Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Softick Card Export II pro WM5

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Nová verze <b>Softick Card Export II 2.10 beta</b> která podporuje WM5 :yes:

    download
    více info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Nepodařilo se mi to na Variu vůbec nainstalovat.Ani cabem,ručním nakopírováním souborů,ani přes AS.Vždy napíše,že nelze zapsat program do startup a konec.Je to jen u mého Varia?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Také se mi to nepodařilo nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Problem je mozna v instalatoru. Mrknete do PC, do slozky Program Files/Softick/Card Export.. ci tak nejak, najdete tam cab pro wm2003 a wm5. Vemte cab pro wm5, hodte si jej treba na SD kartu a zkuste instalovat znovu. Me to pomohlo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak jsem to zkoušel podle Miloše a bohužel to též nejde. Vyskočí okno kde je v hlavičce napsáno ActivateDeviceEx a v okně Cannot load Drivers\BuiltIn\CE2. Code 2. Bohužel toto mi nic neříká ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak jedine udelat hard reset, protoze si vzpominam ze po nem mi to pak slo vcera nainstalovat zcela bez problemu opakovane. Otazka je, zda ten hard reset za to stoji, ja jej delat musel jelikoz mi blblo pripojeni a icq.. Jinak Card Export od vcerejska pouzivam, a funguje zatim ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Bezvadny - diky za tip - na MDA II s WM5 konecne funguje bezvadne a zcela korektne )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Takze ani po HR na Qteku nefacha a pise to stejnou chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hm, to je skoda, asi se to s necim hada, jenze s cim.. :? Kazdopadne me to stejnou chybovou hlasku hlasilo do toho hard resetu, od te doby je to ok. A zkousel jsi tu instalaci cabu vytahleho ze slozky Softicku z PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Hehe - nemate na tom Variu nejakou predprodukcni nefinalni verzi WM5?

    Ne - tedka vazne - co na to zakladatel tohoto topicu? Macula? ten ma taky Vario, ne? A jelikoz na to upozornoval, tak mu to asi vali...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ja nemam Vario ;-)
    Jo jo, zkousel jsem to z cabu wm5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Ehm - Vario a Q9100 se lisi snad jen barvou kolem displeje, ne?! A jeste v jedne veci je Qtek mam tuseni, ze lepsi, ale to uz jsem zapomnel v cem, ale jinak jsou to naprosto shodna zarizeni, ne?! - proste HTC Wizard...
    Ale to uz jsme dost OT - nepomuze preruseni instalace veci z ExtROMky po HR a pak nainstalovat ten SofTick - proste na absolutne cistej system? Ale to uz jsi asi zkousel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nevim v cem je Qtek lepsi,ale urcite je rozdilnej hlavne v tom balastu co se instaluje na Variu po HR nA Qteku se skoro nic neinstaluje.
    Zkousel jsem to a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Taky jsem to na Variu nerozchodil. Hází mi to tyto chyby:

    <b>1. Cannot create startup shortcut.
    2. Instalation failed.
    3. Card Export was successfully uninstalled.</b>
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    <b>POZOR, POZOR. Důležité hlášení.</b>
    Právě se mi podařilo Card Export II pro WM5 nainstalovat. Vario jsem nabootoval v Safe modu (používám PocketPlus) a instalace proběhla korektně. :yes:

    Do Safe modu a z něj jsem se nevím proč dostával nadvakrát. :?:
    Pak je ještě potřeba přesunout zástupce ze složky StartUp do složky Po spuštění. :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-07-2007, 10:48
  2. Softick Card Export - čeština
    Od dzony v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 18:07
  3. Axim x51v a Softick card export
    Od maculak_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-07-2006, 16:24
  4. Softick Card Export II - USB Mass Storage pro WM2003
    Od petr m._ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-06-2005, 13:52