Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: rezonance pri hovoru MPx220

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    Mam takovy problem, vcera vecer mi pri telefonovani zacala pri nejvyssi hlasitosti hlasitost tak trochu rezonovat, kdyz to snizim o stupen je vse ok, ale jakmile to dam na plnou, zni to skoro jako reproduktor. Pred dvema dny jsem natahla novy firmware, po nem se hlasitost zvedla, ale ne o tolik. Nevite nekdo poradit? Nechci to rovnou posilat do servisu, pokud to je neco co bych mohla vyresit. Telefon je novy asi mesic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    Není to asi moc konstruktivní odpověď, ale můžeš mi prosím prozradit, odkud jsi získala update pro MPx220ku? ... Mám jí pár měsíců a mám k ní pár výhrad, ale update SW se mi nedaří najít, pomůžeš? ... P.S. Vzhledem k malému reproduktoru mi při silném zvuku rezonuje trochu taky, myslím, že to není na opravu, spíš bych řekl, že je to jedna z mála "blbých vlastností" ... THF
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    no trochu jsi me uklidnil, ze v tom nejsem sama , ale preci jen bych rada prisla na to cim to je. ted se snazim prijit na to, proc mi nefunguje backup manager abych si zalohovala data a zkusim master reset, jestli to treba nepomuze. jednou se mi motorolka zapla ale zustal cerny display, taky pomohlo pouze vytahnout baterku a znovu zapnout.
    nicmene ZDE mas kompletni navod na firmware. je to pry oficialni verze, ale v servisech ji nemaji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Tak ja dam taky stupidni dotaz. ops:
    Ktere z cisel v nabidce "O produktu" udava verzi FW, pripadne jak ji zjistit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    tak ted muzu hrat chytrou, pred par dny jsem se ptala na totez je to cislo vyrobce, pravdepodobne tam budes mit 1.28 nebo tak nejak
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Myslel jsem si to. ops:
    Ale ma jen verzi 1.150, tak asi budu davat novy FW...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    add rezonance, MR nepomohl
    Thuffir: dela ti to od zacatku, nebo zacalo az po nejake dobe? nejake jine problemy s tim eventuelne spojene?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    sandrushevegan:
    Po upgrade Fw na 1.490 mi nejdou vybirat profily. Nemas s tim taky problem? Udelal jsem upgrade FW a potom obnovu dat ze zalohy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    13

    Tu resonanci tam mívam taky . Nový firmware jsem natahl, hned jak mi 220 přišla, ale profily a vše ostatní je OK. Možná to bude tou zálohou, čím jsi to zalohoval?
    Zatím SUPER a vše v poho.

    woot
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Pouzil jsem "Sunnysoft backup manager".
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    no zacinate me trochu uklidnovat na jednu stranu, ze to asi s tou rezonanci bude vrozena vada, na druhou stranu mi vrta hlavou, ze to nedela od zacatku, ale zacalo delat az po nejake dobe, a mozna nahodne temer bezprostredne po natahnuti firmware.
    jinak vse funguje jak ma, ze zacatku mi taky trochu blbly profily, ten co jsem mela zvoleny nesel upravit, stacilo zvolit jiny a zvolit z5 ten puvodni nebo resetovat telefon a uz to slo, a jeste taky po vypnuti telefonu byly samovolne jinak nastavene, a pak taky se mi trochu zblaznili hodiny prvni den po firmware, z nejakeho duvodu se posunuly pres noc o dve hodiny dozadu, po synchronizaci vse ok, pak jeste jednou odpoledne ale to se zahadne vratili na normalni cas samovolne, ted uz vse snad funguje jak ma
    pri MR jsem taky obnovovala data ze zalohy, ale nezdarilo se, soubor byl poskozen :sarcastic: takze vse jsem musela delat od zacatku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    13

    Hmm ten mam taky, založil jsem vedle vlákno o zálohování, tak snad tam někdo poradí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Ja nemuzu ani jiny vybrat, ani upravit ten co je vybrany. Asi to upravdu udelala ta obnova zalohy. Protoze profil je nastaveny, tak jak jsem ho mel pred upgradovanim FW. Tedy zaloha ho musela obnovit. Doufam, ze nebudu muset udelat MR... :

    Nevite nekdo, kam si system uklada nastaveni jednotlivych profilu, ze bych se na to kouknul z jine strany?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    13

    to Ivo:
    někde jsem o tom četl, ale nemůžu to najít
    Hlava dubová!!!

    Jinak hezký fotky O tom bych si taky dovedl popovídat, ale asi ne tady na tom fóru (čím svítíš v atíku?). (kdyžtak hodíme řeč ICQ 177713153)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    32

    Vlastnim MPX 220 asi 14 dni a mam stejny problem rezonanci pri plny hlasitosti. Chtel bych se zeptat zda-li je znat zlepseni pri nahrani novejsiho FW a jake jsou vylepsi ve FW. Mam verzi 1.28.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 10:28
  2. MPX220 a IGO
    Od heyhombre1 v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 14:55
  3. WAP / internet u MPX220
    Od miramares_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 11:55
  4. Mpx220 z USA
    Od Peavy v sekci Motorola
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-06-2005, 15:47