Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: SD Sandisk s USB a MDAc ji nevidi?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    Tak sjem celej stastenej zakoupil(dostal) SD kartu Sandisk s vyklopnym USB a on ji muj MDAc nevidi, comp normalne no problem .. ale v MDAc me hned vyhodi jestl chci kartu naformatovat , ikdyz toto dam ano , i ne .. pocket mechanic ani system ji VUBEC nevidi .. uz sjem zkousel vse..znova format v compu a nic ... PC ji vidi bez problemu..MDAc vubec .. mel by jeste nekdo nejaky napad?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33256

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    To je opravdu zvláštní, protože tato karta by měla být s MDAc normálně provozuschopná – viz oficiální stránky výrobce, kde ji sice přímo nedoporučuje na prvním místě, ale řadí mezi kompatibilní modely.

    http://sandisk.com/Compatibility/Dev...tPC_Phone.aspx

    Já jsem nicméně před nějakými 3 týdny raději než Sandisk zvolil 1 GB Pretec Cheetah – nezlobí, je to o něm známo (ve spojení s MDAc) a USB připojení přímo k PC nepotřebuji (když to jde poměrně jednoduše přes MDAc).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    na ty stranky jsem hned vcera koukal .. sice pisou ze jo..ale neni tam presne tenhle typ..

    ja uz 1GB normal kartu mam,ale tohle se me libi vic..pac to nahrazuje i flashdisk .. pesek nooo.. treba nekoho neco napadne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkousel jsi ji nejdrive naformat v PC na FAT16 a pak soupnout do PDA?

    Pak jeste dost pomaha format ve fotaku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    jj...jeste jsem si dal pozor abych ji nenaformatoval na fat32 ..

    fat16 a pak z5 a nic...hned hlaska chcete naformatopvat kartu at ano ci ne..mdac nevidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak format ve fotaku...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. tom tom XL, nevidí mapu
    Od favo222 v sekci TomTom
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-11-2011, 11:08
  2. HTC Touch HD nevidí sdhc kartu
    Od migin v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 20:18
  3. Diamond nevidí 4 GB Internal Storage
    Od lupolupolupo v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 13:23
  4. MOJ HTC Universal nevidi SIMku
    Od bobby333 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2007, 13:41
  5. Windows98 a Vario- nevidí se :(
    Od pavouk28 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2007, 09:05