Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Qtek 8310 - Uvolněni paměti přesunutím složek, souboru na kartu - smazání nepotřebných souboru.

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od VaRo
    Nevíte někdo, jak co nejrychleji a nejjednodušeji smazat všechny kontakty z Qteka... obdržel jsem tento dotaz od kamaráda a přes dlouhé hledání jsem žádný rychlý postup nenašel... mazání kontaktu jednoho po druhém mi příjde kruťárna... Předem dík za tipy...
    Nevím jak je to u WM5, ale u starších verzí se adresář smazal vždy při přepínání typu jeho synchronizace (mezi activesyncem a oma)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    0

    Nevíte, jestli se dá nějak udělat, aby se java aplikace instalovaly na kartu a neubíraly paměť telefonu? Třeba registrama?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    u mě je výsledek celé operace fatální,protože se mi to po úspěšném přepsání registrů a instalu cabu celé šílené zpomalilo a Activ se nepřipojí vůbec.A teď babo raď.Píše mi to,abych smazal nepoužívané soubory nebo tak něco.Help!Hilfe!!Pomoc!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkusil bych jedině hard reset a postup opakovat znova.

    Pokud jste se držel přesného postupu, tak je divný, že se Vám to stalo, pokud to teda nebylo rukama
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    ani to nemůžu vyloučit.ops: HR mám už za sebou a vše jsem zopakoval,te´d jde všechno v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Pokud změním v registrech na adrese:
    Kód:
    HLM\System\Platform\
    hodnotu klíče
    Kód:
    DataPath
    pak se mi budou veškerá systémová data (SMS, kontakty, odkládací data programů, položky oblíbené, dočasná paměť pro ActiveSync a bůh ví co ještě :-) uládat právě tam kam chci, třeba na
    Kód:
    \Storage Card\Cache\
    Otázkou zní zda extrémě nestoupne spotřeba baterie, nutno otestovat.

    PS: po provedení této změny se nelekejte faktu že máte prázné kontakty a emailové účty včetně jejich obsahu jsou fuč. Soubory s daty se dají na Storage Card zkopírovat (kromě těch mailů, to mi nešlo). A hlavně po změně registrů na původní hodnotu, tedy
    Kód:
    \
    není vše jako před zásahem.

    POZOR !!!!!
    Tak vše není jako před zásahem. Po tomto zákroku přijdete o vaše emailové účty. SMS a MMS jsou zachovány. Proto doporučuji tento test pouze na čistém stroji, kde Vám nenadělá škody. Podle mého testování to i mnohem rychleji vycucne akumulátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tento zásah nikomu nedoporučuju. Nejenže je dost blbě a uboze popsanej, ale po restartu telefonu a zadání PIN simkarty mi dále nenaběhne. Stále mi to stojí v obrazovce "Systém čeká...."

    Dále nechápu, co přesně kopírovat a kam to kopírovat a kde (jestli před změnou registru, nebo až po změně).

    PS: po provedení této změny se nelekejte faktu že máte prázné kontakty a emailové účty včetně jejich obsahu jsou fuč. Soubory s daty se dají na Storage Card zkopírovat (kromě těch mailů, to mi nešlo). A hlavně po změně registrů na původní hodnotu, tedy

    Pokud laskavě máte nějaký tip, tak ho prosím lépe vysvětlete, jinak Vás příspěvek má nulovou hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Fakt nikdo nevíte, jak přesunout java programy na kartu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Pokud se zmena provede na cistem stroji pak se nikam nic kopirovat nemusi a me to bezi ok. Ale je zde ten problem se spotrebou, takze je to stejne nepouzitelny. Jak si to saha stale na kartu tak to zere baterku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Výborný, takže po změně registru mi dál nenaběhne telefon. Ať se SIM kartou nebo bez ní se nedostanu do systému. Stále to visí v obrazovce "Systém čeká..."

    Dá se nějak provést hard reset kobinací nějakých tlačítek?

    EDIT: a jsem z toho venku, stačilo pár minut počkat a systém naběhl s chybami.
    Po tomto zásahu stačilo dobrých 10 minut počkat a koukat na visící obrazovku "Systém čeká....". Poté systém naběhl s chybou, že nelze spustit homescreen, nefungovala ani nabídka START. Připojil jsem Qteka na USB kabel, spustil PC verzi programu Mobile Registry Editor a z pohodlí klávesnice vrátil změnu zpět (cestu jsem vrátil na původní lomítko). Po restartu systém naběhl bezproblému a bez chyb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Ještě minulý týden jsem měl 22MB volné RAM. Nic nového jsem neinstaloval a najednou mám 13MB. I po vyčištění Oxiosem je stav stejný. Má někdo podobnou zkušenost? Popřípadě, nemáte nápad, co by mohlo tak výrazný úbytek paměti způsobit?
    Ještě doplním že jak IE, tak emaily mám nastavené na storage card a opravdu se tam ukládají.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. stahovani souboru Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 11:07
  2. FTP klient (sdílení souborů) pro Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2006, 08:12