Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Mam Chyby v MDA od T-Mobile... Poradte prosim...

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    No ma skusenost je takova, ze update pro jine zarizeni nejde.

    Navic to porad nic nemeni na tom, ze snad zijem ve state se zakony a prodejce si nemuze vymyslet dodatecna omezeni zaruky, pokud neni pisemne stanoveno pri koupi.

    Jednostrana zmena smlouvy je krasna, nicmene neplatna ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To upravení v HEXEDIT je poměrně jednoduché,jen člověk musí vědět jak na to.Je třeba si uvědomit,že parametry v HEXEDIT můsíš změnit před tím než si zařízení "očuchá" novou ROMku,tedy než zjistí,že se device ID přístroje schoduje (nebo neschoduje) s parametry device ID nové flešovací ROMky....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    delal jsem to pred i po a me to skratka neslo :-( a to nemyslim, ze jsem levej. Ale je fakt, ze moje problemy nejsou az tak vazne, a nebyl cas se tomu venovat a ted to mam v servisu kvuli dalsim vecem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Me osobne slo flashnout O2 v.3.17.03 tak o i od XDA-DEVELOPERS bez problemu vcetne uz zminovane radio verze. Co se tyka zaruky tak zalezi jak to posoudi servis. A vzhledem k tomu, ze na MDA je jeden servis a asi jeden servisni technik {mozna ma jeste zastupce} a mych zkusenostech se servisem {GSMobil} a operatorem {T-Mpbile} bych rekl ze to budou posuzovat jako neopravneny zasah do zarizeni {on se totiz provede odblok telefonu} a ty tu opravu zacalujes. To plati pry i v pripade ze si ho nechas odblokovat na prodejne. {nemam to osobne overeno}. A pokud chces mit zaruku tak je MDA nepouzitelne a nereklamovatelne protoze tam musis mit ten jejich. Myslim, ze operatori o tech vsech problemech vi, ale delaji Mrtveho brouka. Je to klasika.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Cili chces rict, ze jsi uz udelal zkusenost?

    Jen tak pro informaci, jakou opravu a hlavne kolik si za ni platil?

    Ted premejslim, jak ta flashnout zpatky starou ROMku a jit na reklamaci hardwaru, kterej 5x denne pada :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Ja mam za sebou zatim 8 reklamaci. Z toho dve uznane!!!!! Neplatil jsem nic, i kdyz uz jednou po me chteli zaplatit za neopravnenou reklamici. Coz jsem kategoricky odmitl a poslal stiznost. Ale zavadu typu ze jsem nedostupny mi neodstanili a to presto ze jsem zavadu predvedl nekolikrat. Tyto problemy resi prave ten novejsi firmware.

    Ten novy flash zkousim na jinem MDA.

    A vypada to ze mi zavadu chybneho softu nikdo nerekne officialne a pokud to budu chtit dotahnout do konce tak to vypada na Ceskou obchodni inspekci a nejake soudni jednani. Delaji z uzivatelu debily, kteri si porad stezuji.

    Ale ted k te otazce jak tam dostat stary firmware. Na webu ho asi nesezenes. Sance je mit MDA se stary FW a ten si poslat na SD. Popis jak to udelat jsem tusim zahledl prave na WWW. XDA-DEVELOPERS.COM a pak to flasnout z SD. Co se tyka FW u radio tak pry nejde donwgrade. Diagnostika je asi za 500 Kc.

    Zkus to rovnou na servisu. Napisou ti predbeznou cenu pri sepsani zakazky. Pokud pak bude cena opravy vyssi tak ji musis odsouhlasit.Max o 10%. Pokud ji neodsouhlasis, tak zaplatis max cenu na zakazce + max 10%. To muzou ze zakona. Jinak ti doporucuji peclive si precist jejich reklamacni rad a hlavne to co podepisujes na zakazce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    No ja mam takovej problem, ze se mi klidne 5x za den zresetuje, jenze ja vo tom nevim. Probiha to tak, ze zapnu power a vidim bootvaci obrazovku Qtek.

    Myslel jsem, ze je to nejakou apliakci, SD kartou, spatnou SIM kartou, ale vse sem vymenil vyzkousel a porad to samy. Tak sem telefon zupgradoval, po te, co mi telefonicky na gsmobil rekli, ze upgrade stale jeste neni.

    A ted se dozvidam, ze upgrade telefonu je poruseni zaruky? To je sranda ne, bezne prece updatujem vesekerou vypocetni techniku. To si jako predstavujou, ze za kazdym upgradem budem jezdit do servisu a budem bez telefonu i PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jak jsem psal, poruseni zaruky bude pravdepodobne jen pouziti neautorizovaneho updatu, resp. neautorizovaneho zpusobu updatu. Coz znamena, ze na Dataphone nesmis pouzit update z O2 bez poruseni zaruky, pripadne, ze kdyz se ET rozhodne, ze updaty bude delat on, tak pokud si to udelas sam, taky to muze, ale snas uz nemusi znamenat poruseni zaruky, zalezi pak asi na servisu, jak se k tomu postavi a o jakou zavadu pujde. Ale to je jen moje domenka, nejsem pravdnik ani nic podobne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Zalezi to opravdu jen na servisu {servisnim technikovi} jak to posoudi. Ale u tebe to opravdu vypada na nejaky HW problem. Takze snad to opravi bezplatne. Ja bych nic o update nerikal. Myslim ze o problemech vi ale nemuze je servis resit protoze operatori jsou nechopni vydat novy update.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. poraďte prosím a usb hostem
    Od dede19 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 17:48
  2. Problém s n35 - prosím poraďte
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-10-2005, 08:46
  3. GPS - prosim poradte...
    Od birkoff_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2004, 13:15
  4. Poradte prosim
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-07-2002, 15:11