Zajímá mě co přesně edituješ v tomhle:
WiFi Settings (DNS, IP, ...):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\TIACXWLN1">
Zajímá mě co přesně edituješ v tomhle:
WiFi Settings (DNS, IP, ...):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\TIACXWLN1">
Slouzi to k nastaveni WiFi site, IP, DNS, gateway....jak vis, pres GUI to nejde a pokud nema WiFi APN nastaveno DHCP, tak mas smulu...
Rád bych v registrech upravil, aby se mi v seznamu zobrazovali nejdřív kontakty a pak až přijatý/nepřijatý/volaný hovory. Víte jak na to?
já bych jen chtěl upozornit místní tunery,že máme prográmek SmartTweaker, kerej umí spoustu věcí :
1.Disable Call-Initiate sound
2.Speed-Boost
3.Claer Type Fonts
4.Menu-Select Sound
5.Pop-Up Menu Sound
6.Speed- Up Menus
7.Internet Surf speed - Up
8.Reduce I.E. Font Size
9.Bluetooth OBEX File Transfer
10.Prevent CAB-File Deletion
11.Application Unlock
12.SMS - Sent Notifications
13.Allow Download of EXE Files
14.Gridview Toggle
15.Gridview Toggle
16.Set MMS-Size to MAX
17.EDGE icon fix
18.Emails + Attachments on SD
19.Camera Date Folder Fix
20.MSN I.M. Direct Link Fix
21.Set Call History to MAX
22.WM2005 - Boost
23.Battery - saver WM 2005
24.Battery saver - WM 2002/3
25.Speed - UP SMS Typing
26.Allow Download of ZIP files
27.WM2005 IE Improvement
28.Increase I.E. Font size
29.Hide SIM contacts
30.Store Ringtones on SD
31.Show Reminders Only Once
32.SMS Delivery Notifications
33.Force Ask Install Location
34.Ask before Over - Writing
35.Realtime Memory De-Frag
36.Fake Internet Explorer 6.0
37.MMS/Video in 176x144
38.Send SMS shortcut WM 2002/3
39.Send SMS shortcut WM 2005
40.SMS - Received Indication
41.Unlimited MMS Recording
42.Security Warning OFF
43.Store IE cache to SD
44.Looping Alarm
45.Looping Ringtone
46.Speed Up WiFi Surfing
47.Kill Boot Up Melody
48.Kill Keypress Sound
to vše stačí jen odfajfknout![]()
:yes:
V HCU\Control Panel\Phone\ se dájí nastavit věci jako Maximální počet call history, a pár dalších věcí, některé co se nastavují přes settings\phone.
Trochu se s tím ale bojím experimentovat...
Není to tak úplně v registrech ale nejspíš lze nastavit spouštění aplikací i na dlouhé stisky tlačítek AP1 (kontakty), AP2 (zprávy) a foto. Ve složce \Windows jsou *.lnk jak na Short AP1, AP2 a camera tak na Long AP1, AP2 a camera.
Zkoušel jsem ty dlouhý stisky u tlačítek AP1 AP2 přenastavit, ale nepodařilo seKdyby to někdo vyřešil, tak se s tím hned podělte!
![]()
Podivám se na to, snad se mi něco povede vykoumat. Taky bych docela rád, aby se mi v telefonim seznamu zobrazovali nejdříve kontakty a potom až seznam hovorů. Mám pocit, že na WM2003 to tak bylo. Nevíte, jak na to?
Včera večer jsem našel někde na webu jak nastavit Qtek8310 tak aby při připojení USB kabelu se ihned nechargoval. Dobré to je, když máte třeba 90% a připojíte a ono se to začně nabíjet znova. Trohu ničení baterie. Tak jsem to několikrát vypnul a zapnul, ale pak mě to přestalo furt bavit lejzt do registrů a měnit kvůli tomu jednu hodnotu.
Nic jiného mě nenapadlo než pro to napsat melej prográmek. Tady je... angličtina asi nebude uplně košér, takže pokud by měl někdo nápad na změnu tak může klidně napsat.
EDIT: btw funguje pouze na odblokovaném telefonu. tzn.: nastavení tich registrů v Polices
Funguje Vám někomu tento tweak?:
IE Download save
[HKEY_CLASSES_ROOT">
.exe (exefile)
.pdf (pdffile)
.zip (zipfile)
.rar (rarfile)
.jpg (jpgfile
create "editflags"=dword:65536 to each default file extensions directory
Vždy jsem ve sožce vytvořil dword "editflags" s hodnotou 65536 a nic
Díky
Taky jsem to luštil z tohoto popisu. Tady už ti to píšu srozumitelněji, snad už to pochopíš.
IE Download save
[HKEY_CLASSES_ROOT">
.exe (exefile)
.pdf (pdffile)
.zip (zipfile)
.rar (rarfile)
.jpg (jpgfile)
V těchno klíčích zjistit hodnotu ve values "Default" a pak si najít klíč ve [HKEY_CLASSES_ROOT] s touto hodnotou a přidat tam values "EditFlags"=dword:65536.
tak teď je to jasné, dík moc.Původně odesláno od Lobo
Prosímtě pořešil jsi tenkrát nějak to zlobící menu? Mě to po jednom HR začalo zlobit uplně stejně taky a nevím jak z toho ven...DikesPůvodně odesláno od dort
na 8310 sem to primo nezkousel, ale jinak je potreba, aby ten *.lnk soubor mel presnou snytax (dodrzet pocet znaku, nebo zmenit to cislo) a taky cestu je nejlepe si udelat trebas v TC a pak soubor prejmenovat na ten short... .lnkZkoušel jsem ty dlouhý stisky u tlačítek AP1 AP2 přenastavit, ale nepodařilo se Kdyby to někdo vyřešil, tak se s tím hned podělte!
i kdyz sem zastupce editoval na PC, tak (asi diky CP1250) mi to nektery znaky bralo holt jinak...
jinak ostatnim tlacitkum se daji aplikace prirazovat pres registry...
Mě to taky nefunguje, můžu stahovat pouze .zip ale potřeboval bych ještě alespoň .cab a .rarPůvodně odesláno od st.tom