Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ProfiMail pro WM5 je na světě....!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak konečně je to tady. Dnes to vyšlo na webu Lonely Cat Games
    Tak jsem to hned nainstaloval do Qteku a světe div se,ono to chodí....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    jeste je zahodno rici ze to je verze pouze pro smartphone s WM5
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Symbian phones, Pocket PC, a Smartphone, tyhle tri ruzne verze tam vidim jestli mne zrak neklame.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    s podporou WM5 jen smartphone
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    2.37 - Partial message download, fixed SmartPhone WM5 version

    Btw. Vam verze 2.36 na wm5 nechodi? Ja ji mam na Variu a krome dvou soft. tlacitek se zda byt funkcni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak popořadě.
    Verze 2.36 chodila i na Variu,ale ne moc korektně. Bohužel ta samá verze už nechodila,nebo tedy přesně řečeno nešla nainstalovat do Smartphonu s WM5 (ověřeno,mám jak Qteka 8310 tak Qtek 9100).
    Ale verze 2.37 je naprosto super funkční i pro Qtek 8310.Instalace proběhne korektně a je i funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Hlavne by mne zajimalo zda spravne a bez problemu pracuje v tom Variu .... podpora je pouze pro verze smartphone
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    tak jsem se odhodlal vam verit ze to na WM5 na PPC funguje ale nefunguje , respektive neumi se sam spustit a stahnout postu automaticky , to je celkem na ho... to uz je lepsi default program
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ProfiMail
    Od pufo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 21:01
  2. Profimail
    Od Johny_ v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-09-2006, 08:54
  3. Kam zmizel příspěvek "ProfiMail pro WM5ů...?
    Od Jarda Lukas v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 16:29
  4. ProfiMail
    Od lukike v sekci Motorola
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 19:49