Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 48

Téma: Qtek 8310 -Úpravy registru - tipy a triky

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Zajímá mě co přesně edituješ v tomhle:

    WiFi Settings (DNS, IP, ...):
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\TIACXWLN1">
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    Slouzi to k nastaveni WiFi site, IP, DNS, gateway....jak vis, pres GUI to nejde a pokud nema WiFi APN nastaveno DHCP, tak mas smulu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Rád bych v registrech upravil, aby se mi v seznamu zobrazovali nejdřív kontakty a pak až přijatý/nepřijatý/volaný hovory. Víte jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    já bych jen chtěl upozornit místní tunery,že máme prográmek SmartTweaker, kerej umí spoustu věcí :

    1.Disable Call-Initiate sound
    2.Speed-Boost
    3.Claer Type Fonts
    4.Menu-Select Sound
    5.Pop-Up Menu Sound
    6.Speed- Up Menus
    7.Internet Surf speed - Up
    8.Reduce I.E. Font Size
    9.Bluetooth OBEX File Transfer
    10.Prevent CAB-File Deletion
    11.Application Unlock
    12.SMS - Sent Notifications
    13.Allow Download of EXE Files
    14.Gridview Toggle
    15.Gridview Toggle
    16.Set MMS-Size to MAX
    17.EDGE icon fix
    18.Emails + Attachments on SD
    19.Camera Date Folder Fix
    20.MSN I.M. Direct Link Fix
    21.Set Call History to MAX
    22.WM2005 - Boost
    23.Battery - saver WM 2005
    24.Battery saver - WM 2002/3
    25.Speed - UP SMS Typing
    26.Allow Download of ZIP files
    27.WM2005 IE Improvement
    28.Increase I.E. Font size
    29.Hide SIM contacts
    30.Store Ringtones on SD
    31.Show Reminders Only Once
    32.SMS Delivery Notifications
    33.Force Ask Install Location
    34.Ask before Over - Writing
    35.Realtime Memory De-Frag
    36.Fake Internet Explorer 6.0
    37.MMS/Video in 176x144
    38.Send SMS shortcut WM 2002/3
    39.Send SMS shortcut WM 2005
    40.SMS - Received Indication
    41.Unlimited MMS Recording
    42.Security Warning OFF
    43.Store IE cache to SD
    44.Looping Alarm
    45.Looping Ringtone
    46.Speed Up WiFi Surfing
    47.Kill Boot Up Melody
    48.Kill Keypress Sound

    to vše stačí jen odfajfknout :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    V HCU\Control Panel\Phone\ se dájí nastavit věci jako Maximální počet call history, a pár dalších věcí, některé co se nastavují přes settings\phone.
    Trochu se s tím ale bojím experimentovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Není to tak úplně v registrech ale nejspíš lze nastavit spouštění aplikací i na dlouhé stisky tlačítek AP1 (kontakty), AP2 (zprávy) a foto. Ve složce \Windows jsou *.lnk jak na Short AP1, AP2 a camera tak na Long AP1, AP2 a camera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Zkoušel jsem ty dlouhý stisky u tlačítek AP1 AP2 přenastavit, ale nepodařilo se Kdyby to někdo vyřešil, tak se s tím hned podělte!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Podivám se na to, snad se mi něco povede vykoumat. Taky bych docela rád, aby se mi v telefonim seznamu zobrazovali nejdříve kontakty a potom až seznam hovorů. Mám pocit, že na WM2003 to tak bylo. Nevíte, jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Včera večer jsem našel někde na webu jak nastavit Qtek8310 tak aby při připojení USB kabelu se ihned nechargoval. Dobré to je, když máte třeba 90% a připojíte a ono se to začně nabíjet znova. Trohu ničení baterie. Tak jsem to několikrát vypnul a zapnul, ale pak mě to přestalo furt bavit lejzt do registrů a měnit kvůli tomu jednu hodnotu.
    Nic jiného mě nenapadlo než pro to napsat melej prográmek. Tady je... angličtina asi nebude uplně košér, takže pokud by měl někdo nápad na změnu tak může klidně napsat.

