Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Qtek 8310 BT a ostatní příslušenství

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Prosím zde diskutujte o příslušenství, které je možné použít k tomuto smartphone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    co se tyce BT propoju zjistil jsem ze trosicku ma problemy z z klicenkami do USBcka pohodove funguje z MSI a Microsoft klicenkama ale problem ma z asusama skousle jsme dve a pak z logitechem co se dava k misi bud se vubec nevytvori port pro active sync a nebo se vubec nenajdou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Šla by připojit přímo k mobilu flashu USB paměť? (takovej ten USB, co se dává na klíčenku)

    V jakejch cenovejch relacích se pohybujou BT GPS? Ten TomTom by nemusel bejt špatnej..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od bender
    Šla by připojit přímo k mobilu flashu USB paměť? (takovej ten USB, co se dává na klíčenku)

    V jakejch cenovejch relacích se pohybujou BT GPS? Ten TomTom by nemusel bejt špatnej..
    1) Nešla - Qtek 8310 nepodporuje USB Host.
    2) V rozmezí 3000 až 6000 Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od jbem
    Citace Původně odesláno od bender
    Šla by připojit přímo k mobilu flashu USB paměť? (takovej ten USB, co se dává na klíčenku)

    V jakejch cenovejch relacích se pohybujou BT GPS? Ten TomTom by nemusel bejt špatnej..
    1) Nešla - Qtek 8310 nepodporuje USB Host.
    2) V rozmezí 3000 až 6000 Kč.
    Používá někdo navigaci TomTom na Qtecu 8310? jak tato kombinace funguje? děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pouziva ji kolega Seba a funguje pry vytecne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pouziva ji kolega Seba a funguje pry vytecne.
    Je velký rozdíl v navigaci pomocí FS Lox 520 a právě Q8310 + GPS anténa přes BT? rozhoduji se mezi nima a nevím do čeho jít, zatím jsem neměl žádnou navigaci ani PDAčko...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, hlavne si musite ujasnit, co potrebujete, jestli PDA nebo SmartPhone a taky na co to chcete pouzivat, pac tyhle dve zarizeni jsou naprosto odlisne a maji jine urceni.

    Ale z osobni zkusenosti muzu vsak doporucit pouziti externi (BT) GPSky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od beecher
    No, hlavne si musite ujasnit, co potrebujete, jestli PDA nebo SmartPhone a taky na co to chcete pouzivat, pac tyhle dve zarizeni jsou naprosto odlisne a maji jine urceni.

    Ale z osobni zkusenosti muzu vsak doporucit pouziti externi (BT) GPSky.
    Nechce se mi tahat sebou zbytečnš looxe, použiju ho tak maximálně dvakrát do roka na dovolenou, občas pro navigaci v ČR nebo Polsku, jezdím pořád tam kde to znám tak pro mě moc nemá smysl kupovat navigaci... ten Qvetek využiju pro telefonování a když se náhodou dostanu do úzkých tak bych zapojil navigaci přes BT GPS, nedovedu si představit, jak na takovém malém displeji budu sledovat navigaci ještě k tomu při řízení auta...qvetek jsem zatím neviděl na živo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Navigace se nesleduje, ale posloucha...

    Ale jak to tak posloucham, tak pro vas rozhodne bude lepsi QTek 8310 a externi BT GPSka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Koupil jsem sluchátkovou přechodku k Qteku 8310 a ač nerad, musím uznat, že zvuk z mých Koss porta Pro je lepší z Qteka než z Walkmana Sony Ericssona W800i.... prostě pošušnání...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    8

    Tak to me prekvapuje Vasiku.

    K prislusenstvi: perfektne funguje HBH-608, 662.
    s BT USB MSI mam take problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Hlasim, ze Belkin PCMCIA Bluetooth karta naprosto v pohode. Dnes zacnu testovat Wayfinder a ruzne GPS moduly, tak sem pak dam nejaky vysledky.. Prozatim vim, ze i-Tec BT-339 jede..

