Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Qtek 8310 - Uvolněni paměti přesunutím složek, souboru na kartu - smazání nepotřebných souboru.

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    \\\WinCE Device\Windows\Profiles\guest\Temporary Internet Files\Content.IE5
    Petře zatím to (smetí z internetu) maž přes TC na PC v uvedeném adresáři.
    Horší je to s PIM daty. Vypadá to, že pro ně (spolu s dalším SW) zrovna moc místa na rozhazování v paměti Qteku nebude (při mých nárocích ).
    Uklízečku paměti jsem taky ještě nenašel. Časem.
    Citace Původně odesláno od aivos
    Pokud to nekomu pomuze, podarilo se mi Temporary internet files presunout na pametovou kartu. Neuzira vam to tedy vnitrni pamet pristroje. Vysledoval jsem totiz, ze pokud je pamet uz dost mala, prestanou jit odesilat MMS, ikdyz se treba jedna jen o prosty text.Musim to ale pohledat v notasu, delal jsem to dost davno, uz jsem postup zapomnel.
    Cekame na tvuj postup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Muzu to nechat origos ? Nechce se mi to prepisovat, ale snad i ti, co neumi eng. to zvladnou.
    - Run Pocket IE, and from the options menu, clear the Cache, History and Cookies
    - Use Task Manager to close down Pocket IE
    - Install this CAB
    - Run Pocket IE
    - All done, you should now have a Pocket IE directory on your storage card with 3 subdirectories
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Pokud nekomu nepujde nainstalovat soubor Card_cache, je treba udelat jeste jednu vec:

    change the following values to:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\0000 1001 = 1
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\0000 1005 = 40

    Dejte vedet, jestli to funguje na Qteka. Na i-mate bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Qtek se ne a nedá "odemknout". Ty registry v Policies zůstávají nezměnitelné. A ten CAB to chce odemčené. Security je tady opravdu zajištěná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Tak to me mrzi. Na druhou stranu jsem teda rad, ze mam i-mate .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Jeste me napadla jedna vec. Co pouzivate k editaci registru ? Ja regeditSTG. Dam jej sem nezabaleny. Prekopirujte jej nekam do phone nebo na kartu a pres nejaky spravce souboru spustte. Zkuste editovat vyse uvedene registry v nem. Pokud to nepujde, pomuze uz Qteku jen zmena operacniho systemu. Treba od i-mate .
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Už jsem to dělal přes SW od Resco i s Total Commanderem. Stejný výsledek. Zablokované = Secure. Všechno má svoje ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Tak jsem si schvalne nainstaloval Total Commander a opravdu to v nem zmenit nejde. Zkuste ten regeditSTG. Za pokus to stoji ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    aivosi - SUPER - je to tam
    Potvrzuji tedy, složky Internet exploreru se výše uvedeným postupem (staženým klasickým registry editorem, úpravou obou :!: registrů, spuštěním uvedeného CABu na Qteku) skutečně umístí do kořene karty do složky PocketIE.
    Díky moc! :yes:
    (i za to ostatní - teď konečně obrovské možnosti :!: , o reged toto fórum)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    You´re welcome !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    aivosi - SUPER - je to tam
    Všem účastníkům diskuze ! Vše chodí v poho! Prostě paráda!
    Možná něco OT, ale nedá mi to nezeptat se... Nevíte někdo, jak co nejrychleji a nejjednodušeji smazat všechny kontakty z Qteka... obdržel jsem tento dotaz od kamaráda a přes dlouhé hledání jsem žádný rychlý postup nenašel... mazání kontaktu jednoho po druhém mi příjde kruťárna... Předem dík za tipy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Neslo by v Outlooku vytvorit konto kde by nebyl ani jeden kontakt a s timto kontem dat synchronizaci a kdyz se te zepta, tak dat nahradit polozky v telofonu polozkami v PC

    a nebo rovnou dat HR :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    To nevím, spíš jsem měl na mysli postup za použití pouze Qteka, dejme tomu, že jsem mimo PC... jak to potom provést? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Všechny kontakty najednou se dají zatím nejrychleji odtranit skutečně pouze pomocí HR. (Otázka, co bude trvat déle, zda jejich odstraňování ručně po jednom nebo obnovení obsahu po HR.)
    To bude platit tak dlouho, dokud nebude pro Qtek něco podobného jako Pocket Informant pro PDA (kde je funkce "Vymazat všechny kontakty").
    Firma DeveloperOne, a její obdoba (špičková) Agenda Fusion pro PDA, už má pro SP z PIM SW hotové Kalendář a Úkoly (vč. synchro s Outlookem na PC). Teď už tedy chybí jen ty Kontakty.
    Asi to bude ještě ale nějaký měsíc trvat. Snad do té doby na ty Kontakty něco najdem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Program na ukončování (Quit application) úloh, ale i (pro znalce) pro zobrazování a ukončování (Kill process) běžících systémových procesů (File/5) - je tu.
    Tohle je vlastnost, kterou na PDA umí MemMaid. Teď je to i dostupné i pro Qtek díky SP Task Manager 2.1.
    Shareware, jinak za 5,- USD.


    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. stahovani souboru Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 11:07
  2. FTP klient (sdílení souborů) pro Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2006, 08:12