    EDIT: btw funguje pouze na odblokovaném telefonu. tzn.: nastavení tich registrů v Polices
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Funguje Vám někomu tento tweak?:

    IE Download save
    [HKEY_CLASSES_ROOT">
    .exe (exefile)
    .pdf (pdffile)
    .zip (zipfile)
    .rar (rarfile)
    .jpg (jpgfile
    create "editflags"=dword:65536 to each default file extensions directory

    Vždy jsem ve sožce vytvořil dword "editflags" s hodnotou 65536 a nic

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Taky jsem to luštil z tohoto popisu. Tady už ti to píšu srozumitelněji, snad už to pochopíš.

    IE Download save
    [HKEY_CLASSES_ROOT">
    .exe (exefile)
    .pdf (pdffile)
    .zip (zipfile)
    .rar (rarfile)
    .jpg (jpgfile)
    V těchno klíčích zjistit hodnotu ve values "Default" a pak si najít klíč ve [HKEY_CLASSES_ROOT] s touto hodnotou a přidat tam values "EditFlags"=dword:65536.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od Lobo
    Taky jsem to luštil z tohoto popisu. Tady už ti to píšu srozumitelněji, snad už to pochopíš.

    IE Download save
    [HKEY_CLASSES_ROOT">
    .exe (exefile)
    .pdf (pdffile)
    .zip (zipfile)
    .rar (rarfile)
    .jpg (jpgfile)
    V těchno klíčích zjistit hodnotu ve values "Default" a pak si najít klíč ve [HKEY_CLASSES_ROOT] s touto hodnotou a přidat tam values "EditFlags"=dword:65536.
    tak teď je to jasné, dík moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od dort
    nemáte někdo zkušenost se "zlobícím" start menu?

    nastavím hodnotu "0" v registrech pro ikonu a číslo a pak když provedu zapnutí/vypnutí telefonu tak se do položky START vůbec nedostanu, jedině pokud znovu změním hodnotu na 1 - ikony -> pak se do menu start dostanu -> jasně jsou tam ikony a pokud výše uvedenou hodnotu změním, tak mám opět seznam, ale jen do dalšího restartu

    QTEC mám na 99,9% odemčený neb provádím úpravu registrů přímo z PC :?:
    Prosímtě pořešil jsi tenkrát nějak to zlobící menu? Mě to po jednom HR začalo zlobit uplně stejně taky a nevím jak z toho ven...Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    Zkoušel jsem ty dlouhý stisky u tlačítek AP1 AP2 přenastavit, ale nepodařilo se Kdyby to někdo vyřešil, tak se s tím hned podělte!
    na 8310 sem to primo nezkousel, ale jinak je potreba, aby ten *.lnk soubor mel presnou snytax (dodrzet pocet znaku, nebo zmenit to cislo) a taky cestu je nejlepe si udelat trebas v TC a pak soubor prejmenovat na ten short... .lnk

    i kdyz sem zastupce editoval na PC, tak (asi diky CP1250) mi to nektery znaky bralo holt jinak...

    jinak ostatnim tlacitkum se daji aplikace prirazovat pres registry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od st.tom
    Funguje Vám někomu tento tweak?:

    IE Download save
    [HKEY_CLASSES_ROOT">
    .exe (exefile)
    .pdf (pdffile)
    .zip (zipfile)
    .rar (rarfile)
    .jpg (jpgfile
    create "editflags"=dword:65536 to each default file extensions directory

    Vždy jsem ve sožce vytvořil dword "editflags" s hodnotou 65536 a nic

    Díky
    Mě to taky nefunguje, můžu stahovat pouze .zip ale potřeboval bych ještě alespoň .cab a .rar
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Úpravy registrů
    Od Honanek v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 13:14
  2. Qtek 8500 - tipy, triky a zkušenosti
    Od Honzam75 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 20:56
  3. Qtek 8310 Java instalace aplikace rady a tipy
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 21:01
  4. Úpravy registrů Qtek 9100 ( MDA Vario )
    Od petrbosss v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 21:11
  5. MPx200 - Úpravy registrů
    Od Zdenek Malinsky v sekci Motorola
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 17:00