    V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od FilipLudvik
    Tak to me prekvapuje Vasiku.

    K prislusenstvi: perfektne funguje HBH-608, 662.
    s BT USB MSI mam take problemy.
    Je to skutečně tak Filipe, zvuk v maximální úrovni je skutečně ostřejší a hlasitější u Qteka (neberu v potaz ale fintu u Walkmana, že si nastavím ručně ekvalizér ve všech frekvencích na maximum... - sice to řve a poslouchat se to nedá a ani Kossáci (potry Pro) to neukočírujou na přijatelnou hodnotu pro mé uši).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Co všechno je možné s Qtekem 8310 bez kabelů.
    Nyní to je ActiveSync synchronizace s PC přes BT vč. současného aktivního ovládání Qteka BT myší.
    (Na BT klávesnici si musím ještě počkat na 7.sraz.)



    1. obr. Běží synchronizace, 2. obr. pravý na myši podržet - vyskočí průhledný navigační kříž, volba Home levým, 3. obr. jsme na Home, synchro běží pořád, lze vybírat, co se do paměti vejde a ovládat oběma klávesami i kolečkem na myši.



    4. obr. trvá to, je toho tam dost, 5. obr. hotovo, 6. obr. nové připojení přes BT ser. port (viz foto s myškou v úvodu)



    Co ktomu třeba?
    1 PC/NB s BT (vč. HID pro BT myš) a tam nastavení BT COM3, nastavení HID pro myš, povolení BT COM3 v AS
    BT myš Stowaway Travel mouse (oblíbená u majitelů PDA s BT)
    Instalace SW True Connect
    Nastavení AS v Qteku na BT COM

    A taky jsem přehodil pro BT ActiveSync jednu nulu na 1 v registrech, koho to bude zajímat (jen to ještě teď musím najít). Jestli to je nutné, ještě prověřím.
    Prověřeno. Není. Ale je dobré zkontrolovat obsah následujících registrů. A vyčistit je úplně od zbytků předchozích pokusů (COM5, 6, 7 atd.). Mělo by tam být jenom to, co je použito pro spojení. Já mám BT COM3 pro ActiveSync a BT COM4 pro Dial-Up Networking.

    \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\S erial\Ports
    SupportedPorts MultiString Value Data
    COM3
    COM4

    \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\S erial\Ports\0000000c764835ff
    Port Value Data
    COM3
    _____________________

    Ta synchronizace se dá dělat samozřejmě i bez BT myši. Ovládání myší z PC, vč. vkládání (ČESKÝCH :!: ) znaků z klávesnice, zajišťuje True Connect.

    Každopádně je to psina. )

    Zírám dál.
    Při PC připojeném přes BT a Qteka na web (EDGE/GPRS) lze na Qteku připojeném přes ActiveSync BT sériový port Qteka k PC SOUČASNĚ na PC prohlížet obsah adresářů Qteka Total Commanderem i Průzkumníkem. Bez drátů a všechno (PC i Qteka) ovládat jednou BT myší.
    Pokračování: Chodí přes to i instalace nového SW a editování registrů Mobile Registry explorerem. A teď navíc i sdílený internet skrz k síti připojené PC (stejně jako dřív s PDA přes USB kabel).

    Hlavně, když nechci být u PC, lze u toho ležet kdekoliv v dosahu BT toho PC a šetřit klávesnici Qteka.

    _______________

    Když je připojené PC přes Qteka na web, nelze synchronizovat PC s Qtekem a naopak. Pro synchronizaci se musí spojení PC skrz Qteka na web na dobu synchronizace odstavit. Což ovšem nebrání po ukončení webového spojení PC/NB přístupu na web potom rovnou z Qteka.

    ________________

    Na Qteku lze nechat zhaslý displej. Při najetí myší do něj se vždycky rozsvítí sám a hned zhasne při vyjetí myši z jeho displeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310 s WM6
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 168
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 12:36
  2. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  3. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 06:11
  5. Kde koupit příslušenství pro Qtek 8310 ?
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 11:47