toho nový kus a jednou výměna desky

    všechny problémy vyřešil UPGRADE ROMky!!!

    teď všechno v pohodě bez pádu za cca 3 měsíce

    Lukáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    He, nechci se opakovat, ale před vyjmutím baterky je nutné PDA VYPNOUT. Tím tlačítkem na levé straně nahoře.)
    Potom se byterka vymění bez HR. Pozor na to, aby nebylo jen vypnuté podsvícení. Pokud se PDA nevypne, je HR samozřejmostí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    3x reklamace? A porad to delalo? To je zvlastni, ja ho dal reklamovat a uz mi jede v pohode...

    Jinak, reklamace probihala takto:
    1. v pondeli v 17:00 jsem jim ho zavezl
    2. v utery v 15:00 mi dosel email, ze je to spravene a ze mi ho zitra dovezou
    3. ve stredu rano jsem ho mel na stole :-)

    servis super

    Citace Původně odesláno od lukas.prokes
    Tohle s HR mi to dělalo taky a taky se mě to kousalo a po zapnutí kalibrační obrazovka a "čisto"

    3x reklamace 2x z toho nový kus a jednou výměna desky

    všechny problémy vyřešil UPGRADE ROMky!!!

    teď všechno v pohodě bez pádu za cca 3 měsíce

    Lukáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    13

    první reklamace výměna za nový za cca 14 dní, druhá taky a třetí trvala skoro měsíc

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    kde si to reklamoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. n30 Vymena baterky
    Od bero v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 08:55
  2. Vytáhnutí trasy z logu, jak a kde?
    Od Johnny_M v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2007, 00:48
  3. Bez baterky s napajanim?
    Od atsip_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 16:11
  4. Baterky a Ipaq5400
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-07-2003, 06:46
  5. Test baterky
    Od Pet_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-08-2002, 15:05