Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA III a zkracování SMS

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Pokud pouziju pri psani SMS na DP III diakritiku,tak zkracuje SMSku ze 160ti na 70 znaku,coz je dost brutalni Existuje nejake softwarove reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    .... nepis diakritiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    v tom pripade je automaticke doplnovani slov jen na obtiz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    nevim jak vám ele mě moje mda doplnujhe slova i bez diakritky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    148

    Citace Původně odesláno od Duddits
    Pokud pouziju pri psani SMS na DP III diakritiku,tak zkracuje SMSku ze 160ti na 70 znaku,coz je dost brutalni Existuje nejake softwarove reseni?
    o zadnem SW reseni nevim. pricina pry je, ze sms s diakritikou se odesila v kodovani Unicode, kde kazdy znak zabere dvakrat tolik mista (a neco asi jeste spolkne rezije, proto jen 70 a ne 80 znaku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od Ati
    nevim jak vám ele mě moje mda doplnujhe slova i bez diakritky :yes:
    to mne taky,ale pletou se do toho slova s diakritikou,mozna ze by slo ten puvodni soubor prepsat bez diakririky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od klak
    Citace Původně odesláno od Duddits
    Pokud pouziju pri psani SMS na DP III diakritiku,tak zkracuje SMSku ze 160ti na 70 znaku,coz je dost brutalni Existuje nejake softwarove reseni?
    o zadnem SW reseni nevim. pricina pry je, ze sms s diakritikou se odesila v kodovani Unicode, kde kazdy znak zabere dvakrat tolik mista (a neco asi jeste spolkne rezije, proto jen 70 a ne 80 znaku).
    To jsme objevili Ameriku .)

    Horsi je, ze jedna zprava spolkne 160 znaku a dve zpravy asi 310...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. česká T9 a zkracování SMS při diakritice
    Od dino.velvet v sekci P7xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 14:15
  2. T9 cesky bez zkracovani SMS / vlastni slovniky
    Od AleqCZ v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 23:07
  3. Zkracování zobrazované doby výdrže baterie
    Od Dancer v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 19:33